Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

Mne sa stala nehoda rovno pred očami..

1) Bol pekný den a ja som sa vracal z mamou a ocom z práce zrazu si tak ideme a Klbový Autobus Ikarus 280 screen vybehol zo zákruti a išiel okolo 100km/h a predkom narazil do auta ktore nás chcelo obehnut a tak ikarus aj to auto sa vyvalili do velkých stromov...

Screen :

Obrázok

Vysvetlivky :

Červený flak = Obehujuce auto
Kriklavá flak = Ikarus 280
TmavoZelený flak = Vysoké husté stromy
Modrý flak = My z našou Octaviou
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ja som si dnes v skole rozrezal ruku na skle
zacal som otvarat okno,potom so si nan dal ruku okno prasklo a ja som mal ruku dorezanu,nic vazne ucitelka obviazala a bolo to v poriadku :wink:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

ked som chodil na strednu, tak som zazil svoj prvy "francuzky bozk". Velkym francuzakom som zatahoval maticu na freze,ked sa mi z neho vysmykla a ja som si s nim dal po hube. hned som vyplul krv a kusky zubu... v ustach mam teraz fajnu jazvu. je to akoby lozko, do ktoreho mi presne pasuje zub.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

skenner napísal:v piatok sa mi za jazdy na biku(cca 25km/h) ulomila predna vidla :cry:
som sa nasiel xichtom na zemi.... diagnoza.... zlomeny nos a roztrhnuta ta blana co je medzi hornou perou a dasnom..... ale okrem opuchnuteho nosu nic na xichte nebolo vidno :wink: este v nedelu som nemohol otocit hlavou co ma bolel krk..... supa to bola riadna.... teraz to uz je v pohode len nos semtam boli..... to som ani u doktora nebol... ale najviac ma stve ze mam rozdrete plece... odrenina asi tak 5x5cm.. koza vobecc.... najhorsie je na tom to ze mi to ako tak zaschne... a uz ket to je zaschnute ta staci najmensi pohyb a cele to popraska a mokva jak svina..... vzdy je to v rovnakom stave uz 4 dni.... neznam co s tym.. este ze to nehnisa a nekrvaca

mne sa tiez odlomila predna vidla a neskor ked som so sestrou robil "cirkusantske kusky" tak mi sadla na hlavu a uz tiez nemam tu blanu
:cry:
Fíkovník
Novice
Novice

Z jiného soudku

Príspevok od používateľa Fíkovník »

Nebudete tomu věřit, ale do svých současných 24 letech žádné větší zranění - nepočítám-li drobné odřeniny a pohmožděniny. Avšak v 18 letech jsem pelášil na novém závodním kole, které mě po dlouhém přemlouvání půjčil můj kamarád, který to kolo dostal na narozeniny. V dost velké rychlosti, jsem se na frekventované silnici snažil přehodit převod na kole, když v tom řetěz vyskočil ze žlábku a já se v zápětí snažil zastavit, abych řetěz nasadil zpátky - avšak jsem místo brzdy zadního kola stiskl brzdu, která blokuje přední kolo (jednak to bylo tím, že jsem seděl na takovém kole poprvé a jednak jsem zpanikařil) - samozřejmě jsem okamžitě vyletěl z kola hlavou napřed a udělal ve vzduchu doslova kotrmelec :lol: a dopadl jsem na záda doprostřed silnice. Jako božím zásahem se na té frekventované silnici neobjevilo žádné auto a já se mohl asi po minutě v klidu ze silnice zvednout, nasadit řetěz a šlápnout do pedálů. Asi minutu jsem jel na kole když jsem zjistil, že je všude divný klid a že asi 3 minuty na této frekventované silnici neprojelo žádné auto což dodnes nechápu - první auto co jsem potkal byl světe div se jako v nějakém divném filmu pohřební vůz, který jel v protisměru 8). Z tohoto karambolu jsem vyvázl neuvěřitelně bez zranění (ani oděrka) a s roztrhaným tričkem na zádech :D Když tady čtu ty Vaše zranění tak to prostě nechápu :lol:
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

Pred tydnom isiel som na mojej Jawa 20 65Km/h Bol tam strk a samozrejme jak idio.. som zabrzdil s prednou brzdou mna odhodilo nastastie do kukurice a motorka isla po ceste ale take isky zanou boli jak keby dakto zvaral. :twisted:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

ja? no mal som jednu nehodu

to by som musiel dat foto ale nebojte, foto dodám... :wink:
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

pad zo stavby a nabodnutie na kolik
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

ja som ich mal tiez dost ale som iba taky amater :)
ja sa sustredujem na hlavu a kolena :D

1. ja osobne si ju nepametam ale ked som bol maly a chodil som tusim este do skolky a boli sme u babky na dedine, samozrejme fseliake naradia co som predtym ako chlapec z mesta nepoznal :D a rovno ma zaujal krompac tak som sa dal na buranie cesty a skoncilo to pruhom takze ma rezali :).

