Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Jaaaaaaj! :lol: :lol: :lol: ALe riadne vas tu osiera :hehe: len tak dalej chlapci :D
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

ten bol dobry ze "lebo ja som z Blavy" Martin mal by si sa chvalit co si dokazal v tej blave ty a nie co dokazala blava (vlastne len jedno normalne sidlisko) ... OMG Martin si z petrzalky? zeby som niekedy vybehol rozotret ta na cestu?!?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin tebe uz akoze naozaj prepina v mozocku?
Ked si taky husty do vsetkych tak sksu zajst neikam na vychod k niakej romskej osade povedz im daco ako maju robit a nezabudni povedat ze ty to vies ze to tak ma byt lebo si z Blavy zarucujem ti ze mozno po svojich neodides alebo s tym co si mal na sebe :lol:
Ty si naozaj tak naivny ze si myslis ze Blava je neviem co a nikoho ineho kk svohmu zivotu nepotrebuje?
Odpovedz prosim ta na Nevermindovu otazku lebo ak ano tak by som sa s nim dohodol a zobral by som si chlebik a teba by som si natrel na ten chlebik....aspon by bol pokoj :lol: len aby mi potom nebolo z teba :smt096
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Martin44 napísal:Ja sa necudujem ja viem preco....leob mnohi len zavidia platy a pracovne moznosti a ze co sa tu vsetko kona a stavia ale nevidia druhu stranku toho....ze ludia tu aj pracuju ...zato ked dojde clovek nekam do svatej rici tak tma clovek robi lezernym tempom a sup krcma :) tak to je kamarade

BTW: keby vsetci blavaci boli ako ja tak Bratislava vytvori davno malicky stat ako je monako alebo luxembursko...a zili by sme si ako prasata v zite :roll:
ludia tu aj pracuju ... na uliciach šľapky ... 8)
platy ... vysoke
ceny .... vysoke (napr. zmrzlina v meste - 6sk v SR , 14sk v BAR (Blavackej Republike :lol: )
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Martin44 napísal:v peetrzke(kde sa mimochodom zije mnoho lepsie ako kdekolvek inde)
predpokladam ze zijes ako pravy "Blavak" v baraku s Dialupom takze poho ... a my musime teraz v rodinnych domoch na dedinach mat len DSL ... :cry:
Navod ako sa skludnit Martinko - Chod do ENGERAU na pivo a daj si zahrat sa svoj plat nejaku "piesen" od "skupiny" "ENGERAU" .. :lol: :lol: :lol:
dair napísal:hehe, neviem co sa tu s lamou nadrapujete, tipujem ho na nejakeho dalsieho T-baga mixovaneho s Erikom...
ja mam dost !!! :lol: :lol: :lol:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

martin44: pocuvaj brixo, vyser sa uz na to. ak si taky uber velky blavak, tak preco sa tu zahadzujes s "ne-blavakmi" ? :smt059
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Martin44 napísal:A ty by si vedel ze i sa pise v nominative.
Naky trulko tu vypraval o Lige majstrov....My ze sme tam treli hubu ???
Mno tak potom neviem preco ale pamatam sa ze Petrzalka takmer postupila ako novacik aj dalej.Dokonca sa pamatam na vyhru nad Celticom 5:0.Takmer sme znicili Aj Glasgow rangers...a tak takze neviem co zas splietas:) To vase FC horna kompa je proti petrzalke nist:)

A vynimka naozaj potvrdzuje pravidlo a mozno u teba.U mna nie sefko ja viem svoje.ty vies velke hovno.a vies preco lebo ja som z Blavy :lol:
Ano a zase ukazuješ na akej krásne nízkej úrovni si. Čo sa tíka Artmedie ano boli ste tam ale kde ste zase teraz? :lol: Inak mňa futbal ani nezaujíma iba ked ide o nejakú národnú reprezentáciu takže ma vôbec netrápi jak si nazval našu FC hornu kompu.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

MS FRANKY napísal:Ano a zase ukazuješ na akej krásne nízkej úrovni si. Čo sa tíka Artmedie ano boli ste tam ale kde ste zase teraz? :lol: Inak mňa futbal ani nezaujíma iba ked ide o nejakú národnú reprezentáciu takže ma vôbec netrápi jak si nazval našu FC hornu kompu.
Ozaj Franky a si zabudol dodat ze ti futbalisti v Artmedii su aj tak z tej hornej kompy alebo Hornej Dolnej dediny na Slovensku :D :lol:
Hej klaune (M44) mi napis kolko futbalistov v artmedii je z Blavy... :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin ked ste "Blava" tak perco ste nevyhrali ?
http://www.mfkkosice.sk:9090/c/portal_p ... ountUpdate
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

