Anarchia

Diskusie na politické témy...

Môže anarchia existovať?

áno
30
38%
nie
48
62%

Celkom hlasov: 78

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

ZitePunkom napísal:Viete,ale tam ide o to,ze by ziadne peniaze neboli ta mentalita ludi by bola ina(ale to sa neda dosiahnut z jedneho dna na druhy:-) Proste ludia by prisli na to,ze namaju co zrat,co pit a zacalo by sa makat :roll: Zopar ludi by sa pozbieralo a zacalo by sa robit(inak by sme asi pokapali :) ),neskor by sa (dufam,ze) "zobudili" vsetci.. :) A co sa tyka tych penazi proste by neboli.. Prisiel by si do obchodu potrebujem ... A dali by ti to a pokial sa ti to neminie alebo sa ti to neopotrebuje tak po dalsie si neprides.. A robili by vsetci.. Pokial by nepracovali tak prec alebo by nedostal zrat dokial by nezacal pracovat..
8) Tak tolko zatial odo mna :twisted:
Chces povedat ze by vsetci ludia bez slova robili a ze jeden druhemu by nieco dal? Nie nic by mu nedal ten kto by mal viac tak by bol asi sefom lebo nieco ma. A uz vidim predstavitelov anarchii ako by oni pracovali. By sa vykalsli na to zostalo by par najsilnejsich ludi ktory by nakoniec aj tak zalozili nejaku formu vlady.
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

Aryan Angel napísal:co tak si precitat "Manifest Československé anarchistické federace" http://csaf.cz/manifest.php
precitam,slubujem.. a ak sa durdis, tak sa nedurdi. vsetko treba brat s rezervou :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja sa nehadam,len chcem naznacit,ze ako by to vyzeralo. BTW: ja necitam knihy len povinne citanie :lol: Ano je to neuskutocitelne pokial by boli ludia taky ako su teraz.. Aj to som pisal,ze sa to neda dosiahnut z jedneho dna na druhy.. :cry: :roll: Okrem toho si myslim,ze by zacali pracovat inak by pekne postupne pokapali..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Tak sorry tak si na to kliknite :cry: :arrow:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ten dokument si si naozaj mohol odpustit ! .....

...kto by scel by na ten prispevok klikol ! :-!
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

taq podla mna anarchia je lepsie ako toto tu co sa deje ked len kazdy kradne pre sebe wed to nie je anarchia ked ix nik nedokaza skontrolovat ??? cela vlada svine americania ktory su ze vraj demokraticky stat a na kazdeho utocia iranu zakazu jadrove zbrane a sami ix maju taq o com je to tu potom ??? haaa ??? :D
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

50% Može 50% Nemôže 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

NUMA napísal:taq podla mna anarchia je lepsie ako toto tu co sa deje ked len kazdy kradne pre sebe wed to nie je anarchia ked ix nik nedokaza skontrolovat ??? cela vlada svine americania ktory su ze vraj demokraticky stat a na kazdeho utocia iranu zakazu jadrove zbrane a sami ix maju taq o com je to tu potom ??? haaa ??? :D
... no chcem vidiet teba ..teraz tu hovoris ako kradnu ..ale keby si sa dostal ku korytu tak nevahas ... ja osobne keby som vedel ze mi nepridu na podvod za 10 melonov tak neni o com idem do toho .. :-D ....

... a amerika moze mat na zaklade dohod ktore sa uzavreli po studenej vojne nejake jadrove zbrane ale nesmie ich pouzit ... iba zo suhlasom vsetkych clenou rady :-D ...samizda :-D
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

nordkapp_pb napísal:... no chcem vidiet teba ..teraz tu hovoris ako kradnu ..ale keby si sa dostal ku korytu tak nevahas ... ja osobne keby som vedel ze mi nepridu na podvod za 10 melonov tak neni o com idem do toho .. :-D ....

