Graffiti

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

co je podla vas graffiti?

Umenie
221
62%
Zlocin
57
16%
mam na haku
77
22%

Celkom hlasov: 355

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

no vidis...niekomu dodava adrenalin ist rano do prace,niekomu dodava adrenalin ked na korculiach skacu po zabradli... :smt099 o tom by sa dalo tiez povedat ze je to poskodzovanie cudzieho majetku nie? lebo sak obrusuju zabradlia a muriky..aj to je sukromne vlastnictvo... a dalo by sa najst x dalsich prikladov :wink:

//vies preco writer vratuje?....lebo chce aby o nom ludia vedeli mohol by si to nazvat trebars aj reklamou :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

o tom ze sa niekto korculuje a chodi do prace nieje ziadne poskodzovanie cudzieho majetku
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:o tom ze sa niekto korculuje a chodi do prace nieje ziadne poskodzovanie cudzieho majetku
ee a ked korculuje a naskakuje na zabradlia trebar vo vlastnictve domu alebo mesta? a tu pracu som uviedol ako priklad....a potom povies mi preco korculiarov ktory naskakuju na zabradlia niekedy nahanaju policajti :?: :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

heh potom by museli pozatykat aj taxikarov za to ze lepia nalepky "call taxi" a lepia po stlpoch a kdekolvek, toto je podla mna blbost pokial sa korculuju po verejnom zabradli myslim ze nerobia skodu...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak to skus vysvetlit tym ktory ich nahanali...a vies o tom ze reklama na nepovolenom mieste je tiez trestne alebo daco v tom zneni...som pomahal raz lepit plagaty jedneho taboru v BA a sme to museli lepit na kose na zastavkach... :?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no hej ale proti plagatom nic nemam pokial to ma aku taku kulturu, v zakone v tom maju trochu bordel bo by nesmeli byt ani reklamy na taxisluzby co su na kazdom stlpe...
ale grafitt no nenastve ta ak vyluxujes vagon ci nebodaj dom a na druhy den tam mas carbanicu ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm a co myslis co by bolo rozumnejsie najprv? najprv skvalitnit prepravu tj. investovat do budavnia zeleznic,skvalitnenia spojenia a pohodlia v nich alebo investovat najprv do udrzby vagonov z vonka a nek z vnutra su hocijake? co myslis co viacej ludi odradi cestovania vlakmi bud
1. ze vlak je pocarbany ale dobre sa ti v nom cestuje
alebo
2.vlak je pekny cisty ale je v nom nepohodlno
:?: :?: :?:
Ja osobne si myslim ze keby bola kvalitna preprava tak ju budu ludia vyuzivat castejsie a castejsie a ked je o to zaujem tak vtedy zacnem riesit otazky vzhladu zvonku :idea:

:idea: Nie je dolezite co je zvonka ale to co je vo vnutri(a pasuje to aj na veci a aj na ludi) :idea:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:hmm a co myslis co by bolo rozumnejsie najprv? najprv skvalitnit prepravu tj. investovat do budavnia zeleznic,skvalitnenia spojenia a pohodlia v nich alebo investovat najprv do udrzby vagonov z vonka a nek z vnutra su hocijake? co myslis co viacej ludi odradi cestovania vlakmi bud
1. ze vlak je pocarbany ale dobre sa ti v nom cestuje
alebo
2.vlak je pekny cisty ale je v nom nepohodlno
:?: :?: :?:
Ja osobne si myslim ze keby bola kvalitna preprava tak ju budu ludia vyuzivat castejsie a castejsie a ked je o to zaujem tak vtedy zacnem riesit otazky vzhladu zvonku :idea:

:idea: Nie je dolezite co je zvonka ale to co je vo vnutri(a pasuje to aj na veci a aj na ludi) :idea:
Takze ak si si nevsimol uz sa na skvalitneni zeleznice pracuje bude to nejaky cas trvat ale bude. Teraz sa preraba usek Nove mesto nad Vahom - Bratislava.
Myslim si ze ludi odradi vlak je pocarbany a tiez je v nom nepohodlno. Poviem pohodlnych voznov je malo zatial ale lepsie nech su nejake ako ziadne koneckoncom vzdy je vlak pohodlnejsi ako autobus. Vies o tom ze napr. Rakusani nechcu nase posprejovane vozne aby isli mimo SR v medzinarodnych vlakoch ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ee uz dlhsi cas som necestoval...ano je tych vlakov malo tych pohodlnych ale neda sa mat aj ciste vlaky a k tomu este aj pohodlne...treba tor obit posupne jedine ak by mali zeleznice niakeho stedreho sponzora :) a o tych voznoch s rakusakmi si ma zaskocil :shock: tak by som im doprial aby k nim pricestovali writery z celeho Slovensky a spachali tam daku mega akcos a keby to bolo zachytene na dvd daco ako Show Must Go On (grafity dvd)...juuuj tak by som bol happy....
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak by som im doprial aby k nim pricestovali writery z celeho Slovensky a spachali tam daku mega akcos
a ja by som ich doprial aby ich pozatykali
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal: a ja by som ich doprial aby ich pozatykali
Ale na to by im asi nestacilo par zeleznicnych policajtov :lol: hmm lebo neviem si predstavit ako by 2-3 policajsti nahanali skupinku 5-15 writerov :lol:
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Graffiti podla mna nicia estetiku prostredia, aj ked nieje boh vie aka... Ale ovela viac by sa mi pacilo keby sme zili v cistom perostredi bez graffitov... Hoci niekedy to je lepsie ako pozerat sa stale na tu komunisticku architekturu...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

The Merlin napísal:Graffiti podla mna nicia estetiku prostredia, aj ked nieje boh vie aka... Ale ovela viac by sa mi pacilo keby sme zili v cistom perostredi bez graffitov... Hoci niekedy to je lepsie ako pozerat sa stale na tu komunisticku architekturu...
:lol: Moja rec s tou komunistickou architekturov...niezeby ludia boli radi ze pomalovali tie zasednute panely ale oni na nich este nadavaju a chcu ich zatvarat :cry:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Dead_Warrior napísal::lol: Moja rec s tou komunistickou architekturov...niezeby ludia boli radi ze pomalovali tie zasednute panely ale oni na nich este nadavaju a chcu ich zatvarat :cry:
ja by som bol rad keby prisiel nejaky sikovny grafitak a nejake fajne grafitti nastrikeal na nas panelak, nie ako vsade v nasom meste iba MFOH
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:ja by som bol rad keby prisiel nejaky sikovny grafitak a nejake fajne grafitti nastrikeal na nas panelak, nie ako vsade v nasom meste iba MFOH
Kukni na hip-hop.sk tam si mozes objednat zakazku od writerov..cena dohodou... a btw co to znamena MFOH?
Stopa
King
King

Dead_Warrior napísal:Kukni na hip-hop.sk tam si mozes objednat zakazku od writerov..cena dohodou... a btw co to znamena MFOH?
podla uja GOOOGle je to "Message from on high", pocul som uz aj preklad"message from ozone hell" ale neviem ako to myslia ti manici, k tym writerom na objednavku, neviem ci by aj ostatny z bytovky suhlasili takze by z toho nic nebolo, ale keby niekto potajme v noci prisiel... :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sak dohodni sa s ludmi z hip-hop.sk zacvakaj popripade sa zlozte 2-3 a povedzet im nek dojdu v noci:)) a postarajte sa im o bezepcnu robotu:
:D
Stopa
King
King

Dead_Warrior napísal:sak dohodni sa s ludmi z hip-hop.sk zacvakaj popripade sa zlozte 2-3 a povedzet im nek dojdu v noci:)) a postarajte sa im o bezepcnu robotu:
:D
kebyze mam cash tak hadam by som nad tym porozmyslal, btw. kde je to? neviem to tam najst
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:kebyze mam cash tak hadam by som nad tym porozmyslal, btw. kde je to? neviem to tam najst
http://hip-hop.sk/graffiti/graffiti-zak ... oluj-fotky
Keby niekto mal vážny záujem o nejakú graffiti zákazku, tak kontaktný mail je [email protected], dohodneme podrobnosti...
:wink: Hmmm a to len teraz nemas po ruke cash alebo vobec? lebo mozno by sa dal s nimi dohodnut niaky splatkovy kalendar alebo daco....sak skus im napisat a uvidis sam :wink:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Sorry, ale myslim, ze grafity v meste ma trocha se*u :roll: cele mesto len odtoho... je to pre niektorych ludi umenie... ale ... zhorsuje to dojem cudzincov atd
Napísať odpoveď