ANTIFICO
-
mastermind
VIP
jaj takze to tym mysli... a jednym dychom dodava, ze tu chce mladych udrzat... no lol.Aryan Angel napísal:ze ty budes mat menej a ta teta viac![]()
![]()
ja by som bol tiez rad keby sa kazdemu zilo dobre, ale neda sa to. suhlasim, ze treba zvysit dochodky. Len neviem ci si uvedomujete, ze najprv na to treba mat. A povedzte mi odkial...
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak nech tru biedumastermind napísal:jaj takze to tym mysli... a jednym dychom dodava, ze tu chce mladych udrzat... no lol.
ja by som bol tiez rad keby sa kazdemu zilo dobre, ale neda sa to. suhlasim, ze treba zvysit dochodky. Len neviem ci si uvedomujete, ze najprv na to treba mat. A povedzte mi odkial...
-
mastermind
VIP
pocuj canopus, loloviny tu trepes ty....aka hadka? nikto sa tu nehada,mozno akurat tak s tebou...canopus napísal:ale jednoznacne stupol a to je pravda,tak tu netrep loloviny,uplne zbytocna hadka,ale dobre,kazdy nech si voli co chce,tu budu z hojka volit asi 2% ako vidim,mozno ani to nie![]()
![]()
vsak o kolko stupli ceny potravin,vies?
sam si tu niekde pisal ako sa mas dobre, tak neviem co sa stazujes ze ceny idu hore..
ano stupol ( po prepocte na 1 obyvatela),ale nie ked to prepocitas kolko tvori % z HDP...(ak vies co to je)
pocuj,ja z tvojich nazorov nemozem....myslis si ze ficko si zobere carovny prutik zamava nim a vsetci sukromnici zvysia platy?alebo ako si to ty predstavujes??ako ma podla teba vlada dosiahnut vyssi plat pre kazdeho obcana??canopus napísal:mehovor o mojom plate,si myslis ze sukromnici zvysuju platy?![]()
![]()
,pekne sa zasmejme,u vsetkcyh sukromnikov mas kolektivne zmluvy?
![]()
![]()
,pomer ceny vsetkeho voci zvyseniu platov je pekna bieda
nas trh a cela krajina bude v prdeli, ak robertko spravi vsetko to, co hovori ze spravi ak bude pri moci...no len dufam ze sa tak nestane
-
canopus
Addict
ty s tym nic nespravis,kludne tisko dozivaj,lebo sipozri kolko ludi ho ide volithubertus napísal:pocuj,ja z tvojich nazorov nemozem....myslis si ze ficko si zobere carovny prutik zamava nim a vsetci sukromnici zvysia platy?alebo ako si to ty predstavujes??ako ma podla teba vlada dosiahnut vyssi plat pre kazdeho obcana??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nas trh a cela krajina bude v prdeli, ak robertko spravi vsetko to, co hovori ze spravi ak bude pri moci...no len dufam ze sa tak nestane
ludia uz maju dost tychto debilkov na cele s Ciganom,tak mlc a pozeraj sa,nic proti tebe nemam,su to nase nazory a nikto nam ich nezoberie
ale aspon je tu dobra debata,ked uz nic ine
asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..
sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE

sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE
no povedz mi ktora vlada dala pausalne pridavky na deti? to hadam nikomu nepomoze, ze?Aryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tao vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatny to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..
sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE![]()
![]()
ktora vlada zaviedla danove bonusy pre pracujucich? ktora znizila dane? pamatas si este ake boli dane v takom 96-97 ? ved to bolo pre PO ~50% povedz mi, podnikal by si keby si vedel ze POLOVICU toho co zarobis budes musiet dat naspat statu?
-
canopus
Addict
presne tak,velka pravda Aryan Angel,teraz si im to dal vyzrat z hubyAryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..
sa necudujem ze to tak obhajujete ked k takej vrsve patrite.. kazdemu ide predovsetkym o seba.. OSTATNI TO HADAM NEJAK PREZIJU ZE![]()
![]()
-
mastermind
VIP
1. vobec nepatrim do nejakej vyssej vrstvyAryan Angel napísal:asi to bude tak ako niektory v opozicii hovoria.. ze tato vlada robi politiku dobru pre tu vyssiu vrstvu a ostatni to musia nejak prezit.. ze mastermind;) tvrdy kapitalizmus heh..
![]()
2. nehovorim, ze slabsim vrstvam netreba pomahat, ale snazim sa na to pozerat realne. Jednoducho kde na to zobrat? Prispevky treba zvysovat ale nie na ukor ekonomiky.
ty si ale naivny, si myslis ze ked si zvolis fica tak na druhy den bude vsetkym lepsie? no loooolcanopus napísal:presne tak,velka pravda Aryan Angel,teraz si im to dal vyzrat z huby
ludia chcete mat vyssie dane?
chcete aby stat z vasich dani sponzoroval ciganov, a ludi co sa o seba nevedia postarat?
chcete radsej dostavat socialku ako robit?
chcete mat bezplatne, ale kvalitou ubohe zdravotnictvo/skolstvo?
chcete sa hanbit pred celou Europou co za premiera to mame?
chcete mat nizke dochodky?
ANO?
tak volte robka f.
stare zname ale s malou obmenou:)
ak nasledujuce parlamentne volby vyhra sudruh fico prosim posledneho obcana ktory bude odchadzat, aby zhasol
Dzurinda sa kompromitoval sam... takmer ziadne argumenty, zato jedno invektivum za druhym... uz to bolo dost trapne. Na moje prekvapenie sa vsak dnes drzal Vlado- v kratsom case k temam povedal viac ako Robo s Mikim dokopy. Samozrejme az na zaver, kedy sa nechal vyprovokovat ako inak, zase cynickymi invektivami Mikiho. Dnesne SITO vsak za ten cas stalo... 
-
tomexx
King
Nahodou nakoniec Miki uplne mimochodom nepriamo spomenul amnestie/Remiasa a Meciarovi hned zacali zilky na tvari vyskakovat.Tomasito napísal:Dzurinda sa kompromitoval sam... takmer ziadne argumenty, zato jedno invektivum za druhym... uz to bolo dost trapne. Na moje prekvapenie sa vsak dnes drzal Vlado- v kratsom case k temam povedal viac ako Robo s Mikim dokopy. Samozrejme az na zaver, kedy sa nechal vyprovokovat ako inak, zase cynickymi invektivami Mikiho. Dnesne SITO vsak za ten cas stalo...
Fico zase len dristal a vymyslal si cisla... onicom.

[/img]