ANTIFICO
Samozrejme Bielorusko je normalna krajina, mozno tam Lukasenko tvrdsie zaobchadza s opoziciou(platenou zo zahranicia) ale to sa da pochopit a ak ide o zivot ludi je to na normalnej urovni v globale mozno lepsie ako v niektorych castiach nasho "demokratickeho" slovenska, ludia tam maju co jest, normalne funguju sluzby, vacsina ludi je spokojna(nedavne volby to potvdili) normalne tam pracuje aj niekolko ludi od nas, napriklad v bankach a inde a co som pocul, aj taky detail ako cistota ulic a vseobecne je v Minsku oproti Blave na vyssej urovni.. tieto prirovnania fico>lukasenko vznikaju v takych brakoch ako je SME a ine "nezavysle" media..
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ARYAN,sila medii je ohromujuca,oni su tam troska na vyssej urovni oproti nam,a tie volby,chcel by som vidiet ako by sa dali odrbat,Aryan Angel napísal:Samozrejme Bielorusko je normalna krajina, mozno tam Lukasenko tvrdsie zaobchadza s opoziciou(platenou zo zahranicia) ale to sa da pochopit a ak ide o zivot ludi je to na normalnej urovni v globale mozno lepsie ako v niektorych castiach nasho "demokratickeho" slovenska, ludia tam maju co jest, normalne funguju sluzby, vacsina ludi je spokojna(nedavne volby to potvdili) normalne tam pracuje aj niekolko ludi od nas, napriklad v bankach a inde a co som pocul, aj taky detail ako cistota ulic a vseobecne je v Minsku oproti Blave na vyssej urovni.. tieto prirovnania fico>lukasenko vznikaju v takych brakoch ako je SME a ine "nezavysle" media..
Minsk je krasne mesto,kto tam nebol,tak nech mlci o Bielorusku, a hlavne o tej diktature,to je tym, aki su uplne nevzdelani ludia na hojku,cest vynimkam
Kto nie je od 1988 roku podľa teba o....., podla môjho názoru po 1988 roku kde sa stratil UV KSČ a jeho nomenklatúrne kádre? Nuž do parlametu neprišli z neba všecia svätý, alebo prišli? Prišiel do parlametu celý UV KSČ a ích synáčkovia. Ved kto nemá IQ hupacieho koníka, tak musí vídieť čo sa asurdistane zvané Slovensko deje! Korucia.podvod,krádeže,nezákonosť,varaždy, skákanie luďom po hlavách (Zajac, Kaník, Železničiar z plácačkou) zastrešené "demokraciou"Ivko napísal:Je to provfesionalny oje*ávač. Jedina jeho výhoda je že má zatiaľ čistí štýt. Hrá sa na ľavičiara, ale nieje ani prvý ani posledný herec ktorému ľudia naletia
-
mastermind
VIP
no neviem kto ma sprostejsie keciHawkey napísal:vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t![]()
![]()
to je narozumnejsi politik, kt. tu je. keby ze ho poradne pocuvate, tak zistite! radsej budete verit tym dzurindovym sprostym kecom
![]()
to ze je fico populista to je asi jediny argumnet co nanho mate, ja mu fandim a budem ho volit !
Vies to aj podlozit niecim konkretnym? Ja som si v obhajobe predaja elektrarni, resp. strateg. podnikov vobec totiz nevsimol iny argument ako to, ze stat je zlym vlastnikom- paradox spociva v tom, ze to s oblubou hovoria ludia, ktori tento stat spravuju...Linkman napísal:nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE by viedlo k velkemu zdrazovaniu
nizka konkurencieschopnost , dakujem pekne, nech sprivatizuju
-
Linkman
Darca
nehovorim ze stat je zlym vlastnikom, kuprikladu mozme uviest ziskove jaslovske bohunice ale takto napr. likvidaciu by investor zobral na seba cim by stat usetril nemale peniaze na ine ciele, by sa konecne zhodla cena za 1 GWH elektrickeho prudu bo je stale tato cena iba umelo vytvarana, dalej by investor musel dobudovat elektraren Gabcikovo - vodna elektraren. Dalej by doslo k odmonopolizovaniu elektrarni a umoznil by sa tu trh viacerych energetickych spolocnosti u ktorych by jednotlivci uzatvarali zmluvy a tak by si bezny clovek ci dokonca aj velkoodberatel mohol vybrat z viacero ponuk roznych spolocnosti tj konkurencieschopnost.
Hawkey napísal:vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t![]()
![]()
to je narozumnejsi politik, kt. tu je. keby ze ho poradne pocuvate, tak zistite! radsej budete verit tym dzurindovym sprostym kecom
![]()
to ze je fico populista to je asi jediny argumnet co nanho mate, ja mu fandim a budem ho volit !
určite to nie je jediný argument.Fico je nielen populista ale aj klamár a komunistaHawkey napísal:vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t![]()
![]()
![]()
mne sa ficko strasne paci
najma ako odkopol benovu, ani na svadbu jej neprisiel
a to boli predtym kamarati na zivot a na smrt, darmo ked ide o funkcie tak to takto dopadne, ale ludia to nepochopia, ze fico a spol idu iba po tom aby si aj oni konecne nieco nahrabali ako vsetci pred nimi, nic ine za tym nie je
-
canopus
Addict
no linkman normalne si ma dojal,vidiet ze do toho nevidis ani prd,staci sa pozriet ako to spravili rozumni cesi EICHLER to tam cele preriedil (presekol chapadla,ktore "nicili" ich energetiku),a pozri sa ako sa dari CEZ-u,stat-to je vlada-vladu zvolili ludia-SDKU,KDH,ANOLinkman napísal:nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE by viedlo k velkemu zdrazovaniu
nizka konkurencieschopnost , dakujem pekne, nech sprivatizuju
investor by zobral na seba co
MY SME SI PREDALI ZLATE VAJICKO
TAKZE TOTO JE VASA VIZIA VASICH BUDUCICH STRAN CO BUDETE VOLIT
jedine co nam z elektrarni zostalo je EG,GovCo (byvaly VYZ)-ak to neviete Government Company,transformovana statna firma na vyradovanie jadrovoenergetickych zariadeni a spracovanie RaO (radioaktivnych odpadov)