No veď a keď necháte aspoň jednu tému otvorenú tak nebudú ludia musieť zakladať milion dalších.t0m4s3 napísal:zda sa ti malo tem o lamkach tu na hojkovi? Lamky spadnu na 5 minut a ludia dostavaju srdcovu zastavu a na hojkovi sa objavia ned tri temy "co je s lamky.net?"
Naco Lamky?
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vsetko sa da poriadne zabezpecit. Ak sa nemylim na lamkach nebolo ani HTTPS... A preco by sa o tom nemalo pisat? Akoze na hojko.com chodia hackeri?? Hackeri sa o stranku ako lamky ani nesuchnu, podobne vypadky sa stavaju na roznych strankach casto, ale webmastri sa vzdy poucia a daju si pozor, iba lamky stale nie. Pripada mi to ako keby fungovali na smeny- na kratky dlhy tyzden... Mne to nevadi ja som na torrentoch, len som chcel vyjadrit nazor 
No tak co "vedenie" nie len ja chcem jednu otovrenu temu kde sa moze diskutovat normalne a nie ze pride Mastermind ale niaky iny primitiv a pove:Naco je hladat?sak hladajte kde sa diskutuje o Lamkach no ale najdi jednu temu kde sa volne diskutuje o lamkach a o problemoch snimi ako hovorite je to nase/vase forum tak si zasluzime jednu temu kde to moze byt a tu nejde Tomas o 5minut tak si spocitaj ze kolko krat to padlo?ale viem nas do toho nic ale aj tak mame pravo vediet a aj viac ludi vam pomohlo a mozu vediet ze preco nejde nieco kde maju peniaze.....a kludme mi dajte rank Trapko fora,Spammer je mi je to uplne jedno lebo to potom bude fakt pimitivnost ked niekto dostne niaky rank respetivne blby rank za svoj nazor co uz,je tu takych viac ked daju spammer alebo trapko fora za svoj nazor a ked naaaahodou urazil Hojka,Masterminda alebo tak alebo ked hojko pise do Vtipov ze mu niekto pise niake ko*ot a hned ho musi strapnit a dat ho na cele forum tak Hojko chode sa pozret na vasho super admina ako vyzera v Jansikovej verzii
a potom uvidime ze kto je trapny a je to jeho naozajstana fotka kto chce nech mi napise PM a dam mu link naozaj sa to oplati....vem bol to OF ale s pravdou von aj s primitovnosou zatvarania tem...
-
mastermind
VIP
jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.
jednoducho musite akceptovat situaciu taku aka je a dookola skusat ci sa forum spustilo. Osobne pocity si nechajte pre seba alebo sa zverujte kamaratom na icq.
add k zatvaraniu tem: hmm ak sa nemylim moderatori su tu na to aby tu udrziavali poriadok. ak uznaju za vhodne temu zavriet tak na to maju dovod. ak je ten dovod pre teba skryty je mi to luto.
ps: johny tebe uz ss nikto neposle
ps2: neber to ako urazku ale gramatiku mas ako druhak na zakladnej skole
jednoducho musite akceptovat situaciu taku aka je a dookola skusat ci sa forum spustilo. Osobne pocity si nechajte pre seba alebo sa zverujte kamaratom na icq.
add k zatvaraniu tem: hmm ak sa nemylim moderatori su tu na to aby tu udrziavali poriadok. ak uznaju za vhodne temu zavriet tak na to maju dovod. ak je ten dovod pre teba skryty je mi to luto.
a povedz nam nieco k veciam co som pisal a nie len ja....a my nemame co povedat by si sa divil....ale tvoj mozog to asi nepochopimastermind napísal:jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.
ano priznal som si to lebo rychlo pisem a nepozeram na klavesnicu ale nechaj me to tak toto forum si nezasluzi spravnu gramatiku ale logiku ano a to ty nemas a mas ju ako druhak na zakladen ako pisesmastermind napísal:jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.
-
mastermind
VIP
sorry ale ty naozaj nemas k teme co povedat. musis sa zmierit s tym ze lamky momentalne nejdu, ked pojdu tak pojdu. zatial tu iba taras do vetra...johny141 napísal:a povedz nam nieco k veciam co som pisal a nie len ja....a my nemame co povedat by si sa divil....ale tvoj mozog to asi nepochopi
ps: skus to sem dat a uvidime ako dlho budes tu a na lamkach
ps2: moj mozog nechaj pekne na pokoji. som s nim spokojny.
co uz postaram sa o to aby som mal pristupmastermind napísal:sorry ale ty naozaj nemas k teme co povedat. musis sa zmierit s tym ze lamky momentalne nejdu, ked pojdu tak pojdu. zatial tu iba taras do vetra...
ps: skus to sem dat a uvidime ako dlho budes tu a na lamkach
ps2: moj mozog nechaj pekne na pokoji. som s nim spokojny.
ale tu nejde o terajskok ze teraz nejde ale preco nemoze byt otvorena tema?a stazujete sa ze usseri davaju milion tem ze preco nejde tak nech ostane tato alebo nova a je po probleme
a hojko;
sup sup na valasky dvor
-
mastermind
VIP
naco tu bude taka tema? ked lanky pojdu nebude sa tam prispievat a ked nepojdu tak tam kazde infantilne dieta napise "joooj preco nejdu lamky" uz chapes co chcem povedat?johny141 napísal:ale tu nejde o terajskok ze teraz nejde ale preco nemoze byt otvorena tema?a stazujete sa ze usseri davaju milion tem ze preco nejde tak nech ostane tato alebo nova a je po probleme
Ja viem ale tomu nezabranis a ked zavres hoci jaku temu tak pride niekto a urobi novu....a preto nevrhujem jednu temu o lamkach ked budu vsetko nie len ked to nepojdemastermind napísal:naco tu bude taka tema? ked lanky pojdu nebude sa tam prispievat a ked nepojdu tak tam kazde infantilne dieta napise "joooj preco nejdu lamky" uz chapes co chcem povedat?
-
mastermind
VIP
ahh Tomasko Tomasko ja som po a) Nepisal ze JA ale ti co zaplatili tak maju pravo vediet o vsetkom a nie len zlomok toho co im poviete,a odkial vies ze nejsom ten co za to aj palti a som za pseudonymom?t0m4s3 napísal:johny141 uvedom si jednu vec: na internete nemas ziadne pravo! Takze tvoje vyplody fantazie ako "mam pravo na to vediet co je s lamkami" si skutocne nechaj pre seba. Neplatis si za lamky.net, ak sa ti nieco nepaci, tak to nepouzivaj.
-
mastermind
VIP