Anarchia

Diskusie na politické témy...

Môže anarchia existovať?

áno
30
38%
nie
48
62%

Celkom hlasov: 78

Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:Keby nastala anarchia zostalo by tu len par ludi a vyhral by ten najsilnejsi. Taketo riesenie moze mat iba zdegenrovany punkersky rozum
Hej neviem ci nejakeho poznas a hned NAS odsudzujes.. To nieje ktovie co!! Odsudzovat ludi zato co su a nie aky su.. :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Hej neviem ci nejakeho poznas a hned NAS odsudzujes.. To nieje ktovie co!! Odsudzovat ludi zato co su a nie aky su.. :roll:
a aky ste, poznam par takych a len chlastju droguju a bordel robia, alebo ti taky niesi? Ty sa nejdes piatok vecer rozbyt? Ako to moderny mlady ludia hovoria teraz, chces mi povedat ze si v zivote nehuli neozral si sa a obcas si niekomu nieco zle nespravil? Stavim sa ze ano
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kali520 napísal:Keby nastala anarchia zostalo by tu len par ludi a vyhral by ten najsilnejsi. Taketo riesenie moze mat iba zdegenrovany punkersky rozum
to akoze co punker = automaticky anarchista? mam taky pocit ze ty mas zdegenerovany rozum
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

nie, len vacsina bude asi odpad.. punker moze byt aj nazi :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Aryan Angel napísal:nie, len vacsina bude asi odpad.. punker moze byt aj nazi :wink:
hej aj hipik moze byt satanista a videl si uz dakedy takeho?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

noo... ja ale nehovorim az tak teoreticky... myslim ze jeden NS punker je aj na tomto fore........ :wink: :) a inac kapelka http://www.forwardarea.8k.com/ :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:noo... ja ale nehovorim az tak teoreticky... myslim ze jeden NS punker je aj na tomto fore........ :wink: :) a inac kapelka http://www.forwardarea.8k.com/ :wink:
LoL až ma zatriaslo pri pohlade na toho napravo :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Aryan Angel napísal:noo... ja ale nehovorim az tak teoreticky... myslim ze jeden NS punker je aj na tomto fore........ :wink: :) a inac kapelka http://www.forwardarea.8k.com/ :wink:
keby som videl takychto ludi nazivo tak si poviem ze odpad spolocnosti :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vesper napísal:keby som videl takychto ludi nazivo tak si poviem ze odpad spolocnosti :?
punk vseobecne alebo spojenie NS-Punk ? :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:punk vseobecne alebo spojenie NS-Punk ? :)
kazi to vsetko ten punk :roll: ja totiz stale verim ze NS su niekedy v pohode ludia lebo mam par dobrych skusenosti (aj ked aj zlych)... takze aj punk aj NS punk nie je nic pre mna :?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

na tej stranke je aj jedna skladba v mp3 - horsi spev som teda este nepocul :?

najlepsi je ten popis:

THIS IS THE OFFICIAL WEBSITE OF THE MOST HATED BAND IN PUNK, FORWARD AREA. :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kali520 napísal:a aky ste, poznam par takych a len chlastju droguju a bordel robia, alebo ti taky niesi? Ty sa nejdes piatok vecer rozbyt? Ako to moderny mlady ludia hovoria teraz, chces mi povedat ze si v zivote nehuli neozral si sa a obcas si niekomu nieco zle nespravil? Stavim sa ze ano
No to iste by som vedel povedat aj ja o tych tvojich super skinoch ... poznam nejakych ... dokonca aj sused je jeden z nich a poviem to rovno je to Vymlety clovek, chodi sa rozbijat kazdy den... BTW chces povedat ze ty si nejaky abstinent ? Akoze vy vsetci vyholeni ste abstinenti a nepijete, nedrogujete,nefetujete len ochranujete bielu rasu ? Hmm tak to by ste si za to zasluzili aj nejake ocenenie ze to vykonavate bez naroku na odmenu ... Asi by ste mali dostat krystalove srdce alebo rovno nobelovu cenu za mier :D :D

NS-Punk ? to je taka blbost ako keby zid podporoval hitlera, alebo cernoch KKK :lol: aj ked je pravda ze su taky debili co su NS punkeri ... je velka pravdepodobnost ze dostanu od niekoho po hube ... a to uz bud od skinov alebo od normalnych punkerov :D ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

vesper suhlas, spojenie punku a NS sa mi zda tiez dost zvlastne.. ale na druhej strane precital som celu ich stranku a ich nazory a chlapci sa mi zdaju celkom rozumni :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:vesper suhlas, spojenie punku a NS sa mi zda tiez dost zvlastne.. ale na druhej strane precital som celu ich stranku a ich nazory a chlapci sa mi zdaju celkom rozumni :)
kazdopadne sa mi nepaci ich uces :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hh:) no to fakt...:)

inak kvalita hudby nebude najvyssia:) ale to u undergroundu neni asi to najhlavnejsie :wink: :D

Tu je dalsi kratky song http://www.sendspace.com/file/rz9xq9 :)

text

DESTROY ARA (Anti-Rascist Action)

"An organized group of ignorant fools sobbing for Jamal and Abdul
They rat us out to the pigs
Try to fuck-up our gigs
They usually sport anti-racist pins and patches
When we're not in numbers they take their action
Now it's time to return the favor
Show them whose power's greater

(chorus)
Smack 'Em
Stomp 'Em
Kick 'Em In The Head
Do Not Stop Until They're Dead
Smash 'Em
Smash 'Em
Break Their Necks
Now It's Time For A Ruthless Attack

An organized group of ignorant fools
They have established bands and crews
Try to fuck-up our gigs
Show them whose power's greater"

:smt020 :smt034 :smt069
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

Aryan Angel napísal:hh:) no to fakt...:)

inak kvalita hudby nebude najvyssia:) ale to u undergroundu neni asi to najhlavnejsie :wink: :D

Tu je dalsi kratky song http://www.sendspace.com/file/rz9xq9 :)

text

DESTROY ARA (Anti-Rascist Action)

"An organized group of ignorant fools sobbing for Jamal and Abdul
Try to fuck-up our gigs
Show them whose power's greater

(chorus)
Smack 'Em
Stomp 'Em
Kick 'Em In The Head
Do Not Stop Until They're Dead
Smash 'Em
Smash 'Em
Break Their Necks
Now It's Time For A Ruthless Attack

An organized group of ignorant fools
They have established bands and crews
Try to fuck-up our gigs
Show them whose power's greater"

:smt020 :smt034 :smt069
máš celý album? ja to mám iba na výberofke B&H vol.5
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

je to len tam, zbytok hrali len na zivo , mas to tu http://www.forwardarea.8k.com/photo4.html , ten split s Warfare 88 uz vysiel.. vies kde hladat.. :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miki690 napísal:No to iste by som vedel povedat aj ja o tych tvojich super skinoch ... poznam nejakych ... dokonca aj sused je jeden z nich a poviem to rovno je to Vymlety clovek, chodi sa rozbijat kazdy den... BTW chces povedat ze ty si nejaky abstinent ? Akoze vy vsetci vyholeni ste abstinenti a nepijete, nedrogujete,nefetujete len ochranujete bielu rasu ? Hmm tak to by ste si za to zasluzili aj nejake ocenenie ze to vykonavate bez naroku na odmenu ... Asi by ste mali dostat krystalove srdce alebo rovno nobelovu cenu za mier :D :D

NS-Punk ? to je taka blbost ako keby zid podporoval hitlera, alebo cernoch KKK :lol: aj ked je pravda ze su taky debili co su NS punkeri ... je velka pravdepodobnost ze dostanu od niekoho po hube ... a to uz bud od skinov alebo od normalnych punkerov :D ...
No takze za 1: tvoj sused neni skin ked tak robi iba on sa tak nazyva pritom je to vymlety blb, skus sa ho spytat ci vie kto to bol napr. Theodor Eicke, urcite nebude vediet.
Za 2: ano vsetci skinheadi nedroguju nefetuju a nepiju ja takysto, a ak si da niekto pivo tak uz sa samozrejme nejde ozrat
A za 3: neodpovedal si mi na moju otazku, vyhybas sa jej zamerne? Alebo je to vsetko pravda?
juryx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juryx »

kali520 napísal:a aky ste, poznam par takych a len chlastju droguju a bordel robia, alebo ti taky niesi? Ty sa nejdes piatok vecer rozbyt? Ako to moderny mlady ludia hovoria teraz, chces mi povedat ze si v zivote nehuli neozral si sa a obcas si niekomu nieco zle nespravil? Stavim sa ze ano

ja ho poznam pochybujem ze niekedy bol ozraty sak ten len na biku beha a volejbal hra.. urcite nechlasta nedroguje a nechodieva s punkermi von lebo punker ani nie je len pocuva punx
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ZitePunkom napísal:To si len myslite.. Nikdo vam neserie na hlavu.. Robite si co chcete... Co lepsie moze byt..! :smt039
LOL.. mna by len zaujimalo, ako zabezpeci, aby niekto, kto si podla anarchie moze robit co len chce.. aby sa mu na hlavu nevysral? (myslim doslovne uskutocnit velku potrebu) :D
Napísať odpoveď