... a amerika moze mat na zaklade dohod ktore sa uzavreli po studenej vojne nejake jadrove zbrane ale nesmie ich pouzit ... iba zo suhlasom vsetkych clenou rady :-D ...samizda :-D
ked by bolo taq beriem aj ja
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

ja vyznavam anarchiu
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

punkermen napísal:ja vyznavam anarchiu
Ano a co si ti pod tym predstavujes, vysvetli mi to chcel by som vediet od anarchistu ako by podla neho mala vyzerat spolocnost?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

kali520 napísal:Ano a co si ti pod tym predstavujes, vysvetli mi to chcel by som vediet od anarchistu ako by podla neho mala vyzerat spolocnost?
polka punkacov nevie co je anarchia len ju uznavaju zo zasady :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je o tom, ze vsetci co tu napisali, ze by chceli anarchiu vobec nevedia co to znamena. Myslia si ze to len tak bude tu anarchia, ze si budu robit co chcu, ze im vsetko spadne z neba a vsetci budeme stastni.
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

prosex napísal:to je o tom, ze vsetci co tu napisali, ze by chceli anarchiu vobec nevedia co to znamena. Myslia si ze to len tak bude tu anarchia, ze si budu robit co chcu, ze im vsetko spadne z neba a vsetci budeme stastni.
a ty by si chcel co?
pinco
Darca
Darca

kurenadvore napísal:a ty by si chcel co?
vobec nechapem kde tvoja otazka smeruje! Asi si unaveny chapem je dost neskoro chod si lahnut alebo pis k veci ok?
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

prosex napísal:vobec nechapem kde tvoja otazka smeruje! Asi si unaveny chapem je dost neskoro chod si lahnut alebo pis k veci ok?
a myslis, ze k veci je "cakaju pecene holuby do huby?"
ak tak, anarchia, ked uz sa o nej teda bavime necaka ani sama od seba nic. preco by potom mali cakat nieco anarchisti? dalej spominas, ze vacsina ani nevie co to je. skus to teda "charakterizovat" ty.. okrem nejakych vycucov z toho manifestu. apropo, ked uz je rec o anarchii, o ktorej vznikla tato diskusia, tak je velmi tazke hodit vsetko do jedneho vreca. kolko ludi tolko chuti a pri anarchii to plati dvojnasobne.. :idea:
vcera som bol fakt unaveny, isiel som si lahnut.. ta otazka bola takto zaranky nemiestna :)
pinco
Darca
Darca

ak chces tak ti to charakterizujem co anarchia je ok? Anarchia znamena jednoducho povedane bordel, chaos, neporiadok a to sa dotyka celej spolocnosti. Je to nieco kde nikto nikomu nevladne a neexistuju ziadne zakony a to by znamenalo celkovy rozpad spolocnosti. Je to nieco co sa neda ani len predstavit a nie to este zrealizovat. Skoro kazdy nadava na vladu co vsetko robi a nerobi ale skutocnost je taka ze ak by tu nebola tak by sme boli strateni pretoze vzdy ludia potrebovali aby ich niekto viedol aby im niekto povedal co maju robit aj ked sa im to mnohokrat nepaci...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

prosex to je blbost... teda realne je to ale asi ono.. :)
Anti
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Anti »

bocian napísal:polka punkacov nevie co je anarchia len ju uznavaju zo zasady :)
presne tak :)

Ked som bol maly behal som pomeste s trickom ANARCHY a jedine co som mal v hlve bolo VIVAT ANARCHY :D
Ale cas ubiehal a ja som dostal rozum :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:... no chcem vidiet teba ..teraz tu hovoris ako kradnu ..ale keby si sa dostal ku korytu tak nevahas ... ja osobne keby som vedel ze mi nepridu na podvod za 10 melonov tak neni o com idem do toho .. :-D ....

Ked si hovoril,ze keby mas moznost volakde uliat desat milionov tak si ich ulejes.. Teraz si myslis,ze keby chcela amerika vyvolat jadrovu vojnu pytala by sa to niekoho?? Spravili by to iste,co nemci v druhej svetovej :?
Napísať odpoveď