Anarchia

Diskusie na politické témy...

Môže anarchia existovať?

áno
30
38%
nie
48
62%

Celkom hlasov: 78

Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

juryx napísal:ja ho poznam pochybujem ze niekedy bol ozraty sak ten len na biku beha a volejbal hra.. urcite nechlasta nedroguje a nechodieva s punkermi von lebo punker ani nie je len pocuva punx
Jaj ked ma poznas,viem kto si sice sme spolu neboli uz dost dlho moj postoj k veci sa od posledneho stretnutia rapidne zmenil.. A aj keby je to len moja vec.. Okrem toho nevies,ze chodim na koncerty,poznam ich tu takmer vsetkych,no ked sa s nimi casto nestretavam.. Vies,ze sportujem a preto sa nejdem rozbit kazdy piatok.. Vies niekto spi a niekto poctivo maka na treningu.. Asi uz vies,ze trenujem za chlapov v druhej lige.. Takze by som sa tu na tvojom mieste nejako nevytahoval.. :roll:
juryx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juryx »

ZitePunkom napísal:Jaj ked ma poznas,viem kto si sice sme spolu neboli uz dost dlho moj postoj k veci sa od posledneho stretnutia rapidne zmenil.. A aj keby je to len moja vec.. Okrem toho nevies,ze chodim na koncerty,poznam ich tu takmer vsetkych,no ked sa s nimi casto nestretavam.. Vies,ze sportujem a preto sa nejdem rozbit kazdy piatok.. Vies niekto spi a niekto poctivo maka na treningu.. Asi uz vies,ze trenujem za chlapov v druhej lige.. Takze by som sa tu na tvojom mieste nejako nevytahoval.. :roll:
ukaz mi kde sa vytahujem.. kazdy piatok by si sa rozbit aj tak nemohol ist kedze ti foter dovoli byt vonku len do 19 :lol: na akom koncerte si bol ?? v zlatych moravciach co tu hraju tie shitne kapely ako gulov pelech a agonia? :?

sa pozri si tu dalsi trapko fora ako les.. ako tak citam tak ta tak aj useri beru :)
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

Zitepunkom : casom to fakt vsetko prehrmi a ani ty nebudes donekonecna tak radikalny ako si teraz. tiez som chodieval bojkotovat cirkusy, kazdy bozi den sa nicit z čuča, ale teraz, ked na to pozriem spat viem, ze to bola len etapa. kazdopadne ma :D kadecomu :D naucila, ale je prec. nezanevrel som doteraz na Houbu, E!E, len som ich vymenil za Wohnout a čiro za ranne "decentnejsie strapate" ucesy. nezmenil som sa vsak ja, len okolnosti vokol mna. anarchiu si teraz uz nedokazem predstavit ako jedinu formu bytia, ako? :? ale nezabudni, ze slobodu a vlastnu volnost ti zobrat nikto nemoze. viem, ze teraz mas chut ziapat na vsetko a vsetkych, boha ved si pankáčisko :D , ale uvidis, ze casom hlasitost a promile pojde dole a ty sa hadam vydriapes hore. mozno vyssie ako su teraz niektori co na/do teba ziapu. nezalezi co mas na hlave, ale v hlave... :idea: :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

juryx napísal:ukaz mi kde sa vytahujem.. kazdy piatok by si sa rozbit aj tak nemohol ist kedze ti foter dovoli byt vonku len do 19 :lol: na akom koncerte si bol ?? v zlatych moravciach co tu hraju tie shitne kapely ako gulov pelech a agonia? :?

sa pozri si tu dalsi trapko fora ako les.. ako tak citam tak ta tak aj useri beru :)
jurix Ved o tom ti pisem,ze kazdy piatok som na treningu do jedenastej ak nie dlhsie.. A s fotrom mam uz lepsie vztahy aj ked to nieje tvoja vec.. A tie kapely neurazaj oni sa aspon nejako cinia a nesedia pred kompom a maju za nim silne reci :roll: A na rozdiel od teba su este mojimi kamosmi.. Mam aj ine priority ako sa kazdy den chodievat rozbit do parku.. Cely tyzden mam tak nabity,ze si to ani nevies predstavit. Donedavna som hraval este v meskej lige v sobotu takze som mal len jeden volny den (nedelu),(pardon ved si zavrety v miestnosti nalepeny pri kompe takze to asi vediet nemozes) na tu smolu sa skoncila :cry: .. A okrem toho co ja robim a ako to robim je ta aj tak velke H :twisted: Ja som tuto temu vytvoril koli tomu,aby som spoznal aj ine stanoviska ako to "moje".. A nevadil som sa tu s tebou.. Takze KLUD
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no podla mna NSpunk neni hlupost :) Akoze je pravda ze to znie blbo lebo v dnesnej dobe je kazdy punkac povazovany za afaka ale su aj vynimky... Taky ktory suhlasi s rasistickymi nazormi a ideami,nepodporuje anarchiu a tak....ak najdem tu knihu o nazipunku co mam kdesi na cd tak upnem
juryx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juryx »

