Napalovacka LG vs Pioneer__Co kupit?!
No ja som mal dvakrat napalovacku LG (uz si nespominam aky typ presne, tiez to bolo z rady GSA) a po roku (napaloval som niekolko dvd denne) odisla. Po dlhych tahaniciach mi dali novu a ta spravila to iste po pol roku!!! Stryko ma napriklad tiez LG a napaluje mu dvd s chybnymi sektormi, nezalezi na mediu ani softe. Poznam jedneho extremistu ktoremu ked si doniesol dvd napalene na LG, hodil ich automaticky do kosa (a ten clovek sa touto problematikou zaobera, takze nemam dovod mu neverit). Proste je rozdiel medzi tym co mas popisane v testoch a realnymi skusenostami. Ja by som uz LG nikdy nekupil, a nech sa ma bude pytat hocikto, budem ho od LG odhovarat. Ak sa to teda v buducnosti nezmeni...
-
=»M4tO«=
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To ja viem tiež, ale LG su lepšie asi po 2rokoch musíš vymenitGangy napísal:Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty si jasny moj asi struhas frajera co????v mojom okoli 99%fici na LG a to 1% je plextor....a tu sa napaluju tony dat.....ale ked si husty nech...kludne si kupuj tie pioneerky a som zvedavy kedy zacnes stukat aky si bol hlupy.....jednoznacne LGGangy napísal:Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Je to naozaj iba pocit? ..abo sa to aj nejak prejavuje?ppt napísal:Ja mam presne LG H20L. Kupil som to hlavne kvoli LightScribe a podpore DVD-RAM. Pri dalsej kupe by som ale radsej zvolil inu znacku. Nie zeby som mal s nou nejake problemy, ale mam taky nedobry pocit z dejto napalovacky. Dufam ale, ze mi este dlho vydrzi...
btw.. v cennikoch uz je H10N ..som zvedavy, ci dojde H10L (tu by som okamzite kupil)..
Ako tu uz predo mnou pisali tak jednoznacne ber tu LG, ale ja by som ti odporucil tento typ od LG.
Mam ju a nemozem povedat kriveho slova, proste spicka.
//A to, ze su LG kazive je svata pravda odisli mi uz 2 napalovacky od LG.
No prva mi odisla po 4 mesiacoch, ale zato napalila okolo 400 filmov, bolo to na nu asi moc za tak kratku dobu, bola to externa a hned mi dodali novu a napaluje do dnes, ma uz cca. 3 roky.Druha napalovacka od LG mi odisla po roku a nebolo na nej ani velmi napalovane, bola kupena z Nay Elektrodomu z Michaloviec,ochotne mi ihned vratili peniaze.A potom som si kupil tretiu z alzy,tu co som uz spominal, mam ju od januara tochto roku a zatial na nu nemozem povedat kriveho slova.A ked sa pokazi aj ta, tak aj tak ostanem verny firme LG a kupim si dalsi ich vyrobok.
Napaluju dobre a dokazu perfektne citat poskrabane media, ale strasne sa kazia.
//A to, ze su LG kazive je svata pravda odisli mi uz 2 napalovacky od LG.
SUHLASÍM ŽIADNÁ LG JE TO ŠunkaGangy napísal:Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
Ja mam momentalne LG (tusim presne tu ako ma plasmon) lebo ju otec kupil a bolo mi blbe mu nejako pindat. Darovanemu konovi na zuby nepozeraj. No osobne sa priklanam k Pioneer fotrik ju ma na mojom byvalom PC uz 5 rokov a stale fici na 100%
Kedysi mal nejaku lite on, potom LG a obe mu odisli
Pioneer, Samsung, Asus
Pioneer, Samsung, Asus