Vesmirni lide
Benda je blazon. Bodka. Nechce zarobit, mozno ze to bol zo zaciatku jeho ciel, staci sledovat jeho chovanie, bystrejsi a inteligentnejsi ludia si vsimnu priznaky nervovej nestability
Ten chlap tomu naozaj veri a nic to bohuzial nezmeni. Smutne je ze k tomu navadza dalsich ovplivnitelnych ludi, s cim by sa podla mojho nazoru malo nieco robit... Inak k tej hadke medzi vedou a nabozenstvami: Moj nazor je prosty. Neverim nicomu. Nabozenstvo je pre mna to iste co Kacer Donald - rozpravka. Vede ako slovu a ako motoru vyspelosti urcite verim, verim ako funguje Motherboard alebo CPU a nemyslim si ze ich pohana nasa vzajomna laska (
) ale teoriam ako je ta Darwinova verim len z casti (nieco z nich je urcite pravda, to musim ja aj ktokolvek iny uznat). Je to pre mna to iste co nabozenstvo a Kacer Donald a podla mna nieje spravne ze sa nieco take oficialne vyucuje v skolach ako jasna vec
Citali ste knihu "Darwinov Omyl"? Myslim ze by vas to urcite zaujalo, a ak sa nenajde nikdo kto ju ma v e-podobe, mozno ju pre vas naskenujem 
Cital som vela knih, videl som vela dokumentov atd. Je vela otazok pri ktorych vedci zacnu koktat a veriaci si proste nieco vymysleli aby sa im nestalo to iste. To je fakt, a nie dänikenov vymyselartabanes napísal:ale notak, a čítal si ericha von dänikena? ten dokáže tak presvedčivo tlačiť vymyslené kaleráby do hlavy, že tomu aj niekto uverí - darwinov omyl je niečo podobné.
-
uelektronik
Star
este ze sa je na com smiat pri
podobnu sracku najdete tu:
http://diamantovavoda.agartha.cz/index2.html
http://diamantovavoda.agartha.cz/index2.html
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Heh, ale jak si vsimnes, oni dosiahnu svoje = popularitu. Su znami hadam vsade, opytas sa dakoho a hned vie o kom je rec. Pretoze su to total <>oviny, kazdy to zo zvedavosti pocuva a je o tom informovani, kto na to sadne nemoze byt normalny pochopitelne. Ale inak tak čakra nema chybu, na tom sme ako trieda bezali aspon rok ako nice slovicko
Su to traposi, mozno aj psychicky naruseni, co uz, vselijaki sme a su aj horsi, nebojte 
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A ty by si stál o takú popularitu?misokgb napísal:Heh, ale jak si vsimnes, oni dosiahnu svoje = popularitu. Su znami hadam vsade, opytas sa dakoho a hned vie o kom je rec. Pretoze su to total <>oviny, kazdy to zo zvedavosti pocuva a je o tom informovani, kto na to sadne nemoze byt normalny pochopitelne. Ale inak tak čakra nema chybu, na tom sme ako trieda bezali aspon rok ako nice slovickoSu to traposi, mozno aj psychicky naruseni, co uz, vselijaki sme a su aj horsi, nebojte
No hlavne ze vsetko okolo Jezisa je jasne ... jedna teoria hovori, ze to obdobie, medzi pubertou co prchol a 30 rokmi, co sa vratil bol kde? Niekde sa vychodne ucenia ucil vraj. Niekto veri Bendovi, niekdo Jezisovi.uplink napísal:neni chory, len sikovny. Dokazal namotat podstatnu cast ludi na totalnu volovinu. Jeho minisekta, ktora mu neskor mozno bude zarabat. Nechce sa mu normalne pracovat, ziskava si slavu aj ked ako blb, ale kazda reklama je reklama. V dnesnom svete je tak strasne vela zufalych ludi, ze sa mu na to urcite chyti riadna kopa. To ze vacsina ludi na fore zije nadstandartne [znamena ze nemaju existencne problemy] to neznamena ze tak zije vacsina, praveze naopak. Prave takyto ludia hladaju oporu vo vsetkom moznom pocnuc blbostami ako joga, vychodne ucenia setky co ja viem reiki, thai chi, silvova metoda az po vesmirnych ludi. Navyse ludska viera je velmi silna, cize ich klamstva sa zacnu stavat pravdou [nie ze tu zacne lietat Astar Saron s jeho vesmirnou flotilou] ale to comu veria im zacne pomahat [aj ked to vedie uplne inde, ako to bolo prvotne mienene
]. Takze si myslim ze Ivo Benda aj s jeho kvantom basni o nom je sikovny clovek [mozno ma kolecko naviac a mozno menej]. Skoda ze svoj talent zneuziva
[p.s.: ak ma niekto vyhrady voci mojmu nazoru na reiki, thaichi, silvovku, jogu a celkovo vych. ucenia nech ich nema, prezil som si s nimy az az [roky] a stacilo mi]
Johnsonova sekta to je ta, kde vraj 900 lidi spachalo hromadnu samovrazdu? No cital som knihu, sice este za socializmu napisanu v rusku, ze to bola vrazda americkej tajnej sluzby, ze tela previezli na pitvu az 2 mesiace po... a ine podivnosti.ShanDo napísal:len aby to nedopadlo ako s Davidom Koreshom pripadne Billom Jonesom a zomrie zbytocne vela ludi... ale fakt uznavam ze je sikovny,
z tejto jeho sekty velmi citit metamorfovane krestanstvo, kedze v cesku je momentalne znacny ubytok krestanov tak je mozne ze si tato sekta ziska aku-taku oblubu a silu ako uplink povedal medzi ludmi psychicky labilnejsimy.
Mozno mu to vynasa rovnako, ako invalidny dochodok na hlavu, kto vie kolko?pinco napísal:presne tak kazda reklama je reklama a zla reklama je najlepsia.. prezentuje sa ako totalny idiot ale ako povedal v tom videu nerobi nic iba komunikuje s Astarom a ma sa zle? Nechodi do prace, zrejme mu to aj vynasa a ked dokazal oblbnut prezidenta (a nie jedneho) a ktovie koho este tak mu mozme len zavidiet... Nie kazdemu sa podari nieco take... ja vravim klobuk dole pred nim... mozno pride spokojne domov a povie si: "aaaaaa zase som o.ebal par ludi hahaha."
Sak ti pisal, ze su v inej dimezii, ako ich mozeme vidiet... ja tiez som nevidel tie castice, co o nich Grygar hovori, ze preletia zemou raz-dva a verim muhojko napísal:MS F: Primitivny mi pripadal len Astar, pretoze jeho obrazky Astara a vyplody fantazie, ze okolo Zeme je 200 000 vesmirnych lodi, ktore su urcene pre nas sa mi zda trosku primitivna vzhladom na argumenty vedcov, ktore su podlozene aj dokazmi.
A ja som videl takych mladych dakedy, co boli celi v ciernom a vsetci pocuvali taku zaujimavu hudbu a citali si texty tej hudby. A teraz dokonca isli za tou hudbou do Bratislavy .... sekta Depesakov sa volali.Frikso napísal:Ja som minule videl takeho chlapka to lepit na zastavke, cely v zltom. Potom vo vlaku taka skupinka vsetci az na jedneho (rozpraval cesky) boli v zltom.. To nechapem aky to ma vyznam //okrem toho, ze na nich sadaju musky
MA vazne zaujima, ako sa prejavuje naruseny jedinec, ale poznam 3 ludi, co maju invalidku na hlavu, ale nie vsetko je jasne.Gangy napísal:Benda je blazon. Bodka. Nechce zarobit, mozno ze to bol zo zaciatku jeho ciel, staci sledovat jeho chovanie, bystrejsi a inteligentnejsi ludia si vsimnu priznaky nervovej nestability![]()
...
ale teoriam ako je ta Darwinova verim len z casti (nieco z nich je urcite pravda, to musim ja aj ktokolvek iny uznat). Je to pre mna to iste co nabozenstvo a Kacer Donald a podla mna nieje spravne ze sa nieco take oficialne vyucuje v skolach ako jasna vecCitali ste knihu "Darwinov Omyl"? Myslim ze by vas to urcite zaujalo, a ak sa nenajde nikdo kto ju ma v e-podobe, mozno ju pre vas naskenujem
By ma zaujimalo, aky je rozdiel mediz Bendom a Danikenom, ze Bendu maju niektori za blazna a Danikena nie ...asi ma moc razantne teorie a lahko vyvratitelne.artabanes napísal:ale notak, a čítal si ericha von dänikena? ten dokáže tak presvedčivo tlačiť vymyslené kaleráby do hlavy, že tomu aj niekto uverí - darwinov omyl je niečo podobné.
Tak, a som sa ukojil!
http://www.rozumachtic.com/index.php?PAGEiD=hra a druhy prispevok je fajn.
-
qwerty-xyz
-
nejakymarko
Addict
ale ja viem aj preco to robi...viete preco ? lebo ak ste si to pozreli cele tu cesku diskusiu tak on povie ze vobec nechodi do roboty...ze sa doma modli knim...co podla mna je super biznis.. nemusis chodit do roboty si znamy je z teba taka mala celebrita, len preto lebo hovoris take bludy a ludia ti davaju za tvoje vystupenia peniaze..(dobrovolne)....ale nikdy by som to nerobil...taka hamba 
`
no co, niekto vedeckofantasticke knihy pise, niekto ich tara priamo z bruchaToxikoman napísal:ale ja viem aj preco to robi...viete preco ? lebo ak ste si to pozreli cele tu cesku diskusiu tak on povie ze vobec nechodi do roboty...ze sa doma modli knim...co podla mna je super biznis.. nemusis chodit do roboty si znamy je z teba taka mala celebrita, len preto lebo hovoris take bludy a ludia ti davaju za tvoje vystupenia peniaze..(dobrovolne)....ale nikdy by som to nerobil...taka hamba