uz 18 rokov bez TV - je to normalne? :)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ako dlho ste vydrzali bez telky?

1 deň
7
3%
2 dni
12
6%
3-7 dni
36
17%
1-2 tyzdne
55
27%
viac ako 2 tyzdne
31
15%
viac ako mesiac
35
17%
viac ako rok
30
15%

Celkom hlasov: 206

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

telku mame ale skokro vobec nepozeram a tym ze ked nemas telku ale pocitac tak to je jedno pretoze aj tak cumis do tej bedne cely den a ktovie ci v nom nemas TV kartu :D

ono ja by som nepripisoval vinu telke ako zariadeniu ale tomu ze nase televizie nevysielaju vecny obsah ale same kraviny ktore kukaju stare rakety na dochodku dobre ze ne 24 hodin v kuse :lol: nepotrebujem sa kukat na mojsejovej vymachleny xicht alebo nato ako dlho vydrzi manzelstvo totalneho milionara ktory penaze mozno ma ale dusevne bohatstvo nema ziadne a nejakej predavacky z Koksov bakse :D ked som bol mensi a bolo co pozerat a bol som viac na telke ako na PC, mal som satelit ale potom co zrusili takmer vsetky kanaly na ktore sa dalo pozerat som ho jednoducho vymontoval a teraz tu slovenskom ficia stupidne reality show a telenovely, dakujem neprosim, dokym markizu nekupila debilna CME tak bolo vsetko ok a dalo sa zizat aj na zakladny balik programov domovej anteny :wink:
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

bez telky v poho, aj tak tam je najnovsie velke H :?
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Ja by som ju kukal keby davali kua uz aj nieco ohladom PC....programovanie atd... :roll:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

telku pozeram len ked mi dakto povie že ide hrat niečo fakt super alebo sa mi už nechce sediet za pc a nikomu sa nechce ist von skorej by som nevydržal bez pc ako bez tv :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja som bez telky vydrzal asi mesiac a vobec mi to nechybalo...ved dnes su tam uz len same stupid reality shows a nic poriadneho :)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Bez telky by som vydržala žiť dosť dlho, v poslednom čase ju ani nepozerám, bo tam idú stále a dokolečka tie isté stupidné voloviny, čo každý rok :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja mam spoluziaka, ktory nema home telku. Za to maju asi 6 compov (3pc 3 notebooky) a su 4 :lol: On mi vravel, ze ked si chcem kuknut telku, tak idem k babke, ta ich ma 4 :hehe: Mozno by sa zislo dat babke comp. za nejaky ten telkac..
My teraz doma nemame bednu, lebo sa pokazila a aj tak to nikto nekuka, tak asi ani dlho nebude.. (cez majstrovstva fotrik kukal na takej starej tesle, strasne to pistalo..)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Akoze telka je podla mojho nazoru strata casu. Teda aspon pre mna, pretoze odkedy mam komp s netom, uz ani neviem co sa v telke vysiela, akurat niekedy ked idem okolo tak si vsimnem aka stupidita tam zasa ide. Televiziu nesledujem uz hadam 2 roky, a aj ked sme kupili novu plazmu (ten samsung, co je nan reklama s tym futbalom) tak ma to velmi nenadchlo, skor som si pomyslel ze su to vyhodene peniaze....
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

od kedy mam net, heh, všetko ťaham z netu, či serialy. či filmy, Roseane či ako sa to volaa, to som pozeraval v TV, Krok za krokom, Bill Cosbey, SLečna fajnvova, .... jedine čo ma bavilo boli tieto vtipne seriali....teraz su tam len reality show tak som TV uplne odpísal. Sedim za PC, sedim v škole, sedim za bicimi, sedim na biku a za TV už nemusim :)
schw33k
Guru
Guru

Re: uz 18 rokov bez TV - je to normalne? :)

Príspevok od používateľa schw33k »

whisper napísal:taaakze:

nemame doma telku... -> nikdy sme nemali a nebudeme mat

preco? proste ju nepotrebujem! nikdy mi nechybala... a ked som u niekoho kto ju ma tak sa tam po dvoch dnoch nehorazne nudim
podla mna je to najvacsia strata casu a najlepsi sposob ako degenerovat

aky je vas nazor? je to normalne? som divny? :D je tu okrem mna tiez niekto taky?

inak mam compa uz asi 6 rokov a zavislacim tam... takze nie som moc "zdravo zijuci"... a otazky neberte doslovne, normalny snad som :lol:
Ber si to tak ze ty tu robis finty na nas , a na archive Televizii nonstop zabity :) ale nie.. tak odkedy mam comp tak tiez skoro vobec Tv nesledujem , takze si ani neni divny
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

ja pozeram tv iba vecer ... a to iba tak, ze zapnem ten program kde sa mi nieco najviac pozdava a po chvilke zaspim ... lebo vtedy sa mi najlepsie zaspava ... proste ja tv pouzivam ako liek na dobre uspavanie (ale iba ak neviem hned zaspat) ....
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no telka nevydrzala by som bez nej asi moc dlho..ale ked som nekde ja newem tabor s kamosmi,triedny vylet(fakt bol uzasny) no proste ked som niekde kde mam okolo seba super ludi tak si na telku ani nespomenem..ale ja neviem ta telka to je asi uz zvyk...vstanem zapnem telku aj ked ju potom nepozeram...ale si normalny podla mna... :)
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

na telku nejsom moc takky zavisli ako na komp
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

bez tv asi v poho. ale bez pc tak to uz neeee!
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Prítomnosť TV u nás doma si uvedomujem len "vďaka" môjmu bratovy ktorý musí vidieť každú kokitnu v telku čiže on aktívne čumí na hlúposti typu: Kobra 11, Herkules, Strážci Vesmíru a ešte pár debilín. Jediné prečoí zapínam telku je fraiser to mám rád..
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

skenner napísal:my telku sice doma mame ale keby nexodila kobra 11 :D tak o nej ani neviem
Podobne. Este si pozriem aj Odlozeny pripad ale to je tak vsetko.
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Bez telky moc ne a bez pocitaca uz vobec ne
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Bez telky proste neprezijem, hehe :P
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Všade samá reklama, komercia, stokrát ohraté filmy, reality show, trápne hudobné hitparády + televízie :P , nebaví ma to
Vydržal by som roky; stačí mi net, hobby, games + friends of mine.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Jediné čo v TV sledujem je len spravodajstvo TA3, Prievidzská televízia a občas Music Box, aby som vedel, že za aké hovadiny ľudia hlasovali. :lol:
Hej, a ešte keď náhodou uvidím, tak si pozrem Life with Louvie. :lol:

Inak na súčasné televízne vysielanie mám rovnaký názor ako väčšina userov predomnou,
samá komercia, stupidné relácie, reklamy a nezaujímavé filmy.
Napísať odpoveď