2. boli sme v zime vonku a nahanali sme sa na ulici pri obchodoch. kamoska stala pri vyklade a ja som sa rozbehol nanu samozrejem som necakal ze sa uhne a ja som plnou parov vrazil do vykladu nastastie "iba" do kovoveho ramu :lol: aspon som nerozbil sklo rozbil som si hlavu CEZ ZIMNU CAPICU na 9 stychou.

3. ked sme vandalizmovali pri barakoch doma ako vzdy tak ma zrazil bycikel lol, dostal som riadidlami tesne nad oko vytrhol mi kusok obocia keby to trafil nizsie tak mozem aj o oko prist heh.

4. potom zas nejaka ta nahanacka to som mal asi 9 rokov smykol som sa a padol kolenom rovno na rozbite sklo to bolo iba par stychou takze pohodicka este som isiel autobusom na kramare :)

5. 2x som si skoro odsekol prst s kosakom. takym aky mal ZSSR v znaku taky maly obly. ukazovaky na obidvoch rukach

6. druhe koleno to bolo celkom zle ale iba trzna rana nastastie, mal som taky slaby pad z bycikla uplne nepodstatny, lenze mal som smolu padol som na strk a neviem ci na nejaky ostry kamen alebo nieco ine. no ked som zdvihol isiel som si poskrabat to koleno zrazu som si videl klb
:shock: no najprv zo soku som este zauvazoval ci to treba sit :D. ale ked kamos povedal ze asi hej tak som isiel do nemocnice zasili ma bolo tam viac ako 20 stychov uplne fseliako poprepletane. cele leto v prdely musel som sedet doma na riti a nehybat s tym lebo by som to potrhal.
ked mi vyberali stychy tak tam doktor este jeden omylom nechal no po 2 mesiacoch uz bol kur*vsky zazraty do koze tak som zobral pinzetu a vytrhol ho. dnes mam dost skaredu jazvu cez koleno

7. asi posledna nehoda zatial na dalsie sa nechystam bola aj najhosria. kupali sme sa a ja som suterenne skocil do jazera hlavou som trochu pobagroval dno. kedze byvame pri nemocnici jedina vyhoda :lol: tak som sa hned vybral s brachom a kamosov nech sa to zasije (inak kibo je moj bracho tiez blazon) zasili ma a kazdy mi zacal hovorit ze mozem byt rad ze chodim. ftedy som si to ani neuvedomoval najradsej by som sa chel ist kupat nas5. no ked som dosiel domov zacal ma bolet chrbat a krk. rano som sa zobudil teplota 40. netusim som co somnou je isli sme doktorovy ten povedal ze fsetko je v poriadku. poslali nas na kramare ci nemam nejaky virus. behal som tam cely den jak saso jeden doktor za druhym nikto chybu nenasiel. tak domna cpali 4 dni tabletky aby mi teplota ustupila hlavu som mal jak teplovzdusny balon. ked ma poslali asi 3x na rontgen hlavy v priebehu par dni tak tetuska nevedela co mi je proste mam mala iba zrontgenovat. chytila mi hlavu za tu ranu a trhla s nou dopredu ze TAKTO DAJ HLAVU. podotykam ze s krkom som ani hybat nemohol volaju to C Blok. ked som dosiel na izbu kukol som ze vankus mam samy hnis a krv. doktor mi tu ranu zas rozrezal :lol: bez lokalky a dal tam drenáž vypustil asi kilo hnisu po dvoch dnoch som bol doma. a ked som ochadzal fsetci mudro hovorili ze som mohol dostat otravu krvy teda okrem toho ze som mohol odchadzat na vozicku.

inak som kibou bracho pre tych co citali jeho prispevok. vzdy sme si to delili tak aby sa on jedno leto rozbil a ja druhe aby sa mama nenudila :lol: inak sme v poriadku ale ja uz mam v papieroch ze som padnuty na hlavu 8) teda dokonca skoceny to je vyssi stupen
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nehody vsetkeho typu...

