Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kurenadvore »

nist moc :twisted: su aj lepsi, ovela lepsi :idea:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Pocuj kurenadvore. Kto napr.? (Ale myslim SK/CZ)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

lepsi su napr. Orion, Drviva Mensina, Cisty...ale Rytmus je super tez
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

niektore pesnicky su dobre len by mohli vymedzit tie nadavky a nemali by nadavat na ine skupiny
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

pHysIQ napísal:Pocuj kurenadvore. Kto napr.? (Ale myslim SK/CZ)
a preco iba SK/CZ? zase nemusime byt taky patrioti :D
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Kód: Vybrať všetko

Rytmus - Hráč

Som len hráááč....Som len hráááč....Som len hráááč....
Yeah...Chcel by som sa ospravedlniť všetkým mojím babám,zato že vás podvádzam a že sa s Vami hrám,posílate mi MMS-ky,cecky a hole pi*e,mám ich plný telefón samé nafetované mindže,šetkým ukazujem jak som vám poje**** hlavy,je vás asi stopadesát,od Blavy do Prahy,prepáčte že oje***,že som taký sráč,ale toto je môj údel,som poje**** HRÁČ...
Yeah Šade je*em jak ko*ot....Yeah...Chodím s patnástimi naraz,nékedy to nestíham,pred frajerkami mám stres,telefón nedvíham,hrám to na lásku na každú aby fajčila mi kurac,v hlave mám len pi*u,nestačí mi jedna kur*a,šecky pi*e sú rozlezené po celej republike,bolí ma z toho už moj ko*ot,víkend čo víkend,prepáčte mi že som zlý a že som taky sráč,ale toto je môj údel,som vyje*** HRÁČ...
Yeah..Tak kto vás bude je*at ked né ja...Yeah...Na výber mám negrice,blondíny, vysoké a malé,120-kilové,chudé a černé romale,sami sa mi núkate kurwy ste dobre je***,spívam si dava tuke miro ní no té,ani jedna neví ze vás scem iba len na moj ko*ot,bez pičaciny to nejde,potrebuje to mój život,prepáčte že oje***,že som taký sráč,toto je tá moja cesta,som nakazený HRÁČ
Yeah...je*** si teho robertka do riciii kurwo...Milujem ti prostitútky,že ich móžem namotávat,milujem ten adrenalín, ked sa musím pred vami schovavat,v zásobe mam Kanesten a Jemazol,zas som chycil raklo na ko*ot,je*** cibazól,frajerky ma upodozrievavaju že sa je*em,pokál ma nechycí pri čine ,tak si spívam Eden beden,cicka hreben,som vyje*** sráč,prepáčte mi šecky sprosté kurwy som iba hráč...
.....Ty kolko stojíš?,ty mindža vyje***...500 korún...?...Pozdravujem Martinu,Lenku,Sašu a Lindu,vždy sa teším ked vám móžem vylízat tu pizdu,tá ma rada do rici a druhá zasa piss,trecá ste tvrdo cez pi*u,dalšá tahá klitoris,nekedy mi z toho je*e ale som rád že vás mám,vy ste pre mna iba pi*e s kerým sa iba hrám,prepáčte mi ze som zbalelý a poje**** sráč , zedli ste mi moje kulo,som MRTVY HRÁÁÁČ..poje****...
Som sexuálne howado a lúbim pičacinu,brní mi v ko*ot,na keho mám teraz hádzat vinu,je to moje poslanie a moja cesta,už sa chodím je*at dlhé roky,z mesta do mesta,chcel by som vám povedat že jebanie je moje hobby,semeno mi je*e do hlavy,tak čo mám robit,som vyje*** narkoman a poje**** sráč,som nakazený žukel som poje**** HRÁČ....
VY KURWY vyje***...nechcem vás videt..tento text pozostáva z mojej minulosti...mám frajerku kerú lúbim...
Vzdajte hold najvacsiemu slovenskemu "umelcovi". Nechapem kto toto moze pocuvat. Ved to znie ako keby niekto sral cez hubu.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

impending_disaster napísal:Vzdajte hold najvacsiemu slovenskemu "umelcovi". Nechapem kto toto moze pocuvat. Ved to znie ako keby niekto sral cez hubu.
wow, tak ak on naozaj spieva TOTO tak uz uplne prestavam chapat jeho fanusikov :nono:
malachai
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa malachai »