ZitePunkom napísal:jurix Ved o tom ti pisem,ze kazdy piatok som na treningu do jedenastej ak nie dlhsie.. A s fotrom mam uz lepsie vztahy aj ked to nieje tvoja vec.. A tie kapely neurazaj oni sa aspon nejako cinia a nesedia pred kompom a maju za nim silne reci :roll: A na rozdiel od teba su este mojimi kamosmi.. Mam aj ine priority ako sa kazdy den chodievat rozbit do parku.. Cely tyzden mam tak nabity,ze si to ani nevies predstavit. Donedavna som hraval este v meskej lige v sobotu takze som mal len jeden volny den (nedelu),(pardon ved si zavrety v miestnosti nalepeny pri kompe takze to asi vediet nemozes) na tu smolu sa skoncila :cry: .. A okrem toho co ja robim a ako to robim je ta aj tak velke H :twisted: Ja som tuto temu vytvoril koli tomu,aby som spoznal aj ine stanoviska ako to "moje".. A nevadil som sa tu s tebou.. Takze KLUD
1. som juryx nie jurix
2. este si mi neukazal kde sa vytahujem
3. ja som lama do pc nebavi ma to tak ako mozes vediet ze tu sedim cely den ? to je len tvoje domyslanie :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

juryx napísal:1. som juryx nie jurix
2. este si mi neukazal kde sa vytahujem
3. ja som lama do pc nebavi ma to tak ako mozes vediet ze tu sedim cely den ? to je len tvoje domyslanie :roll:
Ano lebo po meste beham na biku na trening spat a dokola vo volnych dnoch skacem na biku a dlho som ta nevydel.. To je jedno nemozme to uz nechat tak mna to uz nebavi sa tu s tebou "vadit".. A neviem s cim sa vytahujes.. To vbolo len tak. :P A prepac za tu prezyvku :cry: :cry:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tusim ze polovica z tych naramnych obhajcov anarchie ani envie o com to je !!!! .... a to nieje dobre ....

. .. ja sice pocuvam aj punk a celkom sa mi lubi ..ale to ze by neexistoval system si neviem predstavit ... hmm nebude system = nebudu banky =
nebudu peniaze v obehu = zanikne obchod = ANARCHISTI , PUNKERI , A KONIEC KONCOV SETCI NEBUDU MAT ODKIAL ZOHNAT ALKOHOL ... TAKZE UVAZTE NAJSKOR CO ZNAMENA ANARCHIA !!! .... nemam nic proti ale v dnesnom svete by to nemalo sancu fungovat a do dvoch mesiacov by zhynulo 100 milionov ludi len taky fukot a to chceme anarchisti _???...

.... ok tot moj nazor ! :-D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

suhlasim ze vacsina "zastancov" anarchie nevie ani co to obnasa, ale takisto to nevedia ani odporcovia co si pod tym predstavuju tiez trochu nieco ine.. nie ze by som to obhajoval:) ale to by vam tu mal vysvetlit nejaky presvedceny anarchista(nie daky anarcho-cuco-punker:)
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Aryan Angel napísal:suhlasim ze vacsina "zastancov" anarchie nevie ani co to obnasa, ale takisto to nevedia ani odporcovia co si pod tym predstavuju tiez trochu nieco ine.. nie ze by som to obhajoval:) ale to by vam tu mal vysvetlit nejaky presvedceny anarchista(nie daky anarcho-cuco-punker:)
cuco puker? :? myslis, ze taky nemaju co k veci povedat? :?: lebo nejaky presvedceny aryan by sa tu mohol vyjadrit na margo vsetkych tych "zhrnuti",co? sorry, vrtam, ale teraz treba :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

kurenadvore napísal:cuco puker? :? myslis, ze taky nemaju co k veci povedat? :?: lebo nejaky presvedceny aryan by sa tu mohol vyjadrit na margo vsetkych tych "zhrnuti",co? sorry, vrtam, ale teraz treba :D
no co maju k tomu povedat ? ja poznam kopec punks co dennodenne ziju na cuce a su uz tak vymlety ze k veci pochybujem ze nieco povedia...a ak si myslis ze oni su ti pravi anarchisti lebo posedavaju a piju cuco,a akoze rebeluju tak sa mylis :) Ale nikoho z nich som necel urazit su fayn kamosi....len svoj nazor...tot vsio
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

bocian napísal:no co maju k tomu povedat ? ja poznam kopec punks co dennodenne ziju na cuce a su uz tak vymlety ze k veci pochybujem ze nieco povedia...a ak si myslis ze oni su ti pravi anarchisti lebo posedavaju a piju cuco,a akoze rebeluju tak sa mylis :) Ale nikoho z nich som necel urazit su fayn kamosi....len svoj nazor...tot vsio
prava anarchia? uff :) to sa ani hadam neda, podla toho na com je "zalozena" :P
a tiez poznam kvanta alkoholikov, ktori su radi ak je drobac na vinko, ale aj takych, ktori rebelia a nelezia spiti pod vrbinami. apropo, lezat pod vrbinami je tiez svojim sposobom rebelia, nie? :lol: :lol:
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

Anarchia... napad to je dobry, ale v dnesnej dobe neuskutocnitelny.