Príspevok od používateľa rixo »

kinjeril napísal:Nenasiel som ziadnu podobnu temu. Ak uz je taka neaka, sorry ;) Ale i tak by ma strasne zaujimalo, ci ste sa stali uz niekedy ucastnikom neakej nehody. Mam na mysli nehody ci uz automobilove, alebo nehody z bezneho zivota .... Strasne by ma zaujimaly Vase pocity, okolnosti a tak podobne... a myslim, ze nielen mna ;)
kukni si toto.hhhttp://www.bleskovky.sk/cl/10/122184/Hasicom-n ... dlo-koleso
mne sa zase stalo ze mi tato s autom presiel po nohe a nemohol som hrat zadne hry(ked som mal sadru dole)tak som aspon isiel s kamosmi von a ja som vylezol na strom a aby som lepse videl tak som preruckoval na konar lenze moji kamosi ma zacali tahat za nohy a potom ked som uz zacal padat tak som si vsimol lykovy spagat uviazany ako hupacka na konari... samozrejme ze sa mi to navlieklo za zuby a vytrhlo my to 2-jky super ze
Minuška
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Minuška »

Aj mi sa podaril minuly utorok skvely kusok. :cry: Mlela som malemu polrocnemu syncekovi moje sestre mrkvu v takem starem mixeru. On se ludra zasekol a mna napadla taka ko*ot ze to popozenem rukou. :? Vo vysledku nemam kus prstu a 12 stichov, na ruke bandaz ako balon. Boli ma to ako cert, nemozem nic robit ani sa kupat nic. Navise prava ruka o to je to horsie. Zasity prst a pry aj slomeny, prevazy kazdy den. Neprajem nikomu, naozaj krasne lieto :(
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Hej hrali sme nahanacky na bikeoch a kamos vletel z boku do auta :o No ked som vydel ze kamosovi nic nieje uz som sa skludnil,len vodic toho auta nebol velmi kludny bo na zemy mal spetak a zryhovanu metalizu po celej jednej strane :lol: Este ze kamos nemusel platit skody :!:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

zavesenie na basket. kos a nasledny pad ... zlomene a nastepene zapestie ale naraz a obe zapestie v dlahe asi 4-5 ale natsiepene som mal skvor ok
Elkej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Elkej »

mne sa nic take vazne nestalo...iba take ako napr. ked som bola prtata,tak ma zrazil bike....som lezela na druhej strane chodnika a bike na mne...to som pekne zaspinila chodniky a vysledkom bolo par stehov na oboci,nad hornou perou,roztrhana prepazka medzi zubami a hornou perou a prerazeny zub do dasna............alebo ked sme si u deda urobili vlastnu hojdacku a ja som sa hojdala ako o zivot a akurat,ked som bola najvyssie,tak sa tej svini odtrhlo jedno lano a ja som si kvalitne vybila dych......alebo ked brat vybral dvere so sklom z pankov a mne je*li o hlavu.....alebo ked som urobila mostik a brat mi podkosil ruky......a naj bolo ked na skolskom vylete hrali volis,ja som sedela v tureckom sede a pozorovala a zrazu niekto odbil loptu za mna a uz som len videla ako spoluziak bezi smerom ku mne a potom.....krasne modre nebo a kopu hlav okolo mna (ten kkt ma chcel preskocit,ale je*ol mi s kolenom do oka )...vyklul sa z toho pekny vynkel
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

hm,ak by som mohol tak pridávam link,ten čo spadol som ja(v čiernom) http://www.ceknito.sk/video.php?id=17077 strašne ma bolela hlava a ramená,ale nič vážne,potom hlavne nehody pri futbale,mám odreté kolená,alebo vyvrtnuté členky a také podobné veci...nič vážne sa mi nestalo...zatiaľ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

