Tajne alebo verejne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
djDELIRIUM
Novice
Novice

Tajne alebo verejne?

Príspevok od používateľa djDELIRIUM »

Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tajne, netajne, dobra dilema ale chodit s nou mozes kludne medzi kamaratov, prechadzat sa po meste... a nikto ti nekaze, aby si ju predstavil doma.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A preco o tom nesmu vediet rodicia? :?: Ked je to "tajne" nuda, tak spolu chodievajte verejne, a rodicom nic nevravte. Pochybujem, ze niekto za nimi bude chodit im to hovorit (pokial nemas otravnu sestru) :lol:
djDELIRIUM
Novice
Novice

Príspevok od používateľa djDELIRIUM »

Moj problem je ten ze mam kamaratky hlavne spoluziacky velmi skodoradostne... Uz sa my taky pripad stal tak pripad stal tak viem co hovorim...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Rodicia budu na teba hrdi, ze mas babu. Normalne verejne, samica sa tiez prisposobi :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Verejne. Ked spolu chcete byt (a rodicia su proti tomu), tak spolu aj tak budete a nezakazu vam to, aj keby sa na hlavu postavili.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

pre chalana nieje problem predstavit dievca rodicom, horsie je to ale zo strany dievčaťa... ta len tak hockedy predstaviť chlapa nemôže teda môže ale ktovie aké by to malo následky
Frikso
Darca
Darca

Co by nemohla, pokial to nie je nejaky sfetovany raper a vie sa slusne pozdravit je to vpohode..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Frikso napísal:Co by nemohla, pokial to nie je nejaky sfetovany raper a vie sa slusne pozdravit je to vpohode..
tak si predstav ze tvoja dcera by kazdy tyzden prisla s inym frajerom... co by si si pomyslel? asi tolko ze co som to len za k.rvu vychoval...
Frikso
Darca
Darca

prosex napísal:tak si predstav ze tvoja dcera by kazdy tyzden prisla s inym frajerom... co by si si pomyslel? asi tolko ze co som to len za k.rvu vychoval...
Nemusis zasa do extremov zachadzat..
stevec
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stevec »

podla mna by ste mohli chodit normalne... a ak by si ju nechcel predstavit ako svoje dievca, mozes ju predstavit ako kamosku...
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

no pozri my s terajsou priatelkou sme nechceli moc vystrkovat rozky,hlavne sme nechceli aby to v skole vedeli isty profaci,tak sme zo zaciatku prve 2 tyzdne po skole nechodili za ruky a tak,ale potom sme sa na to vysrali lebo to nemalo zmysel,ona to rodicom povedala hned ze ma frajera a ja som to nasim nepovedal proste postupne sa dozvedeli
ja by som to riesil asi isto verejne
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

musiš vysrihnut naladu rodičov ked im to nechceš povedat :lol:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Tajne alebo verejne?

Príspevok od používateľa dair »

djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
ty ako poviem ti ze take problemy som mal asi na zakladke ked som s dievcatmi zacinal. A potom som z toho vyrastol. Co koho do toho...
Spoluziacky si budu utahovat ale ti budu aj zavidiet a co by proti tomu mali rodicia?? Nech si ludia zvykaju a konieckoncov ako som povdal co koho do toho :wink:
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

Heh no ono ci je to fakt kvoli rodicom alebo sa niekto z dvojice hanby za toho druheho :lol:
Moje skusenosti s tajneho chodenia su si take:
Ked ste dlhsie v situacii kde sa nemozte toho druheho ani dotknut vie pekne nasrat/rozpalit
Casom si aj tak ludia vsimnu ze nejak moc dlho chybate ked ste po nieco isli spolu...
Ak mate miesto kde mozete byt len vy dvaja a nikto vas nerusi tak ten vztah nie je az taky strasny ale bez inych ludi a cinnosti sa zacnete casom nudit.
Sice neviem aky si stary ale ak skoncis pri chlastani na party vzdy s tou istou holkou tak to zacne byt podozrive :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

to asi zalezi od rodicov ale ja by som rozhodne nic nezatajoval ani sa s tym velmi rychlo nechvalil proste ked sa ta otec spyta ci nejaku mas tak kludne povedz ze hej a co :D proste sa za toho druheho netreba hanbit ked ho mate radi takeho aky/a je 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kľudne vaším povedz že niekoho má, ale že nemá rada keď sa to obkecáva a nech su pred ňou normálny, žiadne trápne otázky.. a je to
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Tajne j eto na p*cu,"netajne" je to lepsie...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tajny vztah - co je to za vztah? ma to vlastne logiku? aku ? ak sa mate radi a chcete spolu byt, nik vam to nezakaze
miko6
Amateur
Amateur

;)

Príspevok od používateľa miko6 »

aj romeo a julia boli spolu tajne, a nebola to pre nich nuda :D aj ked nakoniec pokapali ^^
Napísať odpoveď