Tajne alebo verejne?
-
djDELIRIUM
Novice
Tajne alebo verejne?
Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
-
djDELIRIUM
Novice
-
ganja_rk
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no pozri my s terajsou priatelkou sme nechceli moc vystrkovat rozky,hlavne sme nechceli aby to v skole vedeli isty profaci,tak sme zo zaciatku prve 2 tyzdne po skole nechodili za ruky a tak,ale potom sme sa na to vysrali lebo to nemalo zmysel,ona to rodicom povedala hned ze ma frajera a ja som to nasim nepovedal proste postupne sa dozvedeli
ja by som to riesil asi isto verejne
ja by som to riesil asi isto verejne
-
dair
Guru wannabe
Re: Tajne alebo verejne?
ty ako poviem ti ze take problemy som mal asi na zakladke ked som s dievcatmi zacinal. A potom som z toho vyrastol. Co koho do toho...djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
Spoluziacky si budu utahovat ale ti budu aj zavidiet a co by proti tomu mali rodicia?? Nech si ludia zvykaju a konieckoncov ako som povdal co koho do toho
Heh no ono ci je to fakt kvoli rodicom alebo sa niekto z dvojice hanby za toho druheho
Moje skusenosti s tajneho chodenia su si take:
Ked ste dlhsie v situacii kde sa nemozte toho druheho ani dotknut vie pekne nasrat/rozpalit
Casom si aj tak ludia vsimnu ze nejak moc dlho chybate ked ste po nieco isli spolu...
Ak mate miesto kde mozete byt len vy dvaja a nikto vas nerusi tak ten vztah nie je az taky strasny ale bez inych ludi a cinnosti sa zacnete casom nudit.
Sice neviem aky si stary ale ak skoncis pri chlastani na party vzdy s tou istou holkou tak to zacne byt podozrive
Moje skusenosti s tajneho chodenia su si take:
Ked ste dlhsie v situacii kde sa nemozte toho druheho ani dotknut vie pekne nasrat/rozpalit
Casom si aj tak ludia vsimnu ze nejak moc dlho chybate ked ste po nieco isli spolu...
Ak mate miesto kde mozete byt len vy dvaja a nikto vas nerusi tak ten vztah nie je az taky strasny ale bez inych ludi a cinnosti sa zacnete casom nudit.
Sice neviem aky si stary ale ak skoncis pri chlastani na party vzdy s tou istou holkou tak to zacne byt podozrive
-
audiotrack
VIP