Vesmirni lide

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Benda je blazon. Bodka. Nechce zarobit, mozno ze to bol zo zaciatku jeho ciel, staci sledovat jeho chovanie, bystrejsi a inteligentnejsi ludia si vsimnu priznaky nervovej nestability :? Ten chlap tomu naozaj veri a nic to bohuzial nezmeni. Smutne je ze k tomu navadza dalsich ovplivnitelnych ludi, s cim by sa podla mojho nazoru malo nieco robit... Inak k tej hadke medzi vedou a nabozenstvami: Moj nazor je prosty. Neverim nicomu. Nabozenstvo je pre mna to iste co Kacer Donald - rozpravka. Vede ako slovu a ako motoru vyspelosti urcite verim, verim ako funguje Motherboard alebo CPU a nemyslim si ze ich pohana nasa vzajomna laska ( :lol: ) ale teoriam ako je ta Darwinova verim len z casti (nieco z nich je urcite pravda, to musim ja aj ktokolvek iny uznat). Je to pre mna to iste co nabozenstvo a Kacer Donald a podla mna nieje spravne ze sa nieco take oficialne vyucuje v skolach ako jasna vec :wink: Citali ste knihu "Darwinov Omyl"? Myslim ze by vas to urcite zaujalo, a ak sa nenajde nikdo kto ju ma v e-podobe, mozno ju pre vas naskenujem :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ale notak, a čítal si ericha von dänikena? ten dokáže tak presvedčivo tlačiť vymyslené kaleráby do hlavy, že tomu aj niekto uverí - darwinov omyl je niečo podobné.
Gangy
Darca
Darca

artabanes napísal:ale notak, a čítal si ericha von dänikena? ten dokáže tak presvedčivo tlačiť vymyslené kaleráby do hlavy, že tomu aj niekto uverí - darwinov omyl je niečo podobné.
Cital som vela knih, videl som vela dokumentov atd. Je vela otazok pri ktorych vedci zacnu koktat a veriaci si proste nieco vymysleli aby sa im nestalo to iste. To je fakt, a nie dänikenov vymysel :wink:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

dobre. tak schválne, daj jednu
Gangy
Darca
Darca

artabanes napísal:dobre. tak schválne, daj jednu
Ved ich spomina aj ten jeden vedec vo videu, aj v tej knihe je ich zopar, mam zoskenovat? On tam spomina tie fosilie ktore nesedia do casoveho pasma podla merania, alebo do geologickej vrsty, cize su mladsie.
Gangy
Darca
Darca

Inak nechcem sa s nikym hadat ako napr. stanlord, mam svoj nazor, ktoremu verim, tak ako ty alebo pan na-hlavu-benda :wink: Ono mi je to vlastne uplne, jedno. Jezi, Astabar ani Tyranosaurus mi v zivote nepomohli ani nepomozu, takze ich mam vsetkych v mojej osmej analnej cakre, ako napisal skenner. :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A ďaľší "Vesmáči"

:aasmile11: :D
henrik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa henrik »

..to je ešte väčšia capina než klip džesiky símpsnovej.. :) "jako máte mobilý a vlny, tak jsou i jiné vlny které projdou i zemí z antén na měsíci.." lol čuridlo
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

este ze sa je na com smiat pri :smt039 podobnu sracku najdete tu:
http://diamantovavoda.agartha.cz/index2.html
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

dobry namet na sci-fi serial :lol:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Heh, ale jak si vsimnes, oni dosiahnu svoje = popularitu. Su znami hadam vsade, opytas sa dakoho a hned vie o kom je rec. Pretoze su to total <>oviny, kazdy to zo zvedavosti pocuva a je o tom informovani, kto na to sadne nemoze byt normalny pochopitelne. Ale inak tak čakra nema chybu, na tom sme ako trieda bezali aspon rok ako nice slovicko :D Su to traposi, mozno aj psychicky naruseni, co uz, vselijaki sme a su aj horsi, nebojte :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