Usudit nieco take z jednej pesnicky je trochu obmedzene, nezda sa ti? Skus si vypocit aj ine veci z jeho tvorby a uvidis, ze niektore jeho veci maju fakt co do seba.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ten text hovori naozaj za vsetko nemyslel som si ze je az taky j.bnuty ved to je doslova odpad takyto debilkovia co maju len velke reci. Keby som ho stretol tak mu naplujem do ksichtu...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

lol a vy mudrlanti poculi ste to aspon ako audio nahravku? ked tak mudrujete? hmmm?(prosex,Stopa,impending_disaster)
Rytmus - Mama
Jou ... pre moju mamu,aj pre tvoju ...

Mama moja,prepac ze som k tebe zly,
dakujem ti za vsetko co premna v zivote robis,
musis sa nekedy za moje ciny hambit,
pocuvat namna reci vymysli a polopravdy,
dakujem za vsetko ze sa onas staras,
ocenujem tvoju velku lasku keru mi davas,
prepac mi ze nekedy nezaplatim najomne,
vis jak to chodi,potrebujem love,
slubujem ze ked zarobim tak ti vsetko kupim,
jedina zena na svete keru ja najvac lubim,
si moja hviezda kera v mojom srdci bude ziarit,
ja som tvoj syn kery ta lubi a bude ta chranit.
V moom zivote si stale clovek cislo jedna,
aj ked som dlho prec tak dobre vis o co sa jedna,
aj ked sa neozyvam vem ze sa ti mami dari,
si silna zena keru v zivote nic nezastavi.
Dakujem za vsetko ze si ma vychovala,
dakujem za tie tazke chvile mami ked si primne stala,
je toho strasne vela co si premna urobila,
dakujem mojej mame zato ze ma porodila.

[ Sane soma sik no dzavoro,mamo tu vas mange sakereas tu man savoro si kadal,bo tu dim baroirolo..Mamoo,mamoo me tud bares kahamaf,mamo...Mamoo,mamoo me tud bares kahamaf,mamo... ]

Mama neplac,tvoj problemovy syn ta lubi,
ves ze sa polepsim ja velmi ti to chcem slubit,
prepac mi zato ze som nekedy az prilis chladny,
vypocuj si moje slova tak si vklude sadni.
Vem co si prezila a ze si mala tazky zivot,
o nas vseckych si sa starala tak uctivo,
vzdy bolo navarene z toho mala co sme mali,
vzdy si ma podrzala ked mi seci nadavali,
na svoje deti nedas dopustit a to si vazim,
si ta najlepsia mama na svete-moj anjel strazny.
Aj ked sa malo bavime tak ja som stale s tebou,
ja ta nosievam den co den v mojom srdci mama so sebou,
dakujem ti za vsecko za tvoju opateru,
za pochopenie,materisnku lasku a podporu.
Prepac mi ze niekedy som na teba zvysil hlas,
tato skladba je len preteba tak tu ma mas.
Je toho strasne vela co si premna urobila,
dakujem mamicka za to ze si ma porodila.
Jea...dakujem mojej mame za to ze ma porodila..

[ Kala kemem barosom,mamoo same keraf korkoro.Thafke metud bares kahama bo tusa miri dajod jiiiijiijiii...Mamoo,mamoo me tud bares kahamaf,mamo...Mamoo,mamoo me tud bares kahamaf,mamo...Mamoo,mamoo me tud bares kahamaf,kamaf. ]
Poculi ste tento song? hmm alebo ste ju preskocili :?:
Dam vam jednu dobru radu pred tym ako zacnete do dakoho hustit a <>ovat tak si vypocujte co mate k dispozicii alebo aj ine veci od daneho interpreta...a nielen daku jednu skladbu v ktorej sa moze ukazat ako najvacsi c*udak.... :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

teraz tu ides akoze hadzat texty aby si ho obhajil? Uz len to ze dokazal nieco take napisat svedci o vsetkom a mne to uplne staci na to aby som si o nom spravil mienku a urcite nielen mne.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

