ono ja by som nepripisoval vinu telke ako zariadeniu ale tomu ze nase televizie nevysielaju vecny obsah ale same kraviny ktore kukaju stare rakety na dochodku dobre ze ne 24 hodin v kuse
uz 18 rokov bez TV - je to normalne? :)
telku mame ale skokro vobec nepozeram a tym ze ked nemas telku ale pocitac tak to je jedno pretoze aj tak cumis do tej bedne cely den a ktovie ci v nom nemas TV kartu
ono ja by som nepripisoval vinu telke ako zariadeniu ale tomu ze nase televizie nevysielaju vecny obsah ale same kraviny ktore kukaju stare rakety na dochodku dobre ze ne 24 hodin v kuse
nepotrebujem sa kukat na mojsejovej vymachleny xicht alebo nato ako dlho vydrzi manzelstvo totalneho milionara ktory penaze mozno ma ale dusevne bohatstvo nema ziadne a nejakej predavacky z Koksov bakse
ked som bol mensi a bolo co pozerat a bol som viac na telke ako na PC, mal som satelit ale potom co zrusili takmer vsetky kanaly na ktore sa dalo pozerat som ho jednoducho vymontoval a teraz tu slovenskom ficia stupidne reality show a telenovely, dakujem neprosim, dokym markizu nekupila debilna CME tak bolo vsetko ok a dalo sa zizat aj na zakladny balik programov domovej anteny 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
ANONYMKA17
Light Star
Ja mam spoluziaka, ktory nema home telku. Za to maju asi 6 compov (3pc 3 notebooky) a su 4
On mi vravel, ze ked si chcem kuknut telku, tak idem k babke, ta ich ma 4
Mozno by sa zislo dat babke comp. za nejaky ten telkac..
My teraz doma nemame bednu, lebo sa pokazila a aj tak to nikto nekuka, tak asi ani dlho nebude.. (cez majstrovstva fotrik kukal na takej starej tesle, strasne to pistalo..)
My teraz doma nemame bednu, lebo sa pokazila a aj tak to nikto nekuka, tak asi ani dlho nebude.. (cez majstrovstva fotrik kukal na takej starej tesle, strasne to pistalo..)
Akoze telka je podla mojho nazoru strata casu. Teda aspon pre mna, pretoze odkedy mam komp s netom, uz ani neviem co sa v telke vysiela, akurat niekedy ked idem okolo tak si vsimnem aka stupidita tam zasa ide. Televiziu nesledujem uz hadam 2 roky, a aj ked sme kupili novu plazmu (ten samsung, co je nan reklama s tym futbalom) tak ma to velmi nenadchlo, skor som si pomyslel ze su to vyhodene peniaze....
od kedy mam net, heh, všetko ťaham z netu, či serialy. či filmy, Roseane či ako sa to volaa, to som pozeraval v TV, Krok za krokom, Bill Cosbey, SLečna fajnvova, .... jedine čo ma bavilo boli tieto vtipne seriali....teraz su tam len reality show tak som TV uplne odpísal. Sedim za PC, sedim v škole, sedim za bicimi, sedim na biku a za TV už nemusim 
Re: uz 18 rokov bez TV - je to normalne? :)
Ber si to tak ze ty tu robis finty na nas , a na archive Televizii nonstop zabitywhisper napísal:taaakze:
nemame doma telku... -> nikdy sme nemali a nebudeme mat
preco? proste ju nepotrebujem! nikdy mi nechybala... a ked som u niekoho kto ju ma tak sa tam po dvoch dnoch nehorazne nudim
podla mna je to najvacsia strata casu a najlepsi sposob ako degenerovat
aky je vas nazor? je to normalne? som divny?je tu okrem mna tiez niekto taky?
inak mam compa uz asi 6 rokov a zavislacim tam... takze nie som moc "zdravo zijuci"... a otazky neberte doslovne, normalny snad som
no telka nevydrzala by som bez nej asi moc dlho..ale ked som nekde ja newem tabor s kamosmi,triedny vylet(fakt bol uzasny) no proste ked som niekde kde mam okolo seba super ludi tak si na telku ani nespomenem..ale ja neviem ta telka to je asi uz zvyk...vstanem zapnem telku aj ked ju potom nepozeram...ale si normalny podla mna... 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Andi_Cibula
Addict
Jediné čo v TV sledujem je len spravodajstvo TA3, Prievidzská televízia a občas Music Box, aby som vedel, že za aké hovadiny ľudia hlasovali.
Hej, a ešte keď náhodou uvidím, tak si pozrem Life with Louvie.
Inak na súčasné televízne vysielanie mám rovnaký názor ako väčšina userov predomnou,
samá komercia, stupidné relácie, reklamy a nezaujímavé filmy.
Hej, a ešte keď náhodou uvidím, tak si pozrem Life with Louvie.
Inak na súčasné televízne vysielanie mám rovnaký názor ako väčšina userov predomnou,
samá komercia, stupidné relácie, reklamy a nezaujímavé filmy.