A nechapem preco ludia hadzu punkacov do jedneho vreca s anarchiou.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Anti napísal:Anarchia... napad to je dobry, ale v dnesnej dobe neuskutocnitelny.

A nechapem preco ludia hadzu punkacov do jedneho vreca s anarchiou.
Asi preto ze sa vecsinou punkeri s anarchiou spajaju sami a ludia to beru za samozrejmost ... a z tou anarchoňiu v tvojom podani suhlasim... teda teoreticky by sa dala dosiahnut akasi ciastocna anarchia :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Viete,ale tam ide o to,ze by ziadne peniaze neboli ta mentalita ludi by bola ina(ale to sa neda dosiahnut z jedneho dna na druhy:-) Proste ludia by prisli na to,ze namaju co zrat,co pit a zacalo by sa makat :roll: Zopar ludi by sa pozbieralo a zacalo by sa robit(inak by sme asi pokapali :) ),neskor by sa (dufam,ze) "zobudili" vsetci.. :) A co sa tyka tych penazi proste by neboli.. Prisiel by si do obchodu potrebujem ... A dali by ti to a pokial sa ti to neminie alebo sa ti to neopotrebuje tak po dalsie si neprides.. A robili by vsetci.. Pokial by nepracovali tak prec alebo by nedostal zrat dokial by nezacal pracovat..
8) Tak tolko zatial odo mna :twisted:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ZitePunkom napísal:Viete,ale tam ide o to,ze by ziadne peniaze neboli ta mentalita ludi by bola ina(ale to sa neda dosiahnut z jedneho dna na druhy:-) Proste ludia by prisli na to,ze namaju co zrat,co pit a zacalo by sa makat :roll: Zopar ludi by sa pozbieralo a zacalo by sa robit(inak by sme asi pokapali :) ),neskor by sa (dufam,ze) "zobudili" vsetci.. :) A co sa tyka tych penazi proste by neboli.. Prisiel by si do obchodu potrebujem ... A dali by ti to a pokial sa ti to neminie alebo sa ti to neopotrebuje tak po dalsie si neprides.. A robili by vsetci.. Pokial by nepracovali tak prec alebo by nedostal zrat dokial by nezacal pracovat..
hmmmmm....pekne sci-fi, myslis, ze takto by to mohlo fungovat aj v praxi?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

ZitePunkom napísal:Viete,ale tam ide o to,ze by ziadne peniaze neboli ta mentalita ludi by bola ina(ale to sa neda dosiahnut z jedneho dna na druhy:-) Proste ludia by prisli na to,ze namaju co zrat,co pit a zacalo by sa makat :roll: Zopar ludi by sa pozbieralo a zacalo by sa robit(inak by sme asi pokapali :) ),neskor by sa (dufam,ze) "zobudili" vsetci.. :) A co sa tyka tych penazi proste by neboli.. Prisiel by si do obchodu potrebujem ... A dali by ti to a pokial sa ti to neminie alebo sa ti to neopotrebuje tak po dalsie si neprides.. A robili by vsetci.. Pokial by nepracovali tak prec alebo by nedostal zrat dokial by nezacal pracovat..
Prilis vela citas uja marxa, mal by si citat aj nieco ine :shock:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

..... myslis ze by to fungovalo ???? ... ISTO NIE ... kto by podla teba bol kompetentny zistovat ci nieco potrebujes alebo nie ???? .... anarchia moze fungovat bud iba v praveku alebo vo vyfantazirovanych svetoch :-D ..
... proste niektori by chodili furt ze nieco potrebuju .... DEMOKRACIA . je zatial asi to najlepsie co sa dalo na riadenie ludstva na svete vymysliet ... zatial ! .... aj ked nie vsetci ju respektuju ! :-D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

kurenadvore napísal:lebo nejaky presvedceny aryan by sa tu mohol vyjadrit na margo vsetkych tych "zhrnuti",co? sorry, vrtam, ale teraz treba :D
co tak si precitat "Manifest Československé anarchistické federace" http://csaf.cz/manifest.php
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Aryan Angel napísal:suhlasim ze vacsina "zastancov" anarchie nevie ani co to obnasa, ale takisto to nevedia ani odporcovia co si pod tym predstavuju tiez trochu nieco ine.. nie ze by som to obhajoval:) ale to by vam tu mal vysvetlit nejaky presvedceny anarchista(nie daky anarcho-cuco-punker:)
Anarchista ti to nevysvetli lebo ani on sam nevie co to je. Anarchiu mozu praktizovat len zvierata, mi ludia urcite nie, a ak by aj fungovala tak by totu vyzeralo ako v praveku, je to proste nerealne
Napísať odpoveď