ja som ich mal tiez dost ale som iba taky amater

ja sa sustredujem na hlavu a kolena
1. ja osobne si ju nepametam ale ked som bol maly a chodil som tusim este do skolky a boli sme u babky na dedine, samozrejme fseliake naradia co som predtym ako chlapec z mesta nepoznal

a rovno ma zaujal krompac tak som sa dal na buranie cesty a skoncilo to pruhom takze ma rezali

.
2. boli sme v zime vonku a nahanali sme sa na ulici pri obchodoch. kamoska stala pri vyklade a ja som sa rozbehol nanu samozrejem som necakal ze sa uhne a ja som plnou parov vrazil do vykladu nastastie "iba" do kovoveho ramu

aspon som nerozbil sklo rozbil som si hlavu CEZ ZIMNU CAPICU na 9 stychou.
3. ked sme vandalizmovali pri barakoch doma ako vzdy tak ma zrazil bycikel lol, dostal som riadidlami tesne nad oko vytrhol mi kusok obocia keby to trafil nizsie tak mozem aj o oko prist heh.
4. potom zas nejaka ta nahanacka to som mal asi 9 rokov smykol som sa a padol kolenom rovno na rozbite sklo to bolo iba par stychou takze pohodicka este som isiel autobusom na kramare
5. 2x som si skoro odsekol prst s kosakom. takym aky mal ZSSR v znaku taky maly obly. ukazovaky na obidvoch rukach
6. druhe koleno to bolo celkom zle ale iba trzna rana nastastie, mal som taky slaby pad z bycikla uplne nepodstatny, lenze mal som smolu padol som na strk a neviem ci na nejaky ostry kamen alebo nieco ine. no ked som zdvihol isiel som si poskrabat to koleno zrazu som si videl klb

no najprv zo soku som este zauvazoval ci to treba sit

. ale ked kamos povedal ze asi hej tak som isiel do nemocnice zasili ma bolo tam viac ako 20 stychov uplne fseliako poprepletane. cele leto v prdely musel som sedet doma na riti a nehybat s tym lebo by som to potrhal.
ked mi vyberali stychy tak tam doktor este jeden omylom nechal no po 2 mesiacoch uz bol kur*vsky zazraty do koze tak som zobral pinzetu a vytrhol ho. dnes mam dost skaredu jazvu cez koleno
7. asi posledna nehoda zatial na dalsie sa nechystam bola aj najhosria. kupali sme sa a ja som suterenne skocil do jazera hlavou som trochu pobagroval dno. kedze byvame pri nemocnici jedina vyhoda

tak som sa hned vybral s brachom a kamosov nech sa to zasije (inak kibo je moj bracho tiez blazon) zasili ma a kazdy mi zacal hovorit ze mozem byt rad ze chodim. ftedy som si to ani neuvedomoval najradsej by som sa chel ist kupat nas5. no ked som dosiel domov zacal ma bolet chrbat a krk. rano som sa zobudil teplota 40. netusim som co somnou je isli sme doktorovy ten povedal ze fsetko je v poriadku. poslali nas na kramare ci nemam nejaky virus. behal som tam cely den jak saso jeden doktor za druhym nikto chybu nenasiel. tak domna cpali 4 dni tabletky aby mi teplota ustupila hlavu som mal jak teplovzdusny balon. ked ma poslali asi 3x na rontgen hlavy v priebehu par dni tak tetuska nevedela co mi je proste mam mala iba zrontgenovat. chytila mi hlavu za tu ranu a trhla s nou dopredu ze TAKTO DAJ HLAVU. podotykam ze s krkom som ani hybat nemohol volaju to C Blok. ked som dosiel na izbu kukol som ze vankus mam samy hnis a krv. doktor mi tu ranu zas rozrezal

bez lokalky a dal tam drenáž vypustil asi kilo hnisu po dvoch dnoch som bol doma. a ked som ochadzal fsetci mudro hovorili ze som mohol dostat otravu krvy teda okrem toho ze som mohol odchadzat na vozicku.
inak som
kibou bracho pre tych co citali jeho prispevok. vzdy sme si to delili tak aby sa on jedno leto rozbil a ja druhe aby sa mama nenudila

inak sme v poriadku ale ja uz mam v papieroch ze som padnuty na hlavu

teda dokonca skoceny to je vyssi stupen