No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...Vesper napísal:a ked niekoho odsudis na dozivotie tak nerozhodnes nad jeho zivotom?
Trest smrti
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
tomexx
King
Lepsie by som to ani ja nenapisal.miki690 napísal:No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...lebo samotna vrazda nie je znakom poklesu humannosti ludimiki690 napísal:No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
diky moc, perfektne si vystihol moje myslienkove pochodymiki690 napísal:No v podstate rozhodnes ... ale ten clovek ma sancu rozmyslat nad tym co spravil a ma este nejaku nadej (aj ked malu), ze sa dostane von v pripade ze je nevinny ... trest smrti isto nieje riesenie ... kazdy tu egoisticky pozera na seba a na svoje penazenky ze z nasich penazi ich zivime ... tym padom ich zabijame len pre peniaze !!! smrt nieje trest ! ak by bola smrt trestom tak v podstate jeho zivot skonci a on nema sancu na napravu ... a tresty sa davaju prake koli tomu aby sa clovek napravil ... ak by sa presadil trest smrti tak by to bol velky pokles humannosti ludi ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
tomexx
King
Ty radsej nic neuzatvaraj, ale radsej uvazuj.. (nad svojimi slovami)nordkapp_pb napísal:..proste uzavrime to tak ze trest smrti je f pohode....
..lebo nasi humanisti, ktorym sa paci to ze vrahovia by mali byt ziveny cely svoj zivot z nasich penazi, boli prehlasovani obrovskou tlupov bezcitnych nicomnikov ktori by ich vesali![]()
![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Trest smrti
V (nielen) USA je to zauzivany sposob potrestania najhorsich zlocincov. Myslim ze by sa mal zrusit. Preferujem dozivotie. Co vy na to?
// Temy "Trest smrti" + "Trest smrti" spojene. Nabuduce pouzivame Hladat. Tomasito
// Temy "Trest smrti" + "Trest smrti" spojene. Nabuduce pouzivame Hladat. Tomasito
ja si myslim ze trest smrti je uplna hlupost ved ked dakoho zabijem a oni mi daju trest smrti tak oni spravia to iste . a ani dozivotie naco to je ???? ved som si myslel ze ked niekoho zavru tak sa ma ponaucit a ze ked vide sa bue spravat normalne tak ked dostane dozivotie myslim ze sa moc neponauci
No povodne to mozno bolo tak planovane.. ale zial niektori sa napravit nevedia, dalej budu kradnut, vrazdit.. atd. takze jedine riesenie je ich zavriet natrvalo..Ic3m4n napísal:ved som si myslel ze ked niekoho zavru tak sa ma ponaucit a ze ked vide sa bue spravat normalne tak ked dostane dozivotie myslim ze sa moc neponauci
Inak tema o treste smrti je uz tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=20327
SMRT neviem ale aj preco nie ked niekto pacha seriove vrazdy brutalne vrazdil kadial chodil a este by som mu to vratila aj tak ako to on robil tym obetiam nech vie ako pred smrtou trpeli ti ludia a to oni boli nevinni.A ked niekoho zavru na dozivotie za vrazdu ktoru spachal raz a mozno to ani nechcel tak to je ine.To by som mozno dozivotie nedala ale co ak vzlaze s basy a urobi to znovu?Tym sme potom zabili toho cloveka my.
A myslim si ze ludia ktori zavrazdia tak su chori lebo to by zdravi clovek neurobil.
A myslim si ze ludia ktori zavrazdia tak su chori lebo to by zdravi clovek neurobil.