Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Vitusko napísal:chces povedat, ze nacizmus bol menej horsi ako kom. (ja neobhajujem ani jedno...)
kazdemu musi byt jasne ze komunizmus ma mnohonasobne viac obeti.. mozno sa ti ale viac pozdava pretoze ze sa vrazdilo bez rozdielu rasy, farba pleti, etnickej prislusnosti, nabozenstva, narodnosti, atd.. :lol:
Vitusko napísal:ked ma dievca napr. na ruzovom tricku 88, tak to neznamena nic...
Prílohy
no co Vitusko, zavrel by si ju? :) :wink:
no co Vitusko, zavrel by si ju? :) :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Aryan Angel napísal:no co Vitusko, zavrel by si ju? :) :wink:
Ony by ju zavrel az by zcernala :lol: Komunista :shock:
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

chlapci s tym komunizmom to mate trochu pomylene boli to svi... (su to svi...) ale to vsetko robia u komunistov jednotlivy ludia neviem na kolko mate nastudovanu teoriu socializmu (komunizmus ja vrcholna, dokonala forma socializmu) ale komunizmus je na papiery o dost vyspelejsi ako demokracia je to o dost lepsi system len to ma jednu malu chybicku je prakticky v danych podmienkach absolutne nerealizovatelny vo svojej uplnej forme pretoze ludia nie su na tolko vyspely este zatial, hlavny nemecky komunisti v dobach ked sa v rusku udiala velka soc. revolucia (1917) hovorili ze to je uplna blbost co sa deje v rusku pretoze komunizmus moze zvitazit iba v tych najvyspelejsich krajinach co rusko z daleka nebolo (myslim ekonomicky ale aj kulturne najvyspelejsich) a tie zverstva co pachal komunizmus potom bolo iba v nazve ze komunizmus a pospolity lud sa snazili presvedcit ze ziju v komunizme ale to bola obycajna diktatúra a je jedno ako sa to nazve (aj v severnej korei si hovoria ze korejska ludova - demokraticka republika a od toho nazvu to ma dost daleko) takze asi tak a teoriu komunizmu si pre info mozte najs dade na nete urcite toho najdete vela no a nacizmus ma tu chybu ze je to svi...vo uz zo svojej podstaty komunizmus ako taky nehovori o tom ze ina plet ine prava .... a tak dalej ale nacizmus je vlastne prave o tom no keby nacizmus nepropagoval antisemitizmus nepriatelstvo voci roznym inym narodom (a inak na toto nie som az taky zbehly ale sa mi zda ze hitler to zo slovanmi myslel dost zle pokial viem tak uz len preto nechapem ako sa nejaky slovania mozu hlasit k nemu pripadne k jeho myslienkam to si vlastne ser.. do huby) a hovoril iba o spolocenskych pomeroch (neviem sice ci vobec nieco take ma v programe ak sa o dakom da hovorit) tak potom by nebol problem ani v noseni hakovych krizov ale iba problem s nosenim fotiek hitlera a ostatnych chudakov (je pravda ze sa da namietnut aj proti podobnej veci s komunistickymi zlocincami a s tym suhlasim tych tiez zakazat ale asi som este nevidel niekoho so stalynovim trickom) no a asi prave preto su znaky nacizmu zakazane pretoze je to uz so svojej podstaty zlocin proti ludskosti co komunizmus nie je ale tym ho neobhajujem ani trocha lebo komunizmus a komunizmus su dve rozdielne veci ale to je asi so vsetkym tak...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

povodne som mal k tomu dost napisane, ale nechcem sa zas opakovat a tato tema je o niecom inom, takze ti len poviem Teflon, ze co sa tyka narodneho socializmu, si mimo.. ;p

znak 6. bol pouzivany v Juhoafrickej republike, http://www.awb.co.za/fotos_e.htm
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nechapem co maju proti 14 :arrow: 14slov,ved to je uplne normalne teda IMO :roll:
komunisticke znaky-nosim tricka,na jednom je Lenin a napis v azbuke "Sudruhovia novych uspechov", a na druhom je robotnik so zvyhnutou pastou a pod ni,tiez po rusky, "Schvalujem politiku strany".
ja to nosim z recesie...
a 88? vacsina ludi ani nema posajn co to znamena-ak si pozrete ludi na pokeci 17-18rocnych neviete ci je 88 ich rok narodenia alebo su antiantifa :roll:

