Parlamentné volby

Diskusie na politické témy...

VOLBA MISS :)

HZDS
10
7%
SDKU
44
30%
ANO
5
3%
SMER
15
10%
KDH
8
6%
SMK
6
4%
KSS
5
3%
SNS
37
26%
SF
4
3%
iná pol. strana / subjekt
11
8%

Celkom hlasov: 145

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

bobormako napísal:No nepovedal by som že SDKÚ je najmenšie zlo..
A to ani v reále nepojdeš voliť ? Lebo je pekné že ukážeš ten a ten je zlý, ale sám nepojdeš niečo zmeniť, len si povieš jeden hlas aj tak nezaváži... ale to si vraví asi 60 percent slovákov....
..z mojho pohladu vylucovacim sposobom to vyzera na to SDKU.. siel by som OKS.. ale ti asi uz ani nekandiduju.. :D

..a volit pojdem na 95%, len nehlasujem tu na hojku.. ;) ..uvidime za par mesiacov, ako sa este kto ukaze.. :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

HZDS - Hnitie zúrivých dôchodcov slovenska - nie klub dôchodcov v parlamentne nemusím

SDKU - tú by som si vedel predstaviť v parlamente

ANO - ak sa pod tým myslí Lintnerov okruh budiž inak nie

SMER - ak vyhrá volby on prosím posledného kto bude opúšťať slovensko, aby zhasol.

KDH - lepšie vidieť v parlamente ich ako taký smer

SMK - tiež rozumná politická strana ktorú rád uvidím v zostave

KSS - súdruhovia, rád som sa pobavil nad niektorými vašimi návrhmi a myšlienkami, no opakovaný vtip už nieje vtipom radšej ostante doma

SNS - narodnostnych nemusim... ja som Slovak a nepotrebujem k tomu Slotovcov co by najradsej dobyli Budapešť a pozatykali kadehoko za to že ich predkovia utlacali Slovakov...

SF - Nepovažujem za polit. stranu sú to len zradcovia sdku
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Linkman: Co dodat? Nice one v 90% pripadoch uplne suhlasim. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

linkman to krasne vystihol, hlavne s tym SMERom :lol:
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

p4ra napísal:Ja mam opacny nazor. Nebyt ich, tak Slovensko je "este v dobe kamennej" a politicky program SMK je mne najblizsi a najsympatickejsi, ak si odmyslime niektore poziadavky.
je rpavda ze aj politici za SMK, najma Bugar je dost inteligentny (viac podla mna ako vela inych vo vlade a v parlamente) ale to co tu vravis o tych opisach ... klud prosim ta
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

linkman-velmi pekne :aasmile29:
ja sice volit nebudem moct :cry: ale urcite by som podporil Mikiovcom=tie reformy pre ludi nie su nic moc,ale ja to beriem tak,ze vdaka nim mam moznost slobodne cestovat po Europe,zamesnat sa v ktorejkolvek krajine EU,nemusim ist na vojnu...
jednoducho su pre mna best...
ak vyhra Vybratorko tak si nevim predstavit kto s nim urobi koaliciu... :roll:
v SDKU-mohli sa dohodnut stara partia,lebo Slotu k sebe HUNi nepustia...
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

LINKMAN, LINKMAN :smt023 :new01: :smt048 ...MAS UPLNU PRAVDU ,az na SMK, to nechcem ani vidiet :smt078 :smt096
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja SMK vzdy uvidim radsej viac ako SMER takze v pripade ze by vyhralo SMK volby a SMER nie (co pochybujem) tak uvidim smk radsej :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Linkman, podla toho co som si mal moznost precitat tvoje nazory by si "videl" SMK radsej, nech sa jedna o ktorukolvek stranu.

BTW.
SNS - narodnostnych nemusim...
LOL, nie je nahodou SMK strana zalozena na narodnostnom principe? :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:LOL, nie je nahodou SMK strana zalozena na narodnostnom principe? :roll:
V podstate je, aj nie je. Je zalozena na mensinovom principe. Madari sice su narod, ale na Slovensku su mensina a to je podstatny rozdiel.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:V podstate je, aj nie je. Je zalozena na mensinovom principe. Madari sice su narod, ale na Slovensku su mensina a to je podstatny rozdiel.
V tom praveze nie je absolutne ziadne rozdiel. Ako SNS tak aj SMK su stran zalozene na narodnostnom principe, haja zaujmy svojho naroda a je uplne jedno kto je vacsina a kto mensina, na principe sa nic nemeni.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:V podstate je, aj nie je. Je zalozena na mensinovom principe. Madari sice su narod, ale na Slovensku su mensina a to je podstatny rozdiel.
Tak ako uz napisal Tomase, je uplne jedno, ci sa jedna o majoritu alebo minoritu... z politologickeho hladiska je ako SNS, tak SMK strana zalozena na narodnostnom principe. BTW. urcite sa na tento princip neda pozerat sposobom: "je, aj nie je".
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

