ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Samozrejme Bielorusko je normalna krajina, mozno tam Lukasenko tvrdsie zaobchadza s opoziciou(platenou zo zahranicia) ale to sa da pochopit a ak ide o zivot ludi je to na normalnej urovni v globale mozno lepsie ako v niektorych castiach nasho "demokratickeho" slovenska, ludia tam maju co jest, normalne funguju sluzby, vacsina ludi je spokojna(nedavne volby to potvdili) normalne tam pracuje aj niekolko ludi od nas, napriklad v bankach a inde a co som pocul, aj taky detail ako cistota ulic a vseobecne je v Minsku oproti Blave na vyssej urovni.. tieto prirovnania fico>lukasenko vznikaju v takych brakoch ako je SME a ine "nezavysle" media..
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Aryan Angel napísal:Samozrejme Bielorusko je normalna krajina, mozno tam Lukasenko tvrdsie zaobchadza s opoziciou(platenou zo zahranicia) ale to sa da pochopit a ak ide o zivot ludi je to na normalnej urovni v globale mozno lepsie ako v niektorych castiach nasho "demokratickeho" slovenska, ludia tam maju co jest, normalne funguju sluzby, vacsina ludi je spokojna(nedavne volby to potvdili) normalne tam pracuje aj niekolko ludi od nas, napriklad v bankach a inde a co som pocul, aj taky detail ako cistota ulic a vseobecne je v Minsku oproti Blave na vyssej urovni.. tieto prirovnania fico>lukasenko vznikaju v takych brakoch ako je SME a ine "nezavysle" media..
presne tak ARYAN,sila medii je ohromujuca,oni su tam troska na vyssej urovni oproti nam,a tie volby,chcel by som vidiet ako by sa dali odrbat,
Minsk je krasne mesto,kto tam nebol,tak nech mlci o Bielorusku, a hlavne o tej diktature,to je tym, aki su uplne nevzdelani ludia na hojku,cest vynimkam
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Ivko napísal:Je to provfesionalny oje*ávač. Jedina jeho výhoda je že má zatiaľ čistí štýt. Hrá sa na ľavičiara, ale nieje ani prvý ani posledný herec ktorému ľudia naletia
Kto nie je od 1988 roku podľa teba o....., podla môjho názoru po 1988 roku kde sa stratil UV KSČ a jeho nomenklatúrne kádre? Nuž do parlametu neprišli z neba všecia svätý, alebo prišli? Prišiel do parlametu celý UV KSČ a ích synáčkovia. Ved kto nemá IQ hupacieho koníka, tak musí vídieť čo sa asurdistane zvané Slovensko deje! Korucia.podvod,krádeže,nezákonosť,varaždy, skákanie luďom po hlavách (Zajac, Kaník, Železničiar z plácačkou) zastrešené "demokraciou" :idea:
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t :!: :!: :!: to je narozumnejsi politik, kt. tu je. keby ze ho poradne pocuvate, tak zistite! radsej budete verit tym dzurindovym sprostym kecom :?: :!: to ze je fico populista to je asi jediny argumnet co nanho mate, ja mu fandim a budem ho volit !
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

a Fico ma ake rozumne reci? Co za cely cas svojho dristania navrhol on?
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

SMER je virus na Slovensku a jeho najvacsi nositel by mal byt zatvoreny do blazninca. Je to demagog nahrubsieho zrna. Z toho co slubuje nemoze presadit ani 1%. Ved ani nema o to zaujem.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Hawkey napísal:vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t :!: :!: :!: to je narozumnejsi politik, kt. tu je. keby ze ho poradne pocuvate, tak zistite! radsej budete verit tym dzurindovym sprostym kecom :?: :!: to ze je fico populista to je asi jediny argumnet co nanho mate, ja mu fandim a budem ho volit !
no neviem kto ma sprostejsie keci :) niekto kto naslubuje vsetko len aby sa dostal k moci alebo niekto kto za 8 rokov nieco urobil. treba si uvedomit jednu vec. Fico este pri moci nebol a za vsetky tie prispevky na stranu sa bude musiet svojim dobrodincom odmenit...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:a Fico ma ake rozumne reci? Co za cely cas svojho dristania navrhol on?
nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE :!: :!: :!: ,tak netrep :P
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

mastermind napísal:... niekto kto naslubuje vsetko len aby sa dostal k moci
Jak to len bolo pred tym '98? :hmm:
...btw, uz ked si pri tom odmenovani, kto vie, kto ake odmeny dostal za telekomunikacie, banky, plyn a vlastne za to, co sa dialo po '98 ... ja teda neviem. :smt104
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE by viedlo k velkemu zdrazovaniu
nizka konkurencieschopnost , dakujem pekne, nech sprivatizuju
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