EDIT:
2 teflon: komunisti neboli proti inym narodom? a co vystrielanie polskych dostojnikom pocas WW2,vznik Zidovskej autonomnej republiky na Alekom vychode (severne od Vladivostoku),prenasledovanie donskych kozakov....?
aj tak prvym fasistickym statom na svete bolo Madarsko: 1920 prijali prvy protizidovsky zakon,admiral Horty sa zucastnoval na pogromoch voci zidom-a madarom vobec neprekaza stavat sochy jeho,a jeho "kamaratov" :arrow: aj madarskaa vlajka by mala prist na zoznam zakazanych znakov...
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

jackb - no tak madarska vlajka by teda mohla :D :D (ale nie robim si prdel) ved si to trochu nepochopil si precitaj lepsie ako som to pisal ved jasne ze komunisti boli svine a robili svinstva ale to kvoli jednotlivim ludom ktory to robili ja som hovoril o teorii ideologie komunizmus nema v ideologii teoretickej take zverstva ako ma oficialne nacizmus (pripadne mal) a to som myslel, lebo znaky fasizmu propaguju fasizmus, znaky komunizmu komunizmus ale ten sam o sebe ako taky nie je zly propagacia ludi podielajucich sa na tom uz asi celkom ok neni a cccp, kosak a kladivo to su znaky v podstate nie konkretnych ludi ale da sa o tom polemizovat to je pravda

Aryan Angel - moze byt ze som sa pomylil pripustam ale neviem co myslis tak my daj vediet ale nemyslim ze by som to zle napisal lebo ja som o narodnom socializme velmi nehovoril (ak nemyslis to s tym ruskom) ale daj vediet a ci je to tato tema alebo nie je tak trochu jedno nie ved ono to so sebou vsetko suvisi si myslim
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Teflon - si napisal ze komunizmus je na papiery neskodny rezim ale neda sa zrealizovat - tak potom je natom narodny socializmus rovnako nemyslis? Ked uz sa maju nejake znaky zakazovat tak by to malo byt rovnako obom ideologiam.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak ludia aby sme tu nepisali mimo temy, pokracujme tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=51971

//Edit: hladal som, no marne a tak som zalozil tu temu. Je zamknuta a tu je original: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=35496
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

cubix - sorry kamo ale neviem fakt celkom ako to myslis no narodny socializmus nie je komunizmus (teda ak sa mylim tak ma oprav ale nemyslim) to ze ty si spravis diktaturu a nezves ju ja neviem hojkyzmus (dufam ze sa my nebudete velmi smiat :lol: :lol: alebo ak som niekoho urazil tak sa ospravedlnujem nic lepsie ma nenapadlo), ktory pred tym niekto vymyslel ako nove zriadenie a nieje tam nic o nepravostiach alebo rasizme ako zakladny kamen programu (vid. nacizmus) a teraz vyvrazdis miliony ludi v mene ideologie lebo su nepohodlny a ja neviem po urcitej dobe odstrania tvoj system a pridu iny tak ty mozu zakazat tieto znaky to je pravda ale to bude pomsta voci cloveku ale napriklad ten co to vymyslel (pripadne ty) za to nemoze(u) ze niekto zneuzil nieco co vymysleli pricom so skutocnym realizovanim danej ideologie to mam mozno tak 50%, ale iny rezim napr. lamkyzmus (opat sorry) bude mat na papiery my slovaci a ostatne narody nam budu robit sluhov pripadne odstranit... tak tie znaky uz asi aj tak trochu suvisia so zlocinmi. Zase na druhej strane znaky komunizmu myslim teraz cccp a kosak s kladivom a ine (priznam sa ze celkom sa my to nepaci hovorit ze "znaky komunizmu" alebo demokracie nacizmu ... lebo to sa da velmi dobre ohybat kadeako a potom sa nemusime dopracovat k nicomu) to by bolo asi lepsie nastudovat ich vyvoj, tak cccp je jasny ale to druhe aby sa dalo jednoznacne povedat tak toto symbolizuje teror a toto teoriu ideologie. Ale v nacizme je spojene znaky program teda teoria a zlocin (aj ked zlocin podla terajsieho vnimania sveta lebo keby vojnu vyhraju nacisti tak sa teraz bavime ze kolko zidov si si zastrelil na obed a podobne...) takze asi preto si myslim ze znaky nacizmu jednoznacne zakazat a znaky komunizmu v tom az taky kategoricky postoj nemam lebo je to dost relativne. No a asi inak to uz neviem vysvetlit ale to je moj nazor ja nehovorim ze takto je to spravne pre cely svet ale podla mna by to takto spravne malo byt. Ale vsetko je relativne a aj tak pochybujem ze niekto kto ma na to realny dosah v zakonodarstve sa vobec niekedy aspon podobne nad tym zamyslal takze tie zakony su ake su.