misokgb napísal:Heh, ale jak si vsimnes, oni dosiahnu svoje = popularitu. Su znami hadam vsade, opytas sa dakoho a hned vie o kom je rec. Pretoze su to total <>oviny, kazdy to zo zvedavosti pocuva a je o tom informovani, kto na to sadne nemoze byt normalny pochopitelne. Ale inak tak čakra nema chybu, na tom sme ako trieda bezali aspon rok ako nice slovicko :D Su to traposi, mozno aj psychicky naruseni, co uz, vselijaki sme a su aj horsi, nebojte :)
A ty by si stál o takú popularitu?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Te-wei napísal:A ty by si stál o takú popularitu?
No ja ich mam brutal v <>, nech si kecaju co chcu, ich vec. A ja taku popularitu? Nie, keby chcem, viem sa aj inak - lepsie zviditelnit 8)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

uplink napísal:neni chory, len sikovny. Dokazal namotat podstatnu cast ludi na totalnu volovinu. Jeho minisekta, ktora mu neskor mozno bude zarabat. Nechce sa mu normalne pracovat, ziskava si slavu aj ked ako blb, ale kazda reklama je reklama. V dnesnom svete je tak strasne vela zufalych ludi, ze sa mu na to urcite chyti riadna kopa. To ze vacsina ludi na fore zije nadstandartne [znamena ze nemaju existencne problemy] to neznamena ze tak zije vacsina, praveze naopak. Prave takyto ludia hladaju oporu vo vsetkom moznom pocnuc blbostami ako joga, vychodne ucenia setky co ja viem reiki, thai chi, silvova metoda az po vesmirnych ludi. Navyse ludska viera je velmi silna, cize ich klamstva sa zacnu stavat pravdou [nie ze tu zacne lietat Astar Saron s jeho vesmirnou flotilou :D] ale to comu veria im zacne pomahat [aj ked to vedie uplne inde, ako to bolo prvotne mienene :?]. Takze si myslim ze Ivo Benda aj s jeho kvantom basni o nom je sikovny clovek [mozno ma kolecko naviac a mozno menej]. Skoda ze svoj talent zneuziva :?

[p.s.: ak ma niekto vyhrady voci mojmu nazoru na reiki, thaichi, silvovku, jogu a celkovo vych. ucenia nech ich nema, prezil som si s nimy az az [roky] a stacilo mi :twisted: ]
No hlavne ze vsetko okolo Jezisa je jasne ... jedna teoria hovori, ze to obdobie, medzi pubertou co prchol a 30 rokmi, co sa vratil bol kde? Niekde sa vychodne ucenia ucil vraj. Niekto veri Bendovi, niekdo Jezisovi.
ShanDo napísal:len aby to nedopadlo ako s Davidom Koreshom pripadne Billom Jonesom a zomrie zbytocne vela ludi... ale fakt uznavam ze je sikovny,
z tejto jeho sekty velmi citit metamorfovane krestanstvo, kedze v cesku je momentalne znacny ubytok krestanov tak je mozne ze si tato sekta ziska aku-taku oblubu a silu ako uplink povedal medzi ludmi psychicky labilnejsimy.
Johnsonova sekta to je ta, kde vraj 900 lidi spachalo hromadnu samovrazdu? No cital som knihu, sice este za socializmu napisanu v rusku, ze to bola vrazda americkej tajnej sluzby, ze tela previezli na pitvu az 2 mesiace po... a ine podivnosti.
pinco napísal:presne tak kazda reklama je reklama a zla reklama je najlepsia.. prezentuje sa ako totalny idiot ale ako povedal v tom videu nerobi nic iba komunikuje s Astarom a ma sa zle? Nechodi do prace, zrejme mu to aj vynasa a ked dokazal oblbnut prezidenta (a nie jedneho) a ktovie koho este tak mu mozme len zavidiet... Nie kazdemu sa podari nieco take... ja vravim klobuk dole pred nim... mozno pride spokojne domov a povie si: "aaaaaa zase som o.ebal par ludi hahaha."
Mozno mu to vynasa rovnako, ako invalidny dochodok na hlavu, kto vie kolko? :)
hojko napísal:MS F: Primitivny mi pripadal len Astar, pretoze jeho obrazky Astara a vyplody fantazie, ze okolo Zeme je 200 000 vesmirnych lodi, ktore su urcene pre nas sa mi zda trosku primitivna vzhladom na argumenty vedcov, ktore su podlozene aj dokazmi.
Sak ti pisal, ze su v inej dimezii, ako ich mozeme vidiet... ja tiez som nevidel tie castice, co o nich Grygar hovori, ze preletia zemou raz-dva a verim mu :D
Frikso napísal:Ja som minule videl takeho chlapka to lepit na zastavke, cely v zltom. Potom vo vlaku taka skupinka vsetci az na jedneho (rozpraval cesky) boli v zltom.. To nechapem aky to ma vyznam //okrem toho, ze na nich sadaju musky
A ja som videl takych mladych dakedy, co boli celi v ciernom a vsetci pocuvali taku zaujimavu hudbu a citali si texty tej hudby. A teraz dokonca isli za tou hudbou do Bratislavy .... sekta Depesakov sa volali.
8) Co hovori farba oblecenia o ludoch?
Gangy napísal:Benda je blazon. Bodka. Nechce zarobit, mozno ze to bol zo zaciatku jeho ciel, staci sledovat jeho chovanie, bystrejsi a inteligentnejsi ludia si vsimnu priznaky nervovej nestability :?
...
ale teoriam ako je ta Darwinova verim len z casti (nieco z nich je urcite pravda, to musim ja aj ktokolvek iny uznat). Je to pre mna to iste co nabozenstvo a Kacer Donald a podla mna nieje spravne ze sa nieco take oficialne vyucuje v skolach ako jasna vec :wink: Citali ste knihu "Darwinov Omyl"? Myslim ze by vas to urcite zaujalo, a ak sa nenajde nikdo kto ju ma v e-podobe, mozno ju pre vas naskenujem :roll:
MA vazne zaujima, ako sa prejavuje naruseny jedinec, ale poznam 3 ludi, co maju invalidku na hlavu, ale nie vsetko je jasne.
artabanes napísal:ale notak, a čítal si ericha von dänikena? ten dokáže tak presvedčivo tlačiť vymyslené kaleráby do hlavy, že tomu aj niekto uverí - darwinov omyl je niečo podobné.
By ma zaujimalo, aky je rozdiel mediz Bendom a Danikenom, ze Bendu maju niektori za blazna a Danikena nie ...asi ma moc razantne teorie a lahko vyvratitelne.