juj toho bolo :lol: najprv do nas zozadu naburala skodovica, a potom uz len stehy. najprv asi 8 do lytka, ked som sa hojdal v telocvicni na lane a "odrel" som si nohu o taku kovovu lavicku, zrazu citim, ze mi nieco tecie do ponozky, pozriem a lytko natrhnute ze so msi videl kost. dalsie nehody som prezival bez stehov, obvaz a metre spofaplastu to istili :D koleno som mal rozbite tolkokrat, ze mi na nom chlpy nerastu definitivne :( a este som mal zlomeny palec na ruke, ked som chcel spoluziakovi dat pastou do stehna a on zdvihol nohu a ja do kolena :lol: a posledne bolo ked som siel do vchodu, otvoril som take kovove dvere, a zrazu vidim na skle nalepeny inzerat "hladame traktoristu do druzstva" precital som, zabudol som na otvorene dvere, ktore sa do polovice zatvorili a napalil som to celom do okraja :lol: povodne to bolo na 2 stehy, ale nechcelo sa mi ist do nemocnice a cakat, tak som si len obstrihal vlasy okolo, prelepil leukoplastom a bolo :D este som si spomenul ked som bol na kaskadoch na vahu pri galante na hradzi, tak som robil machra pred kockami, isiel som dole kopcom po asfalte, na konci som nezbadal zakrutu, vyletel som na strk: asi polmetrova odrenina na lavom ramene, lave stehno odrene cele. ale este som to odbicykloval na pivo a domov :lol:
edit: este som mal prasknutu okosticu, to boli jak krava, nemohol som 2 noci spat
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak tych som prezila :D. Vacsina sa odohrala v rannom detsvte za pomoci mojho starsieho brata, ktory ma nahovoril na hocijaku koninu :). Tak napr. ucila som sa chodit v tom pavuku, boli Vianoce, mama odbehla sa pozriet na zavolanie brata do kupelne na kapra, stacilo par sekund bez dozoru a stihla som stiahnut na seba cajnik s vriacim cajom. Odniesla si to lava ruka, koza zliezla, ale vyzera celkom normalne. :D. Dvakrat otras mozgu, prvykrat sme sa pretekali, kto pojde na bicykli vacsou rychlostou a nezvladla som riadenie :D, druhy raz som sa ucila bicyklovat bez drzanie, bach, zostala som lezat na obrubniku :D, ale naucila som sa :wink:. Potom mi brat omylom zhodil na hlavu drevenu skrinku, rozbita hlava, trocha krvicky, ale zvladli sme to, tentokrat :wink:, aj bez doktora, leukoplast to istil :). Dalej dvakrat zlomena lava ruka. Najprv lahka zlomenina, oberala som z murika hrusky, nejako som sa zamotala a spadla do travy, asi den som sa robila ze nic mi nie je, az potom sme sli k lekarovi a bola z toho zlomenina, mamka dodnes nevie, co som stvarala a ja dodnes nechapem,z coho som mala kosti, ze sa mi zlomila pri takomto pade :D. Druhy raz sme sa s bratom vesali v podkrovi na dreva, som sa neudrzala a z par metrov zletela na zem. Tento raz som sa nemusela ani tvarit, ze je to v poho, bo moja ruka nadobudla dost divny tvar, obe kosti zlomene. Este horsie snad bolo to napravanie, dvaja lekari ma drzali a jeden napraval, chudak, toho som bila pravou rukou, nech mi da pokoj, ze to boliiiii. Cela nemocnica vedela, ze mi napravaju zlomeninu, ale zvladli to velmi dobre :wink:. Potom to boli neskorsie take klasicke sportove urazy na volejbale. Poodierane kolena a boky, ked som sa ucila hadzat rybicky :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pridávam najhoršiu športovú nehody , akú som v živote videl ...
( rozhodol som sa ju pridať sem, btw objavil som to len včera )
Upozorňujem , že video nieje vhodné pre osoby so slabším žalúdkom

Clint Malarchuk

Video

Ako to celé bolo a dopadlo po slovensky

Prečítať TU

+ pridávam top 10 najhorších športových zranení , proste kto chce pozrie ( mnoho nepríjemných záberov )

enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

ja som havarovala pred 2 rokmi.... Den ako kazdy iny... v sobotu som isla piskat do Nitry basketbalovy zapas kedze som rozhodkyna.... vsetko islo v pohode... len ked sme sa vracali naspat domov... sme si to vyrubali do stromu...hruza , kolega dostal mikrospanok, samozrejme ze bol po nocnej z ktorej prisiel domov o osmej rano a uz o deviatej sme sli do Nitry.... no jemu sa nic nestalo, len ja som mala posunute krcne stavce... no chvalabohu zijem...najhorsie je na tom to ze ja som to citila uz ked sme isli do zakruty ze budeme havarovat jak keby mi to niekto posuskal ... hehe a isli sme na starej skodovke....
no a este som mala teda aj teraz mam pohmozdenu panvovu a stehennu kost kedze som sikovna... :P
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no mna pred chvilou zase skoro zrazil bus..isiel som na biku a zabocim doprava po ceste, zrazu bus predomnou sa vynoril, do poslednej chvile ho nebolo videit...akurat sa isiel odbocit na krizovatke tak siel chvilu do protismeru...vzhladom k tomu ze akurat brzdil uz isiel asi len takou 20km/h a ja som urbrzdil na 10... ale obisli sme sa...nastastie :D
Napísať odpoveď