su to prote zebraci :roll:
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Vcera moja sestra (10 rocna) si pisala s kamaratom zo Slovenska (on ma tiez 10 rokov) a sa ho pytala moja sestra ze co je noveho na Slovensku..........a on jej na to ze dokopy nic len ze akurat uz kontrafakt robi konecne poriadny rap :hehe: :hehe: ja ked som to pocul som skoro vypadol z balkona od smiechu :hehe:
Tak to ked kontrafakt ma takych gangstrov fanusikov tak to im teda ide dobre :lol: :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dead_Warrior, jednou dobrou pesnickou (textom) ides obhajit ostatne h*vna co mu lezu z ust?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Dead_Warrior napísal: Poculi ste tento song? hmm alebo ste ju preskocili :?:
Dam vam jednu dobru radu pred tym ako zacnete do dakoho hustit a <>ovat tak si vypocujte co mate k dispozicii alebo aj ine veci od daneho interpreta...a nielen daku jednu skladbu v ktorej sa moze ukazat ako najvacsi c*udak....
Nie, nepocul. Pocul som niekolkokrat nedobrovolne kotrafakt - era (cely album). A treba povedat ze maju v ramci moznosti aj normalnejsie texty, povedzme aj ten text o mame je dobry, ale to na veci nic nemeni ze rytmus pekny k.... ked produkuje veci ako som spomenul v predchadzajucom prispevku. A tym ze ma aj lepsie texty ho proste neobhajis.
Vcera moja sestra (10 rocna) si pisala s kamaratom zo Slovenska (on ma tiez 10 rokov) a sa ho pytala moja sestra ze co je noveho na Slovensku..........a on jej na to ze dokopy nic len ze akurat uz kontrafakt robi konecne poriadny rap Hehe Hehe ja ked som to pocul som skoro vypadol z balkona od smiechu Hehe
Tak to ked kontrafakt ma takych gangstrov fanusikov tak to im teda ide dobre Laughing Laughing
A toto podla mna nie je smiesne, to je skor nebezpecne. Male decka beru kontrafakt ako svoje najvacsie vzory a nedokazu si este spravit na vec vlastny nazor. Podla mna ich to negativne ovplyvnuje.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prave decka maju najvacsi podiel na tom, kde dnes podla niektorych KF je- robia ich tym, co tu poniektori tak obdivuju :roll:

PS: lol...

Zaslal: 06 Apr 2006, 20:03:
dan napísal:DEMENTIIIIIIIIIII :evil:
Zaslal: 16 Máj 2006, 16:23:
dan napísal:da sa
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Tomasito napísal:PS: lol...
tak toto je fakt dobre :lol:
mame tu Dr. Jekylla a Mr. Hyda
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

dair napísal:tak toto je fakt dobre :lol:
mame tu Dr. Jekylla a Mr. Hyda
ten dan je kus omylu prirody, chudak mozno to pisalo jeho druhe ja
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

chybicka se vloudila :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

prosex ne ja tu nikoho neobhajujem(mozno tak trochu ano) ja som tym skor chcel povedta ze Rytmus nieje iba sama nadavka ale ma aj druhu stranu o ktorej asi vsetci pochybuju ze ma...
t0m4s3 nie nejdem jednou pesnickou obhajovat vsetky h*vna ktore mu lezu z ust ale ako som napisal k prosexovi ze Rytmus ma aj druhu stranu(citlivejsiu)....a nie len drsnu....
impending disastar ano niekto ma len dobre texty s malymi chybami, niekto ma onicom texty, ktore ani neviem o com su :lol: vid priklad(Martin Kittner- hh ked ide na MB hned prepinam,Mokra Ciara- chalan chce byt velky gangster ale niako mu to nejde :lol: , Helico - repuje po anglicky na Slovensku ->dava to zmysel?.....)A dalo by sa najst x dalsich prikladov... ale nebudem odbehovat od temy...moj nazor je taky ze do Kontrafaktu ludia najvaic hustia koli Rytmusovy lebo z neho nadavky lezu jak na beziacom pase, produkuju rep(podla niektorych to nie je ani hudba)...
Napísať odpoveď