Na GeForce 4MX 440 dostavam win error,nastastie,aspon nebudem zavislacit...ale intro je prekrasne, uz sa tesim na leto,zozenem na to nejaky schopny HW a vychutnam si to
mohol by mi niekto pomôct stiahol som tuto hru z lamky.net ale momentalne su nefunkcne nevie niekto heslo do s toho prveho megauploadu??? vopred dakujem
ivan777 napísal:mohol by mi niekto pomôct stiahol som tuto hru z lamky.net ale momentalne su nefunkcne nevie niekto heslo do s toho prveho megauploadu??? vopred dakujem
skus dem0n_lamky.net alebo nieco take, tusim to upoval Dem0n
Aryan Angel napísal:Nemam rad 3D. Heroes III forever best.
moj clovek, ale toto vyskusam, hned ako zmaturujem, ak sa toho dockam a ako to budem mat doma to je prva hra co sa instaluje po kompletnom precisteni databaze v kompe.... lol
btw
ked hram a nastane battle, s tym hrdinom viem aj ine nieco robit ako len zautocit na koni a capnut ho mecom?nejake kuzla uz mam, ale neviem ich pouzit, ak sa vobec daju,nejaku ohnivu gulu alebo nieco take,
cela hra spociva iba v splneni misie, cize zarabani na jednotky,a vykilovani all enemies?
vdaka, nehraval som heroes, ale toto ma chytilo riadne
canopus napísal:btw
ked hram a nastane battle, s tym hrdinom viem aj ine nieco robit ako len zautocit na koni a capnut ho mecom?nejake kuzla uz mam, ale neviem ich pouzit, ak sa vobec daju,nejaku ohnivu gulu alebo nieco take,
cela hra spociva iba v splneni misie, cize zarabani na jednotky,a vykilovani all enemies?
vdaka, nehraval som heroes, ale toto ma chytilo riadne
da sa kuzlit mas tam taku knizku a tam mas vselijake kuzla..a niektore misie sa daju vyhrat aj tak ze obsadis ten a ten hrad alebo najdes nejaky artefakt tak to bolo skoro vo vsetkych castiach a aj v 5 je to urcite tak podobne.
tak pockat.Hrdina zase zasahuje do boja?jdc mi tvrdil, ze je to ako pri trojke,ze hrdina mohl pouzivat jedine kuzla,nie behat po mapke a pouzivat mec a luk...to bolo v stvorke a bolo to dost trapne, lebo ked uz som mal asi level 50 battle mage,tak som ziadnu armadu ani nepottreboval
Holubar napísal:tak pockat.Hrdina zase zasahuje do boja?jdc mi tvrdil, ze je to ako pri trojke,ze hrdina mohl pouzivat jedine kuzla,nie behat po mapke a pouzivat mec a luk...to bolo v stvorke a bolo to dost trapne, lebo ked uz som mal asi level 50 battle mage,tak som ziadnu armadu ani nepottreboval
no hrdina nemoze behat len tak ale raz za kolo moze carovat abo sa bit (inac uz tam niesu klasicke kola niektore jednotky idu aj 2krat oproti ostatnym je to prepracovane paradne a ten hrdina ked sa bije je slabucky )
a inac ked som zacal carovat no kurnik grafika nestiha a to mam 6600 na taktoch 460/1000(asi to azse potiahnem cez 500
vyborne...hrdina by mal byt hlavne na cary...ved je hovadina,aby hrdina (nech je aj level 50) zabil uderom mecom alebo vystrelom z luku celu legiu trpaslikov...to uz bolo v stvorke prehnane.Ale cary su fajn,aj schopnosti co posilnia armadu (leadership a tak) a tiez artefakty...boha jak sa tesim
kde zakuzlim ked som na rade?co mam urobit?
nehral som predosle, ale ten hrdina je fakt cajovy, btw som si myslel ze ten ARCHANJEL bude tiez dobry,ale tiez nic
co je fakt pecka je jazda ked ich mam cca 10+lukostrlecov nad 100 a rytietov nad 100, nema nikto sancu, a to som v 5 casti