will.i.am - pozrel som to co si napisal ale zamkli tu temu a na dalsiu co je odkaz myslim ze je uz o niecom trochu inom a ze tato tema lepsie vystihuje obsah tak ja zatial zostanem tu ale ak budete kecat v tej druhej tak to mrknem pripadne daj sem avizo na zmenu
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Eric Lindros z Philladelphie tak hraval cely zivot a nist :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Teflon ty poznas nacisticky program?
nepravostiach alebo rasizme ako zakladny kamen programu (vid. nacizmus)
bude mat na papiery my slovaci a ostatne narody nam budu robit sluhov pripadne odstranit...
neviem ako ty ale ja tu skutocny program N.S.D.A.P. mam a toto tam nie je. ;)

hovoris o znakoch ich prislusnosti k ideologii a ich previazanosti na nu a ich vyvoj.. pritom vacsina (ak nie vsetky) znaky pouzivane nacistickym rezimom existovali uz prednim.. na povedzme nerasistickom zaklade.. takze takisto ako obhajujes symboli komunisticke sa daju aj nacisticke..
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Mno ja len tak pridam.

Komunizmus ako ideologia neni nebezpecna, neni namierena proti narodom alebo rasam. Realizacia je ale tak narocna ze skusat to je ist do totality(vid. 1948). To co bolo v Rusku od 1917 bol Bolsevizmus a neskor Kult Stalina.

Nacizmus aky pozname z WWII je ale ideologia ktora nesie nenavist k etnikam a preto uz sama ideologia je nebezpecna. A preto je to ideologia horsia.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Aryan Angel - no tak program nemam a ani ho dokonale nepoznam to je pravda nejdem sa do toho hlbsie pustat ak mas tak ho sem prihod a ja si ho stiahnem a nastudujem a potom ti dam vediet co a ako (pripadne ak vies daky link) ale tak trochu ta ideologia v poriadku nie je aj tak nemyslis, a s tymi znakmi mas pravdu ale zase je pravda ze ked vidis typka s bomberom priblblim vyrazom v ksichte tezky boty az po bedra s napisom 88 pripadne s hakovim krizom asi to nie je budhistycky mnich a s hlavickou to asi nema celkom ok, a pozor ja komunisticke znaky neobhajujem ja len vravim ze sa skor daju zdovodnit ako nacisticke (ked chces teda cisto nacisticke nie tie co maju aj uplne iny vyznam ale potom treba upravit pouzivanie pripadne prezentovanie tych viac zmyselnych)

Rubiki - jo asi tak dako som to myslel aj ja
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Teflon napísal:will.i.am - pozrel som to co si napisal ale zamkli tu temu a na dalsiu co je odkaz myslim ze je uz o niecom trochu inom a ze tato tema lepsie vystihuje obsah tak ja zatial zostanem tu ale ak budete kecat v tej druhej tak to mrknem pripadne daj sem avizo na zmenu
Tak nehnevaj sa, ale tomuto sa hovori Off Topic a nejaky moderator ti to moze kludne vymazat, cudujem sa, ze to tu este nazamkli, alebo nepremazali OT...
Viem, ze svojim sposobom som tuto diskusiu zacal ja, ale aj tak, snazil som sa to napravit...
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

will.i.am - ale to je k veci ved sa tak vyvinula debata tak ziadny stres veda aj moderator sem uz co to hodil a vydis v pohode
izmael
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa izmael »

(k teme)-prave som si vsimol znak c. 1 na mojej mikinke :oops:
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Re

Príspevok od používateľa Pechy »

cephelec napísal:a preco je zakazane cislo 88 :?: :P
no lebo H a H a HEIL HITLER :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Re

Pechy napísal:no lebo H a H a HEIL HITLER :lol:
No tak ty si rychly. Mal by si si precitat aj predchadzajuce prispevky...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dalsi nacek :D :lol:
Obrázok
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »