NIKEModel napísal:neviete ako sa volaju tieto tenisky od niku co ma na obrazku ten chalan?
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
sorry nechcem urazit ale teba nevidim v lacoste ani nahodou vzhladom na to co tu pises. Ty by si si tazko mohol dovolit lacoste tricko obycajne. (ktore uz len v statoch stoji nejakych 90 bakov a platene boty taku stovku min a to nehovorim o cenach u nas. V PHE na Prikope mas orig shop tak sa skoc pozriet - spravis si vylet, nic nekupis a este usetris)dan napísal:Lacoste jednoznacne
Pokial ale nehovoris o asia-butique lacoste tak to je nieco ine
Dair, ak si nezaregistroval, nazov tem je: "Aku znacku topanok mate/chcete mat??? Tak nespamuj zbytocne a nechaj ostatnych vyjadrit svoj nazor. Krom toho, sa tu niekto dusoval, ze "tu" skoncil. Takze ...dair napísal:sorry nechcem urazit ale teba nevidim v lacoste ani nahodou vzhladom na to co tu pises. Ty by si si tazko mohol dovolit lacoste tricko obycajne. (ktore uz len v statoch stoji nejakych 90 bakov a platene boty taku stovku min a to nehovorim o cenach u nas. V PHE na Prikope mas orig shop tak sa skoc pozriet - spravis si vylet, nic nekupis a este usetris)
Pokial ale nehovoris o asia-butique lacoste tak to je nieco ine
-
dair
Guru wannabe
2 Kinjeril
ok no problem, az na taky detail ze chalan absolutne nevie o co ide lebo ani jedne Lacoste boty nemaju svoj osobity styl cize ide o nieco ine. (povedzme ze dobre zariadeny byt neznamena mat TV za 80.000,-
)
A robis z toho slona.
Skoncil som s tym co sa tu na nic riesilo uz X-krat...
2 Model
fakt? a ty sa kde radis INTELIGENT?
//edit: ked ja som to nasiel za 5 minut tak preco lama to tu uploaduje a nehlada sam? Je to jeden druh Cortezov, teoreticky NYLON CORTEZ by som tipol
ok no problem, az na taky detail ze chalan absolutne nevie o co ide lebo ani jedne Lacoste boty nemaju svoj osobity styl cize ide o nieco ine. (povedzme ze dobre zariadeny byt neznamena mat TV za 80.000,-
A robis z toho slona.
Skoncil som s tym co sa tu na nic riesilo uz X-krat...
2 Model
fakt? a ty sa kde radis INTELIGENT?
//edit: ked ja som to nasiel za 5 minut tak preco lama to tu uploaduje a nehlada sam? Je to jeden druh Cortezov, teoreticky NYLON CORTEZ by som tipol
-
dair
Guru wannabe
POWER vidavam u nas len u BATU a tam take luxusnejsie na skejt neriesia. U Batu sa daju aj Powerky objednat na dobierku ale ako som povedal len nejake modely a rozhodne nie tieto. Ved sa pozri:
Ale boty na offi stranke su fakt slusne.
Kód: Vybrať všetko
http://www.bata.sk/catlist.php?brandId=7-
tomexx
King
U nas chodim do Batu obcas pozerat, ale bohvieaky vyber tam nemaju.. Inak kupovat topanky cez net nejdem riskovat.. Bez vyskusania to je onicom, ja nekupujem topanky len preto, ze dobre vyzeraju, musim sa v nich hlavne dobre citit..dair napísal:POWER vidavam u nas len u BATU a tam take luxusnejsie na skejt neriesia. U Batu sa daju aj Powerky objednat na dobierku ale ako som povedal len nejake modely a rozhodne nie tieto. Ved sa pozri:Ale boty na offi stranke su fakt slusne.Kód: Vybrať všetko
http://www.bata.sk/catlist.php?brandId=7