Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Martin tebe uz akoze naozaj prepina v mozocku?
Ked si taky husty do vsetkych tak sksu zajst neikam na vychod k niakej romskej osade povedz im daco ako maju robit a nezabudni povedat ze ty to vies ze to tak ma byt lebo si z Blavy zarucujem ti ze mozno po svojich neodides alebo s tym co si mal na sebe
Ty si naozaj tak naivny ze si myslis ze Blava je neviem co a nikoho ineho kk svohmu zivotu nepotrebuje?
Odpovedz prosim ta na Nevermindovu otazku lebo ak ano tak by som sa s nim dohodol a zobral by som si chlebik a teba by som si natrel na ten chlebik....aspon by bol pokoj
len aby mi potom nebolo z teba 
Ked si taky husty do vsetkych tak sksu zajst neikam na vychod k niakej romskej osade povedz im daco ako maju robit a nezabudni povedat ze ty to vies ze to tak ma byt lebo si z Blavy zarucujem ti ze mozno po svojich neodides alebo s tym co si mal na sebe
Ty si naozaj tak naivny ze si myslis ze Blava je neviem co a nikoho ineho kk svohmu zivotu nepotrebuje?
Odpovedz prosim ta na Nevermindovu otazku lebo ak ano tak by som sa s nim dohodol a zobral by som si chlebik a teba by som si natrel na ten chlebik....aspon by bol pokoj
ludia tu aj pracuju ... na uliciach šľapky ...Martin44 napísal:Ja sa necudujem ja viem preco....leob mnohi len zavidia platy a pracovne moznosti a ze co sa tu vsetko kona a stavia ale nevidia druhu stranku toho....ze ludia tu aj pracuju ...zato ked dojde clovek nekam do svatej rici tak tma clovek robi lezernym tempom a sup krcmatak to je kamarade
BTW: keby vsetci blavaci boli ako ja tak Bratislava vytvori davno malicky stat ako je monako alebo luxembursko...a zili by sme si ako prasata v zite
platy ... vysoke
ceny .... vysoke (napr. zmrzlina v meste - 6sk v SR , 14sk v BAR (Blavackej Republike
predpokladam ze zijes ako pravy "Blavak" v baraku s Dialupom takze poho ... a my musime teraz v rodinnych domoch na dedinach mat len DSL ...Martin44 napísal:v peetrzke(kde sa mimochodom zije mnoho lepsie ako kdekolvek inde)
Navod ako sa skludnit Martinko - Chod do ENGERAU na pivo a daj si zahrat sa svoj plat nejaku "piesen" od "skupiny" "ENGERAU" ..
ja mam dost !!!dair napísal:hehe, neviem co sa tu s lamou nadrapujete, tipujem ho na nejakeho dalsieho T-baga mixovaneho s Erikom...
Ano a zase ukazuješ na akej krásne nízkej úrovni si. Čo sa tíka Artmedie ano boli ste tam ale kde ste zase teraz?Martin44 napísal:A ty by si vedel ze i sa pise v nominative.
Naky trulko tu vypraval o Lige majstrov....My ze sme tam treli hubu ???
Mno tak potom neviem preco ale pamatam sa ze Petrzalka takmer postupila ako novacik aj dalej.Dokonca sa pamatam na vyhru nad Celticom 5:0.Takmer sme znicili Aj Glasgow rangers...a tak takze neviem co zas splietas:) To vase FC horna kompa je proti petrzalke nist:)
A vynimka naozaj potvrdzuje pravidlo a mozno u teba.U mna nie sefko ja viem svoje.ty vies velke hovno.a vies preco lebo ja som z Blavy
-
dair
Guru wannabe
Ozaj Franky a si zabudol dodat ze ti futbalisti v Artmedii su aj tak z tej hornej kompy alebo Hornej Dolnej dediny na SlovenskuMS FRANKY napísal:Ano a zase ukazuješ na akej krásne nízkej úrovni si. Čo sa tíka Artmedie ano boli ste tam ale kde ste zase teraz?Inak mňa futbal ani nezaujíma iba ked ide o nejakú národnú reprezentáciu takže ma vôbec netrápi jak si nazval našu FC hornu kompu.
Hej klaune (M44) mi napis kolko futbalistov v artmedii je z Blavy...
