Poradte ako na to
Poradte ako na to
Mam babu s ktorou som sa videl raz v meste od tedy co sme boli spolu na lyzovacke.Vtedy v meste som sa trocha strapnil nevedel som o com kecat co dalej bol som skratka omameny
.Ale viem ze ona ma ma velmi rada ale chcem ist dalej a dat jej svoj prvy bozk.Ale neviem co mam robit a kde by sme boli spolu osamote.Mam trochu tremu a strach.To prekonam ale potrebujem trocha podpory a rady.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
dik
jo dik tak ja to skusim teray cey leto pojdeme do mesta a skusim aby sme isli cez park tam nikto nebiva.sadneme si na lavicku a uvidime.ale dik aj ked nemam prectavu ako mam byt uvolneni vtedy pri nej mam stres ako keby som maturoval na vyske snad este vecsi.a mam strach stoho boz... le to asi kazdy po prvy krat.
tak leto sa blizi a je cas to skusit fakt diky za radu
a vravi ze som pekny chalan
no ja dufam ze neklamala a je to pravda
mozme skocit na kofcu pobavit sa a potom si dat zmrzku a poprechadzat sa
to vole mama mi povedala ze teraz v sobotu pridu na navstevu lebo ja som sa snou zoznamil na lyzovacke tak ja dufam ze ju zaujmem aj ked ma doterneho brata
mozme skocit na kofcu pobavit sa a potom si dat zmrzku a poprechadzat sa
to vole mama mi povedala ze teraz v sobotu pridu na navstevu lebo ja som sa snou zoznamil na lyzovacke tak ja dufam ze ju zaujmem aj ked ma doterneho brata
-
mailinator
Expert
ked dorasties pozri si http://www.qark.net/
Re: dik
To je normálne ale ja to pri babae nejako dokážem zakryť..proste to chce silu vôle..neboj to prejde...časom..Wh1t3W0lf napísal:jo dik tak ja to skusim teray cey leto pojdeme do mesta a skusim aby sme isli cez park tam nikto nebiva.sadneme si na lavicku a uvidime.ale dik aj ked nemam prectavu ako mam byt uvolneni vtedy pri nej mam stres ako keby som maturoval na vyske snad este vecsi.a mam strach stoho boz... le to asi kazdy po prvy krat.tak leto sa blizi a je cas to skusit fakt diky za radu
a vravi ze som pekny chalan
no ja dufam ze neklamala a je to pravda
-
Point
Professional
ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni
.. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna ..
proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude
ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no 
tak naco sem pises?Point napísal:ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni.. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna ..
proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude
ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no
-
cestovatel
Expert
-
freestyler
Expert