Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vesper napísal:a ked niekoho odsudis na dozivotie tak nerozhodnes nad jeho zivotom?
No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

miki690 napísal:No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
Lepsie by som to ani ja nenapisal. :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

miki690 napísal:No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
...lebo samotna vrazda nie je znakom poklesu humannosti ludi :-D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

diky moc, perfektne si vystihol moje myslienkove pochody :smt023
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:...lebo samotna vrazda nie je znakom poklesu humannosti ludi :-D
No ved je ... Ale ved trest smrti je ziez VRAZDA ....
Kaidžas
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaidžas »

miki690 napísal:No ved je ... Ale ved trest smrti je ziez VRAZDA ....
ale legalna :D ,.. a okrem toho .. o niekolko hajzlikov tu bude menej :D
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Joker napísal:Smrt za Smrt :evil:
that's all !
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

..proste uzavrime to tak ze trest smrti je f pohode :-D ....
..lebo nasi humanisti, ktorym sa paci to ze vrahovia by mali byt ziveny cely svoj zivot z nasich penazi, boli prehlasovani obrovskou tlupov bezcitnych nicomnikov ktori by ich vesali :-D :-D :-D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:..proste uzavrime to tak ze trest smrti je f pohode :-D ....
..lebo nasi humanisti, ktorym sa paci to ze vrahovia by mali byt ziveny cely svoj zivot z nasich penazi, boli prehlasovani obrovskou tlupov bezcitnych nicomnikov ktori by ich vesali :-D :-D :-D
Ty radsej nic neuzatvaraj, ale radsej uvazuj.. (nad svojimi slovami)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Ty radsej nic neuzatvaraj, ale radsej uvazuj.. (nad svojimi slovami)
sry tomexx ale ja mam uvazene aj slova aj nazor .... ak to niekomu tak nepride ja mu to neberem ! :-D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:sry tomexx ale ja mam uvazene aj slova aj nazor .... ak to niekomu tak nepride ja mu to neberem ! :-D
Tak ako myslis. Neberiem ti nazor, ale dufam, ze jedneho dna prirodzenym vyvojom tvojej osobnosti dospejes k humannejsim myslienkam...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Tak ako myslis. Neberiem ti nazor, ale dufam, ze jedneho dna prirodzenym vyvojom tvojej osobnosti dospejes k humannejsim myslienkam...
.. na ziveni vrahov nieje taktiez nic humanne ...
Error
Light Star
Light Star

Trest smrti

Príspevok od používateľa Error »

V (nielen) USA je to zauzivany sposob potrestania najhorsich zlocincov. Myslim ze by sa mal zrusit. Preferujem dozivotie. Co vy na to?

// Temy "Trest smrti" + "Trest smrti" spojene. Nabuduce pouzivame Hladat. Tomasito
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

ja si myslim ze trest smrti je uplna hlupost ved ked dakoho zabijem a oni mi daju trest smrti tak oni spravia to iste . a ani dozivotie naco to je ???? ved som si myslel ze ked niekoho zavru tak sa ma ponaucit a ze ked vide sa bue spravat normalne tak ked dostane dozivotie myslim ze sa moc neponauci
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ic3m4n napísal:ved som si myslel ze ked niekoho zavru tak sa ma ponaucit a ze ked vide sa bue spravat normalne tak ked dostane dozivotie myslim ze sa moc neponauci
No povodne to mozno bolo tak planovane.. ale zial niektori sa napravit nevedia, dalej budu kradnut, vrazdit.. atd. takze jedine riesenie je ich zavriet natrvalo..

Inak tema o treste smrti je uz tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=20327
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak ok aky ma vyznam na psychiku cloveka ked ho zavru na trvalo co aky to bude mat vyznam pre spolocnost ????
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

SMRT neviem ale aj preco nie ked niekto pacha seriove vrazdy brutalne vrazdil kadial chodil a este by som mu to vratila aj tak ako to on robil tym obetiam nech vie ako pred smrtou trpeli ti ludia a to oni boli nevinni.A ked niekoho zavru na dozivotie za vrazdu ktoru spachal raz a mozno to ani nechcel tak to je ine.To by som mozno dozivotie nedala ale co ak vzlaze s basy a urobi to znovu?Tym sme potom zabili toho cloveka my.
A myslim si ze ludia ktori zavrazdia tak su chori lebo to by zdravi clovek neurobil.
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm to je kazdeho nazor podla toho ake stim ma skusenosti ale trest smrit ??? ved to je presne to co spravil on tak to je ake ponaucenie ze spravime to iste ??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ic3m4n napísal:tak ok aky ma vyznam na psychiku cloveka ked ho zavru na trvalo co aky to bude mat vyznam pre spolocnost ????
njn.. to uz ho radsej rovno mozu zastrelit.. :oops:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ja som proti trestu smrti...avšak som aj proti súčastnému väzenskému systému na slovensku, ktorý živý našich vrahov zadarmo...pekne krásne by som im dal najťažšie práce (najväčším zločincom) a postupne to znižoval (pracovnú záťaž) podľa toho čo spáchali... nech si na seba pekne zarobia...
Napísať odpoveď