Poradte ako na to

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

Poradte ako na to

Príspevok od používateľa Wh1t3W0lf »

Mam babu s ktorou som sa videl raz v meste od tedy co sme boli spolu na lyzovacke.Vtedy v meste som sa trocha strapnil nevedel som o com kecat co dalej bol som skratka omameny :? .Ale viem ze ona ma ma velmi rada ale chcem ist dalej a dat jej svoj prvy bozk.Ale neviem co mam robit a kde by sme boli spolu osamote.Mam trochu tremu a strach.To prekonam ale potrebujem trocha podpory a rady.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

zakladna otazka kolko mas rokov
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

heh, sak ked vies ze ta ma rada a pacis sa jej, tak ta stym bozkom snad neodmietne :)
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

vek

mam 13 :D
a ona 14 ale jej je to jedno
odvrhel
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa odvrhel »

Bud taký ako vždy viem že sa to lahko vravi ale skús sa uvolniť nahod tému čo ju zaujíma :).. atd proste bud spontánny..
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

pozvi j una drink alebo malinovku :lol:
sa jej to na rovinu opytaj ci sa jej pacis, aby si sa zase nestrapnil
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Snaž sa pri nej uvolniť..ja viem je to ťažké...aj ja som taký ale pri babe sa sanažím uvolniť aby jej bolo somnou čo najlepšie...ona musí v tebe vidieť oporu..niekopho kto u ochráni a pochopí v každej situácijí..a potomto máš úspech zaručený..takže klidek...veľa šťastia...
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

dik

jo dik tak ja to skusim teray cey leto pojdeme do mesta a skusim aby sme isli cez park tam nikto nebiva.sadneme si na lavicku a uvidime.ale dik aj ked nemam prectavu ako mam byt uvolneni vtedy pri nej mam stres ako keby som maturoval na vyske snad este vecsi.a mam strach stoho boz... le to asi kazdy po prvy krat. :) tak leto sa blizi a je cas to skusit fakt diky za radu :wink: a vravi ze som pekny chalan :oops: no ja dufam ze neklamala a je to pravda
mozme skocit na kofcu pobavit sa a potom si dat zmrzku a poprechadzat sa
to vole mama mi povedala ze teraz v sobotu pridu na navstevu lebo ja som sa snou zoznamil na lyzovacke tak ja dufam ze ju zaujmem aj ked ma doterneho brata
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

chalan... :D ty si iny...
dobre ... uzivaj si kym si mlady... :D
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

??? co tym myslis uzivaj si kym si mlady???
mailinator
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mailinator »

ked dorasties pozri si http://www.qark.net/
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

nechapes malinatore o co tu ide
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: dik

Príspevok od používateľa dekarbon »

Wh1t3W0lf napísal:jo dik tak ja to skusim teray cey leto pojdeme do mesta a skusim aby sme isli cez park tam nikto nebiva.sadneme si na lavicku a uvidime.ale dik aj ked nemam prectavu ako mam byt uvolneni vtedy pri nej mam stres ako keby som maturoval na vyske snad este vecsi.a mam strach stoho boz... le to asi kazdy po prvy krat. :) tak leto sa blizi a je cas to skusit fakt diky za radu :wink: a vravi ze som pekny chalan :oops: no ja dufam ze neklamala a je to pravda
To je normálne ale ja to pri babae nejako dokážem zakryť..proste to chce silu vôle..neboj to prejde...časom.. :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni :D .. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna .. :D proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude ;) ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no :)
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

Point napísal:ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni :D .. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna .. :D proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude ;) ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no :)
tak naco sem pises? :P
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

uplne suhlasim s Point-om
chod radsej s chalanmi si zahrat futbal alebo na bike zase dievcatam sa nevyhybaj ale hladat nieco vazne v 13 rokoch to nechci. ver ze ono to pride ale teraz sa nesnaz nasilu :)
freestyler
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler »

najprv jej skus dat len taky bozk na lice.. uvidis jej reakciu... ak bude dobra, co si myslim ze bude.... tak uvidis co dalej.. potom pride na usta a tak dalej.. nesmies chciet hned jazyckovu.. vsetko ma svoj cas.. nesmies to prilis unahlit.. ale ani dlho vahat
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aspon niekto so mnou suhlasi thx cestovatel :) .. pisem ti to preto aby si sa trosku zamyslel.. na vsetko mas kopu casu .. cim skor to uponahlas o to to bude horsie (vlastne skusenosti) :D
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

takze tebe sa to stalo point??? povedz na pribeh
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nepovedal som ze sa mi to stalo .. povedal som ze cim skor veci uponahlas tym horsie casto dopadnu ..
Napísať odpoveď