Napalovacka LG vs Pioneer__Co kupit?!

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja som mal dvakrat napalovacku LG (uz si nespominam aky typ presne, tiez to bolo z rady GSA) a po roku (napaloval som niekolko dvd denne) odisla. Po dlhych tahaniciach mi dali novu a ta spravila to iste po pol roku!!! Stryko ma napriklad tiez LG a napaluje mu dvd s chybnymi sektormi, nezalezi na mediu ani softe. Poznam jedneho extremistu ktoremu ked si doniesol dvd napalene na LG, hodil ich automaticky do kosa (a ten clovek sa touto problematikou zaobera, takze nemam dovod mu neverit). Proste je rozdiel medzi tym co mas popisane v testoch a realnymi skusenostami. Ja by som uz LG nikdy nekupil, a nech sa ma bude pytat hocikto, budem ho od LG odhovarat. Ak sa to teda v buducnosti nezmeni...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

to GANGY:ja napalujem cca 3 dvd rw a 3 cd rw denne a facha mi naisto tak neviem co mam povedat,to je o tom ze ked si chce niekto nieco kupit,milion ludi milon chuti,nech sa rozhodne sam,kazdy mu napise svoj nazor,do tejto temy sa uz nejdem zapajat,lebo to nema vyznam :P
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Hm tak ja asi kupim LG.. ked bude chybna tak pojdem reklamovat a ked bude zase chybna vymenim za pioneer.. :?
btw. v obchode mam znameho
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Jasne ze LG ja mam tiez a je super :wink:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

Gangy napísal:Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies :? ) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
To ja viem tiež, ale LG su lepšie asi po 2rokoch musíš vymenit
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

n70 napísal:To ja viem tiež, ale LG su lepšie asi po 2rokoch musíš vymenit
a co to je vymenit po 2 rokoch,preboha vsak to sa da,tie ceny nie su az tak zavratne vysoke
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

mno uz mam LG doma a zatial ziaden problem :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

snaQue napísal:mno uz mam LG doma a zatial ziaden problem :)
dobre si urobil
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

Gangy napísal:Nekupuj LG!! Mam s nou zle skusenosti, a aj kopa znamych, dokonca aj tu na fore najdes zopar tem kde sa docitas ako ludom proste prestali fungovat. Rozhodne Pioneer a vsetkym lamam co mu radia LG radim nech si najprv overia informacie a nestrielaju na slepo! (Canopus zrejme si chytil jeden kvalitny kus z 10 000 alebo len malo napalujes, brm doteraz si na mna posobil dojmom ze hw rozumies :? ) Kazdy clovek ktory o napalovackach a mechanikach vseobecne nieco vie, vas pred LG vyvaruje!
ty si jasny moj asi struhas frajera co????v mojom okoli 99%fici na LG a to 1% je plextor....a tu sa napaluju tony dat.....ale ked si husty nech...kludne si kupuj tie pioneerky a som zvedavy kedy zacnes stukat aky si bol hlupy.....jednoznacne LG
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pioneer + Plextor = rokmi overená klasika; a že LG začali vyrábať diskové mechaniky a vraj nie sú zlé - stáva sa
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ja mam presne LG H20L. Kupil som to hlavne kvoli LightScribe a podpore DVD-RAM. Pri dalsej kupe by som ale radsej zvolil inu znacku. Nie zeby som mal s nou nejake problemy, ale mam taky nedobry pocit z dejto napalovacky. Dufam ale, ze mi este dlho vydrzi...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ppt napísal:Ja mam presne LG H20L. Kupil som to hlavne kvoli LightScribe a podpore DVD-RAM. Pri dalsej kupe by som ale radsej zvolil inu znacku. Nie zeby som mal s nou nejake problemy, ale mam taky nedobry pocit z dejto napalovacky. Dufam ale, ze mi este dlho vydrzi...
Je to naozaj iba pocit? ..abo sa to aj nejak prejavuje? ;)

btw.. v cennikoch uz je H10N ..som zvedavy, ci dojde H10L (tu by som okamzite kupil).. :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

brm napísal:Je to naozaj iba pocit? ..abo sa to aj nejak prejavuje? ;)

btw.. v cennikoch uz je H10N ..som zvedavy, ci dojde H10L (tu by som okamzite kupil).. :)
Je to iba pocit. Nejako otvorene sa to este neprejavilo, ale vnutorne to povazujem za taky pocit. Teda ak vies, co tym myslim. :wink:
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

ja mam uz nieco vise roka LG 4163 a som spokojný je to super napalovacka
Bongo15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

LG

Príspevok od používateľa Bongo15 »

LG jednoznacne.je supeeer :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako tu uz predo mnou pisali tak jednoznacne ber tu LG, ale ja by som ti odporucil tento typ od LG. :wink: Mam ju a nemozem povedat kriveho slova, proste spicka.

//A to, ze su LG kazive je svata pravda odisli mi uz 2 napalovacky od LG. :? No prva mi odisla po 4 mesiacoch, ale zato napalila okolo 400 filmov, bolo to na nu asi moc za tak kratku dobu, bola to externa a hned mi dodali novu a napaluje do dnes, ma uz cca. 3 roky.Druha napalovacka od LG mi odisla po roku a nebolo na nej ani velmi napalovane, bola kupena z Nay Elektrodomu z Michaloviec,ochotne mi ihned vratili peniaze.A potom som si kupil tretiu z alzy,tu co som uz spominal, mam ju od januara tochto roku a zatial na nu nemozem povedat kriveho slova.A ked sa pokazi aj ta, tak aj tak ostanem verny firme LG a kupim si dalsi ich vyrobok. :wink: Napaluju dobre a dokazu perfektne citat poskrabane media, ale strasne sa kazia.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

SUHLASÍM ŽIADNÁ LG JE TO Šunka
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ja mam momentalne LG (tusim presne tu ako ma plasmon) lebo ju otec kupil a bolo mi blbe mu nejako pindat. Darovanemu konovi na zuby nepozeraj. No osobne sa priklanam k Pioneer fotrik ju ma na mojom byvalom PC uz 5 rokov a stale fici na 100% :wink: Kedysi mal nejaku lite on, potom LG a obe mu odisli :wink:

Pioneer, Samsung, Asus :wink:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

LG som mal uz v 2 PC a nikdy s nimi nebol problem, teraz mam nejaku Sony ale ak by sa nahodou poruchala tak idem urcite jedine po LG, este ma tato znacka nesklamala (klop -klop na drevo)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja som zatiaľ na LG nepočul nič zlé. Všetci čo ju v mojom okolí majú tak sú spokojný a ide im bez problémov. Možno ste len natrafili na zlý kus a to sa môže stať pri akejkoľvek značke. Ja som však za ASUS.
Napísať odpoveď