:lol: Tak ako vidim ze keby volili deti tak Smer sa len tak tak dostane do parlamentu a SNS nam natoli stat v ktorom by sa zacalo nedemokratickym sposobom vyhanat ludi s madarskym priezviskom do pixe.... :lol:
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Linkman napísal:HZDS - Hnitie zúrivých dôchodcov slovenska - nie klub dôchodcov v parlamentne nemusím

SDKU - tú by som si vedel predstaviť v parlamente

ANO - ak sa pod tým myslí Lintnerov okruh budiž inak nie

SMER - ak vyhrá volby on prosím posledného kto bude opúšťať slovensko, aby zhasol.

KDH - lepšie vidieť v parlamente ich ako taký smer

SMK - tiež rozumná politická strana ktorú rád uvidím v zostave

KSS - súdruhovia, rád som sa pobavil nad niektorými vašimi návrhmi a myšlienkami, no opakovaný vtip už nieje vtipom radšej ostante doma

SNS - narodnostnych nemusim... ja som Slovak a nepotrebujem k tomu Slotovcov co by najradsej dobyli Budapešť a pozatykali kadehoko za to že ich predkovia utlacali Slovakov...

SF - Nepovažujem za polit. stranu sú to len zradcovia sdku
Trochu ta musim poopravit a viem, ze sa stretnem z ohlasom ale Hzds nie je len o dochodcoch. Ja som vo veku namile vzdialenom od dochodku a mne sa tam niektory lubia. Najma sa mi lubi Veteska... vzdy ked som ho videl v relacii niekde v tv sa neisiel hadat ako to robia "stary dobry" "miky" a "vldo". Aj ked bol v relacii s Bugarom tak davali argumenty a nezhadzovali sa, ako to na nasej scene je zvykom. Preto ak by Hzds isla s nim ako predsedom mala by u mna vyhrate.
Co sa tyka Sdku...stacilo dakujem
Sns...narodniarov je treba, ale trochu umiernenejsich!a nie takych co stia z balkonov
Smk...keby to neboli madari povedzme, ze hej.<- Teraz ma iste budete chciet rozniest na kopytach, ale ja viem svoje. Nechcem aby sa mi niekto prihovaral v obchode "tesik".
S ostatnym by som suhlasil.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

umk4s: O tom HZDS sa povypravame v piatok vecer... :) S SMK suhlasim. ;)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

umk4s napísal: Najma sa mi lubi Veteska...
Veteska je pre mna jeden z mala politikov, ktoremu verim...a hlavne sa sprava ferovo aj k svojim oponentom...okrem toho v zivote dosiahol toho dost...
...avsak moc ludi si ho nevsima, pretoze su zaujaty voci HZDS a tak automaticky vsetko co je z HZDS je zle...(a najradsej mam take deti, co poculi od rodicov ake je HZDS a ze su tam sami dochodci)
Ja HZDS tiez prilis nemusim...ale keby nemali tak dokur*enu minulost, tak by som mozno rozmyslal ze ich budem volit...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

POiNTER napísal:a najradsej mam take deti, co poculi od rodicov ake je HZDS a ze su tam sami dochodci
:idea: poznam takych dost...
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

umk4s napísal: Sns...narodniarov je treba, ale trochu umiernenejsich!a nie takych co stia z balkonov.
Sa prosím ťa uvedom čo píšeš, bola to kačia.
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Ja mam az 2 dni PO volbach 18 :cry: . Uplne ma to nasr..o :x . Ale inak by som volil nieco narodniarske, napr. NSS.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

elko520 napísal:Ja mam az 2 dni PO volbach 18 :cry: . Uplne ma to nasr..o :x . Ale inak by som volil nieco narodniarske, napr. NSS.
nic v zlom.. ale tomu sa asi hovori stastie, snad do dalsich volieb o 4r prides k rozumu.. :D
Napísať odpoveď