ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

z canopusa bude salónny ľavicový intelektuál :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Aryan Angel napísal:ze ty budes mat menej a ta teta viac :lol: :lol: :P
jaj takze to tym mysli... a jednym dychom dodava, ze tu chce mladych udrzat... no lol.
ja by som bol tiez rad keby sa kazdemu zilo dobre, ale neda sa to. suhlasim, ze treba zvysit dochodky. Len neviem ci si uvedomujete, ze najprv na to treba mat. A povedzte mi odkial...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

mastermind napísal:jaj takze to tym mysli... a jednym dychom dodava, ze tu chce mladych udrzat... no lol.
ja by som bol tiez rad keby sa kazdemu zilo dobre, ale neda sa to. suhlasim, ze treba zvysit dochodky. Len neviem ci si uvedomujete, ze najprv na to treba mat. A povedzte mi odkial...
tak nech tru biedu :wink:
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:tak nech tru biedu :wink:
prosim? kto nech trie biedu?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:jj pamatam si, zdrazovanie, meciarovu elektru, meciarizmus - slavne 90te roky :?
teraz nie je zdrazovanie?
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

canopus napísal:ale jednoznacne stupol a to je pravda,tak tu netrep loloviny,uplne zbytocna hadka,ale dobre,kazdy nech si voli co chce,tu budu z hojka volit asi 2% ako vidim,mozno ani to nie :lol: :lol:
vsak o kolko stupli ceny potravin,vies?
pocuj canopus, loloviny tu trepes ty....aka hadka? nikto sa tu nehada,mozno akurat tak s tebou...
sam si tu niekde pisal ako sa mas dobre, tak neviem co sa stazujes ze ceny idu hore..
ano stupol ( po prepocte na 1 obyvatela),ale nie ked to prepocitas kolko tvori % z HDP...(ak vies co to je)
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

canopus napísal:mehovor o mojom plate,si myslis ze sukromnici zvysuju platy? :lol: :lol: :lol: ,pekne sa zasmejme,u vsetkcyh sukromnikov mas kolektivne zmluvy? :lol: :lol: :lol: ,pomer ceny vsetkeho voci zvyseniu platov je pekna bieda
pocuj,ja z tvojich nazorov nemozem....myslis si ze ficko si zobere carovny prutik zamava nim a vsetci sukromnici zvysia platy?alebo ako si to ty predstavujes??ako ma podla teba vlada dosiahnut vyssi plat pre kazdeho obcana?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
nas trh a cela krajina bude v prdeli, ak robertko spravi vsetko to, co hovori ze spravi ak bude pri moci...no len dufam ze sa tak nestane
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hubertus napísal:pocuj,ja z tvojich nazorov nemozem....myslis si ze ficko si zobere carovny prutik zamava nim a vsetci sukromnici zvysia platy?alebo ako si to ty predstavujes??ako ma podla teba vlada dosiahnut vyssi plat pre kazdeho obcana?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
nas trh a cela krajina bude v prdeli, ak robertko spravi vsetko to, co hovori ze spravi ak bude pri moci...no len dufam ze sa tak nestane
ty s tym nic nespravis,kludne tisko dozivaj,lebo sipozri kolko ludi ho ide volit
ludia uz maju dost tychto debilkov na cele s Ciganom,tak mlc a pozeraj sa,nic proti tebe nemam,su to nase nazory a nikto nam ich nezoberie
ale aspon je tu dobra debata,ked uz nic ine :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Komu sa uz chcelo s tym srat, to nepochopim ,,, To uz naozaj nemate co od radosti robit?

( niesom zastancom Ficka )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..

sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE :cry: :? :roll:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Aryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tao vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatny to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..

sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE :cry: :? :roll:
no povedz mi ktora vlada dala pausalne pridavky na deti? to hadam nikomu nepomoze, ze?
ktora vlada zaviedla danove bonusy pre pracujucich? ktora znizila dane? pamatas si este ake boli dane v takom 96-97 ? ved to bolo pre PO ~50% povedz mi, podnikal by si keby si vedel ze POLOVICU toho co zarobis budes musiet dat naspat statu?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..

presne tak,velka pravda Aryan Angel,teraz si im to dal vyzrat z huby
mastermind
VIP
VIP

Aryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..

1. vobec nepatrim do nejakej vyssej vrstvy
2. nehovorim, ze slabsim vrstvam netreba pomahat, ale snazim sa na to pozerat realne. Jednoducho kde na to zobrat? Prispevky treba zvysovat ale nie na ukor ekonomiky.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:presne tak,velka pravda Aryan Angel,teraz si im to dal vyzrat z huby
ty si ale naivny, si myslis ze ked si zvolis fica tak na druhy den bude vsetkym lepsie? no looool
ludia chcete mat vyssie dane?
chcete aby stat z vasich dani sponzoroval ciganov, a ludi co sa o seba nevedia postarat?
chcete radsej dostavat socialku ako robit?
chcete mat bezplatne, ale kvalitou ubohe zdravotnictvo/skolstvo?
chcete sa hanbit pred celou Europou co za premiera to mame?
chcete mat nizke dochodky?
ANO?
tak volte robka f.

stare zname ale s malou obmenou:)
ak nasledujuce parlamentne volby vyhra sudruh fico prosim posledneho obcana ktory bude odchadzat, aby zhasol
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok[/img]
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

presne a vystizne.. shooty je naj! :D

Diq, Linkman.. ;)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neni zac :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No dnes to Fico dobre natrel Dzurindovi v Site :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Dzurinda sa kompromitoval sam... takmer ziadne argumenty, zato jedno invektivum za druhym... uz to bolo dost trapne. Na moje prekvapenie sa vsak dnes drzal Vlado- v kratsom case k temam povedal viac ako Robo s Mikim dokopy. Samozrejme az na zaver, kedy sa nechal vyprovokovat ako inak, zase cynickymi invektivami Mikiho. Dnesne SITO vsak za ten cas stalo... :twisted:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Tomasito napísal:Dzurinda sa kompromitoval sam... takmer ziadne argumenty, zato jedno invektivum za druhym... uz to bolo dost trapne. Na moje prekvapenie sa vsak dnes drzal Vlado- v kratsom case k temam povedal viac ako Robo s Mikim dokopy. Samozrejme az na zaver, kedy sa nechal vyprovokovat ako inak, zase cynickymi invektivami Mikiho. Dnesne SITO vsak za ten cas stalo... :twisted:
Nahodou nakoniec Miki uplne mimochodom nepriamo spomenul amnestie/Remiasa a Meciarovi hned zacali zilky na tvari vyskakovat. :) :roll:

Fico zase len dristal a vymyslal si cisla... onicom.
Napísať odpoveď