13 - aj ja mam tie jeho bilboardy podobne rad :D :lol: a skoncili podobne
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Linkman napísal:nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE by viedlo k velkemu zdrazovaniu
Mas recht, radsej dovazajme eletriku od rakusanov a platme nehorazne bubaky talianom...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Linkman napísal:nesprivatizovat SLOVENSKE ELEKTRARNE by viedlo k velkemu zdrazovaniu
Vies to aj podlozit niecim konkretnym? Ja som si v obhajobe predaja elektrarni, resp. strateg. podnikov vobec totiz nevsimol iny argument ako to, ze stat je zlym vlastnikom- paradox spociva v tom, ze to s oblubou hovoria ludia, ktori tento stat spravuju...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nehovorim ze stat je zlym vlastnikom, kuprikladu mozme uviest ziskove jaslovske bohunice ale takto napr. likvidaciu by investor zobral na seba cim by stat usetril nemale peniaze na ine ciele, by sa konecne zhodla cena za 1 GWH elektrickeho prudu bo je stale tato cena iba umelo vytvarana, dalej by investor musel dobudovat elektraren Gabcikovo - vodna elektraren. Dalej by doslo k odmonopolizovaniu elektrarni a umoznil by sa tu trh viacerych energetickych spolocnosti u ktorych by jednotlivci uzatvarali zmluvy a tak by si bezny clovek ci dokonca aj velkoodberatel mohol vybrat z viacero ponuk roznych spolocnosti tj konkurencieschopnost.
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Hawkey napísal:vy co tu furt nadavate na fica sa chodte v*y*s*r*a*t :!: :!: :!: to je narozumnejsi politik, kt. tu je. keby ze ho poradne pocuvate, tak zistite! radsej budete verit tym dzurindovym sprostym kecom :?: :!: to ze je fico populista to je asi jediny argumnet co nanho mate, ja mu fandim a budem ho volit !
:shock: :smt044 POMOOOOC!!! Tak to ti fakt vyslo...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hawkey - kto nema vzhuru dano v apatece nekoupi

"Som vcelku rád, že sa moje meno neobjavuje pri žiadnych funkciách ani vo vláde, ani nikde inde."

Robert Fico, poslanec SDĽ
Rádio Twist, 21. 10. 1998

:lol:

Ako vidím naozaj dodržuje čo hovorí
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

určite to nie je jediný argument.Fico je nielen populista ale aj klamár a komunista :!: k tomu klamaniu napríklad mi vysvetli prečo nesplnil svoj slub z roku 2000 že ak smer nebude vo vláde tak odíde z politiky.Smer je v r.ti a kde je fico? v o svojej blbej strane, lebo je klamár a podvodník :smt019
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mne sa ficko strasne paci :D najma ako odkopol benovu, ani na svadbu jej neprisiel :shock: a to boli predtym kamarati na zivot a na smrt, darmo ked ide o funkcie tak to takto dopadne, ale ludia to nepochopia, ze fico a spol idu iba po tom aby si aj oni konecne nieco nahrabali ako vsetci pred nimi, nic ine za tym nie je
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no linkman normalne si ma dojal,vidiet ze do toho nevidis ani prd,staci sa pozriet ako to spravili rozumni cesi EICHLER to tam cele preriedil (presekol chapadla,ktore "nicili" ich energetiku),a pozri sa ako sa dari CEZ-u,stat-to je vlada-vladu zvolili ludia-SDKU,KDH,ANO :arrow: uplne hovada do politiky hospodarenia,ekonomiky(mylka v rozpocte-MIKLOSA by som dal za to zavriet,az by scernal),šušlavy debilek RUSKO sa ide robit energetikom a bohvie este cim,ked prisiel ku nam do mochoviec ani nevedel, kde zije,dalsi debilek-MALCHAREK (nech opravuje auta,cisti sviecky),na takom poste by mal robit clovek ktory sa rozumie problematike
investor by zobral na seba co :?: ,nikto ti nebude privatizovat likvidaciu elektrarni a odpadov,taliani to nechali na nas,rozmyslaj preco :?:

MY SME SI PREDALI ZLATE VAJICKO :arrow: KTO HO PREDAL :arrow: VLADA :arrow: SDKU,KDH,ANO,SMK :arrow: TAKTO VEDIA SPRAVOVAT AJ OSTATNE REZORTY

TAKZE TOTO JE VASA VIZIA VASICH BUDUCICH STRAN CO BUDETE VOLIT

jedine co nam z elektrarni zostalo je EG,GovCo (byvaly VYZ)-ak to neviete Government Company,transformovana statna firma na vyradovanie jadrovoenergetickych zariadeni a spracovanie RaO (radioaktivnych odpadov)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

prestam s tymi zlatymi vajcami su to keci
Napísať odpoveď