bocian napísal:Martin ked ste "Blava" tak perco ste nevyhrali ?
http://www.mfkkosice.sk:9090/c/portal_p ... ountUpdate
Neviem nefandim slovanu a kosice mam fpici... :wink:
Postrehol som zopar chudackych poznamok ze my tu v blave mame dial up... :lol: no co ti na taku kokkotinu mam napisat??? ze ti dobre kuruje v lebeni a za kazdu cenu si ma chcel proste utret s naku volovinu...ale mno povedzme si ze kto koho vlastne utrel :roll:
Kolko blavakov je v artmedii??? a co ja viem? :lol: nestudujem ich rodne listy ...
A nevermajd ano som z petrzalky :) a co ti nervy dochadzaju....
A este jeden prispevok ma pobavil ako si snad aspon jeden clovek myslim ze frikso vsimol ze si z vas robim cely cas piccu ale inak seci ste jak na ihlach. :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak raz ta pridem s jednim kamosom rozotret na obrubnik .. aspom ti tu sprostost vybijeme z hlavy :D .. a nestracam nervy :D ja sa len smejem na tom aky si lolo
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

:wink: hh tak poto msa dopredu ozvi a zavolam si tiez kamosa.Ale vies co boliet to bude vas :oops:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

pi*u si robis cely cas zo seba, ako niaky primitiv....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin zrejme tvoje IQ nesiaha ani do takej vysky ako je dazdovka....
Ked si robis cely cas p*cu tak si to robil dost uboziackym sposobom (primityv jeden) :lol:
Aj moj pes ktoreho nemam ma podla vsetkeho vacsie IQ ako ty....
:smt046 :hehe: :lol:

Btw teraz ked sa martin priznal ze si robil cely cas p*cu tak to mozu pani moderatory presunut do sekcie vtipy :arrow: :smt044
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal::wink: hh tak poto msa dopredu ozvi a zavolam si tiez kamosa.Ale vies co boliet to bude vas :oops:
kto povedal ze to bude dvaja na jedneho? ja len tak ze ja som neni z blavy a ja by som sa v tom velkomeste stratil tak preto ho vzdy berem zosebou :)

priznaj si to, ze tvoje IQ neni vyssie ako cislo tvojich topanok :S
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Warijor myslel som to v zmysle ze si z vas robim piccu lebo ste podaktori drbnuti...(proste sa enzaprete) ty tu hovoris cosi o ubohosti??? :lol:
Mno tak to by si sa ma nesnazil urazat prirovnavanim k svojmu psovi...mno to ja mozem zacat take ko*ot vytahovat ze minule som videl v zoo simpanza ktori bol 100x inteligentnejsi ako ty :lol: :lol: :lol: mega LOL som sa teraz sasmial som taky vtipny ze?
Uff tvoji rodicia ta asi robili po tme a tata zle trafil ked sa im cosi take narodilo vtipne.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin teba pritahuju simpanzi? lol mno jo ... Martin44 mas co robit aby si toho simpanza dobehol aspom z 1/5

BTW: skus napisat moj nick niekedy spravne :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

:roll: hh ten bol dobry (ten ftip)
A teba pritahuju cierny transexualovia ked jedneho mas na fotke? :lol:
mno jo... a tvoj nick mam u rici jak jarny sneh...
:)
Ako vidim uz sa ani nesnazite nieco k teme lebo nema zmysel oponovat bratislave. 8)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal::roll: hh ten bol dobry (ten ftip)
A teba pritahuju cierny transexualovia ked jedneho mas na fotke? :lol:
mno jo... a tvoj nick mam u rici jak jarny sneh...
:)
Ako vidim uz sa ani nesnazite nieco k teme lebo nema zmysel oponovat bratislave. 8)
ako vies ze to je transexual? takych mate v BA vela ze? sak vy mate vela vsetkeho. :D OMG radsej si chod najst nejaku babu najlepsie hluchu aby nemusela pocuvat tie tovje smiesne reci a slepu aby sa nemusela pozerat na ten tvoj teraz spatny a potom rozbity xicht :D:D:D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin: ako prve sa nauc psiat moj nick lebo vidim ze to nevies nei je to Warijor ale ked tak Dead_Warrior alebo v skratke Warrior :!:
Ak tu niekto nie je inteligentny tak si to jedine ty lebo budem sa citovat
Aj moj pes ktoreho nemam ma podla vsetkeho vacsie IQ ako ty....
Takez nauc sa spravne citat :!: :evil:
Za dalsie sa nenavazaj do mojich rodicov :smt098 :censored: lebo ked ta stretnem niekde v BA tak dostanes po palici :!:
Inaksie ked mas tak rad simpanze spytal si sa ju/ho na cislo aby si mu mohol neskro zavolat a dohodnut si s nim stretko vo dvojici...Mozno date aj svadbu
Zamknuté