Tak, a som sa ukojil! :oops: Inak http://www.vesmirna-drubez.cz/ mi skutocne velmi potesila branicu ;) Doporucujem zas toto:
http://www.rozumachtic.com/index.php?PAGEiD=hra a druhy prispevok je fajn.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

uz som si kukol tie vase prispevky a aj tie videa a musim to povedat.
ON je asi vsetkym magorom kráľ. :cry: myslim nasho kamosa co je kazdy den vo vesmirnej lodi. :lol:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ATHAR SHERAN FOREVER :D
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

diky hojko tak som sa uz dlho neuebaval na takomto niecom :lol: ...dobry bol ten oponent vedec v modrej koseli...ten daval take hlasky ze konec :lol: :lol: :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

akoze urcite niekto zije niekde inde ... nezijeme tu sami... ale zeby niekto tvrdil ze okolo zeme maju tie cudzie "stvorenia" lode v milionovych poctoch a ze snimi mozme komunikovat stvrtou caskoru srdca tak to uz je riadna hovadina :lol:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ale ja viem aj preco to robi...viete preco ? lebo ak ste si to pozreli cele tu cesku diskusiu tak on povie ze vobec nechodi do roboty...ze sa doma modli knim...co podla mna je super biznis.. nemusis chodit do roboty si znamy je z teba taka mala celebrita, len preto lebo hovoris take bludy a ludia ti davaju za tvoje vystupenia peniaze..(dobrovolne)....ale nikdy by som to nerobil...taka hamba :roll:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

`

Príspevok od používateľa roman3x »

Toxikoman napísal:ale ja viem aj preco to robi...viete preco ? lebo ak ste si to pozreli cele tu cesku diskusiu tak on povie ze vobec nechodi do roboty...ze sa doma modli knim...co podla mna je super biznis.. nemusis chodit do roboty si znamy je z teba taka mala celebrita, len preto lebo hovoris take bludy a ludia ti davaju za tvoje vystupenia peniaze..(dobrovolne)....ale nikdy by som to nerobil...taka hamba :roll:
no co, niekto vedeckofantasticke knihy pise, niekto ich tara priamo z brucha :D
Napísať odpoveď