S tymto sa uplne stotoznujem..!Frankie napísal:kur*a, to vas vazne bavi zit ako slepe, tupe ovce a prihliadat vsetkemu co sa deje?
preco by mal mat niekto nado mnou moc? v čom politici a mocní lepší od nás ostatných aby nám mali vládnut?
ano, obhajoval by som pravidla, keby vsak existovala SPRAVODLIVOST a SLOBODNA VOLA
takto to nie je nic ine ako byt majetkom mocných
Anarchia
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Inak ak sa o to jedna tak Sex Pistols nepocuvam..sacek napísal:ako neviem preco kazdy kkt hovori ze anarchia patri k punku ved to su dva uplne odlisne veci...a anarchista nie som je to dost je*** bojovat za nieco taketo...ten chlapec co zalozil tuto temu bude za 2 roky urcite raper alebo diskofil tak to byva no co uza urcite pocuva sex pistols a podobne
btw. nebol som nikdy anarchista ani nebudem ale som uvedomely obcan ktory vie co sa v tomto state deje a bude diat
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
sak ked chcete anarchiu tak si zajdite do Cecne kuknut obciansku vojnu alebo dakde do afriky, trebars k takemu Mugabemu do Zimbabwe alebo to uz ani nevies taky Idi Amin to bol anarchista. Ludi jedol alebo hadzal krokodilom. oni si robili co chceli. toto je totiz anarchia. bez pravidiel sa zit neda, skor ci neskor to zistis. ale teraz si este mlady tak anarchizuj svoju pecen....
ja a mastermind sme si radsej dali ramadan a pit nebudeme! 
nemal si ty nahodou najprv ako avatar ten anarchisticky symbol?sacek napísal:ako neviem preco kazdy kkt hovori ze anarchia patri k punku ved to su dva uplne odlisne veci...a anarchista nie som je to dost je*** bojovat za nieco taketo...ten chlapec co zalozil tuto temu bude za 2 roky urcite raper alebo diskofil tak to byva no co uza urcite pocuva sex pistols a podobne
btw. nebol som nikdy anarchista ani nebudem ale som uvedomely obcan ktory vie co sa v tomto state deje a bude diat
-
Začiatok Konca
Professional
-
bocian
Light Professional
No ale raz z toho vyrasties dobre vsetci hovoriaZitePunkom napísal:To je jasna vec nazoru.. A nemyslim si,ze z toho vyrastiem.. Urcitte je to lepsie ako byt nejaky sfetovany techno ko..t alebo trafeny raper.. Kazdy proti niecomu bojuje.. Ja bojujem za A
-
miki690
Medium Professional
akoze ideologia by stala za pomyslenie ale realita je trochu nanic ... ako moze anarchia fungovat ke je neorganizovana ? a ked sa to uz organizuje tak to neje anarchia ... takze anarchia je prakticky mozna len na strasne kratky cas ... keby kazdy robil co sa mu zachce tak by tu bol taky chaos , ze by sme ani nestihali citat fora 
no to nie je tak celkom presna definicia anarchizmumiki690 napísal:akoze ideologia by stala za pomyslenie ale realita je trochu nanic ... ako moze anarchia fungovat ke je neorganizovana ? a ked sa to uz organizuje tak to neje anarchia ... takze anarchia je prakticky mozna len na strasne kratky cas ... keby kazdy robil co sa mu zachce tak by tu bol taky chaos , ze by sme ani nestihali citat fora
-
elko520
Medium Expert
anarchia, keby bola, by fungovala velmi kratko, za chvilu by sa vytvorila skupinka "silnejsich" co by sa snazila ovladat ostatnych.... ty by sa jej podrobily , alebo nie, ty co by sa nepodrobily by si vytvorily vlastnu "skupinku silnejsich" a nakoniec by to dopadlo tak ako to je teraz........."demokracia s volenymi zastupcami"
Podla mna je anarchia prejav nevyvynutych alebo sprostych a lenivych ludi, ktorym sa nic nechce robit (mozno) a hovoria si, mne je vsetko jedno > ale ako by to potom vypadalo, keby je vsade ta anarchia...
Tito pubertiacky anarchaci si raz musia uvedomit, ze v 30ke to nema vobec zmysle a nikde to nespeje (kym vsetko plati mammina tak sa to da)
anarchia je naprd, ludia potrebuju disciplinu (samozrejme s mierou)
wORLd pEACe (love is gonna save us)
Tito pubertiacky anarchaci si raz musia uvedomit, ze v 30ke to nema vobec zmysle a nikde to nespeje (kym vsetko plati mammina tak sa to da)
anarchia je naprd, ludia potrebuju disciplinu (samozrejme s mierou)
wORLd pEACe (love is gonna save us)
keby tu bola anarchia tak by to tu vyzeralo ako v nejakom katastrofickom filme... nejdem sa nad tym vzrusovat ved tak ako vsetci ktorych poznam tak aj tento chlapec z toho vyrastie... mal som tiez kamarata ktory bol najprv skinhead (alebo take nieco) a vykrikoval vselijake frazy az kym nedostal poriadne cez hubu a preslo ho to. Potom si na krk zavesil A-cko a myslel si ze je znovu frajer az kym opat nedostal po hube a teraz je z neho slusny chlapik, chodi do prace kazde rano na skodovke a je stastny...
Anarchizmus je politický a filozofický smer, učenie presadzujúce neobmedzenú slobodu jednotlivca a (často okamžité) zrušenie štátu a spoločenských organizácií vôbec.
Filozofickým základom je extrémny individualizmus. Anarchisti tvrdia, že všetko zlo je spôsobené popretím prirodzenosti a zavádzaním umelých inštitúcií a štruktúr. Uznávajú potrebu existencie nejakej organizácie ľudí, ale len na dobrovoľnej báze, bez štátnej autority (spravidla v podobe slobodnej federácie autonómnych výrobcov). Charakteristický je aj ateizmus, s výnimkou náboženského anarchizmu
To len taká definicia som to sem skopol keby to niekoho zaujmalo...
Filozofickým základom je extrémny individualizmus. Anarchisti tvrdia, že všetko zlo je spôsobené popretím prirodzenosti a zavádzaním umelých inštitúcií a štruktúr. Uznávajú potrebu existencie nejakej organizácie ľudí, ale len na dobrovoľnej báze, bez štátnej autority (spravidla v podobe slobodnej federácie autonómnych výrobcov). Charakteristický je aj ateizmus, s výnimkou náboženského anarchizmu
To len taká definicia som to sem skopol keby to niekoho zaujmalo...
no sak ano, ale vies kolko veci je kvoli "ludom" nemozne spravitM142 napísal:No akože o to ide.Ono ten systém neni zlý ale je neuskutočnitelný...
Proste je to celé založené na ľudskej dobrovoľnosti a to možné neni ked sú ľudia takí akí sú.
mne ide o to, ze keby to aj je mozne tak je to zle
clovek jednoducho potrebuje niekoho, kto bude nad nim a bude mu svojim sposobom urcovat ako ma zit (myslim obrazne vo vseobecnosti)
Ja s tebou súhlasím.Bud tu budú vládnuť psychopati, skorumpovaný ľudia a tyrani alebo to tu bude všetko rozbité...z dažda pod odkvapVitusko napísal:no sak ano, ale vies kolko veci je kvoli "ludom" nemozne spravit
mne ide o to, ze keby to aj je mozne tak je to zle
clovek jednoducho potrebuje niekoho, kto bude nad nim a bude mu svojim sposobom urcovat ako ma zit (myslim obrazne vo vseobecnosti)