-
bocian
Light Professional
Martin ked ste "Blava" tak perco ste nevyhrali ?
http://www.mfkkosice.sk:9090/c/portal_p ... ountUpdate
-
Martin44
Professional
Neviem nefandim slovanu a kosice mam fpici...bocian napísal:Martin ked ste "Blava" tak perco ste nevyhrali ?
Postrehol som zopar chudackych poznamok ze my tu v blave mame dial up...
Kolko blavakov je v artmedii??? a co ja viem?
A nevermajd ano som z petrzalky
A este jeden prispevok ma pobavil ako si snad aspon jeden clovek myslim ze frikso vsimol ze si z vas robim cely cas piccu ale inak seci ste jak na ihlach.
-
Dead_Warrior
Professional
Martin zrejme tvoje IQ nesiaha ani do takej vysky ako je dazdovka....
Ked si robis cely cas p*cu tak si to robil dost uboziackym sposobom (primityv jeden)
Aj moj pes ktoreho nemam ma podla vsetkeho vacsie IQ ako ty....
Btw teraz ked sa martin priznal ze si robil cely cas p*cu tak to mozu pani moderatory presunut do sekcie vtipy

Ked si robis cely cas p*cu tak si to robil dost uboziackym sposobom (primityv jeden)
Aj moj pes ktoreho nemam ma podla vsetkeho vacsie IQ ako ty....
Btw teraz ked sa martin priznal ze si robil cely cas p*cu tak to mozu pani moderatory presunut do sekcie vtipy
-
fuCKYou
Medium Professional
kto povedal ze to bude dvaja na jedneho? ja len tak ze ja som neni z blavy a ja by som sa v tom velkomeste stratil tak preto ho vzdy berem zosebouMartin44 napísal:hh tak poto msa dopredu ozvi a zavolam si tiez kamosa.Ale vies co boliet to bude vas
priznaj si to, ze tvoje IQ neni vyssie ako cislo tvojich topanok :S
-
Martin44
Professional
Warijor myslel som to v zmysle ze si z vas robim piccu lebo ste podaktori drbnuti...(proste sa enzaprete) ty tu hovoris cosi o ubohosti???
Mno tak to by si sa ma nesnazil urazat prirovnavanim k svojmu psovi...mno to ja mozem zacat take ko*ot vytahovat ze minule som videl v zoo simpanza ktori bol 100x inteligentnejsi ako ty
mega LOL som sa teraz sasmial som taky vtipny ze?
Uff tvoji rodicia ta asi robili po tme a tata zle trafil ked sa im cosi take narodilo vtipne.
Mno tak to by si sa ma nesnazil urazat prirovnavanim k svojmu psovi...mno to ja mozem zacat take ko*ot vytahovat ze minule som videl v zoo simpanza ktori bol 100x inteligentnejsi ako ty
Uff tvoji rodicia ta asi robili po tme a tata zle trafil ked sa im cosi take narodilo vtipne.
-
fuCKYou
Medium Professional
ako vies ze to je transexual? takych mate v BA vela ze? sak vy mate vela vsetkeho.Martin44 napísal:hh ten bol dobry (ten ftip)
A teba pritahuju cierny transexualovia ked jedneho mas na fotke?![]()
mno jo... a tvoj nick mam u rici jak jarny sneh...
![]()
Ako vidim uz sa ani nesnazite nieco k teme lebo nema zmysel oponovat bratislave.
-
Dead_Warrior
Professional
Martin: ako prve sa nauc psiat moj nick lebo vidim ze to nevies nei je to Warijor ale ked tak Dead_Warrior alebo v skratke Warrior
Ak tu niekto nie je inteligentny tak si to jedine ty lebo budem sa citovat
Za dalsie sa nenavazaj do mojich rodicov
lebo ked ta stretnem niekde v BA tak dostanes po palici
Inaksie ked mas tak rad simpanze spytal si sa ju/ho na cislo aby si mu mohol neskro zavolat a dohodnut si s nim stretko vo dvojici...Mozno date aj svadbu
Ak tu niekto nie je inteligentny tak si to jedine ty lebo budem sa citovat
Takez nauc sa spravne citatAj moj pes ktoreho nemam ma podla vsetkeho vacsie IQ ako ty....
Za dalsie sa nenavazaj do mojich rodicov
Inaksie ked mas tak rad simpanze spytal si sa ju/ho na cislo aby si mu mohol neskro zavolat a dohodnut si s nim stretko vo dvojici...Mozno date aj svadbu