citujes druhych ludi, nemas co povedat, nemas svoj nazor?heker napísal:taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat. ich program a aj ludia na kandidatke su primitivny/i!
Slovenská ľudová strana
-
mastermind
VIP
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ano predstav si uchvatil ma. Ja sa uz ani nepozastavujem nad naturou Slovakou, ze treba ofrflat vsetko co je zle, ale na dobre si nespomenie nic. Za Meciara tu bolo vsetkym tak dobre, tak neviem naco pred 8mimi rokmi volili Mikiho..LumberJack napísal:Ludova ? Preto ze je tam pospolitost, co by sa uz zmenilo ?
Velke h-vno! Seriem na cele volby
Zaujimave ale pozerat na t0m4s3 .... co ty mas s tym SDKU ?
Miki Ta uchvatil ci co ?
-
mastermind
VIP
nemusis ma oslovovat pan velky moderator, ale ked sa ti to tak paciLumberJack napísal:Ach dilit.........ani sa mi s tebou nechce bavit - pAN VELKY MODERATOR...
Tie trapne reci so sluckou si strc do pi*e ,
DEbilô
ide o to, ze vsetko ofrfles, ku vsetkemu sa stavias maximalne pesimisticky, vsetko skritizujes. Je nieco take proti comu nie si?
Tak ver tomu ze som az privelky optimista v zivote... Som vystudovany chemik , bohuzial NEJAKO nieje prace v mojom okoli , tak treba aj trochu do hor ist pracovat .. A ani to ma nevytaca , co uz ,,, Dalej sa tesim , mam kocku, rodinu , som zdravy , ale politicka scena veru to ano som pesimista UPLNY!!!
-
mastermind
VIP
nie som z BA. som z KE. No uvedomujem si jednu vec a to, ze zmena nemoze prist naraz, je to strasne dlhodoby proces. A ked vidim, ze sa to pomaly startuje a rozbieha, nemozem sa k tomu postavit pasivne a nechat za mna rozhodnut inych, ktori to nevidia.LumberJack napísal:Ja nefrflem ja len hovorim NACO VOLIT - ZIADNA ZMENA (k lepsiemu) a neni som sam s takymto nazorom, vsak uvidis ucast ...
Mozno tebe je ok ak si Blavak ... ale ja v strede SVK to veru neni bohvieco ,
hej.. ten proces je tak dlhodoby ze ho niektori ani nepreziju..
zaujimave najldlhsie su tieto procesy na Slovensku
inak tema je SĽS
Keby nebol Slota taky magor a niektore veci radsej povedal svojej sekretarke z Afriky, tak by som mozno volil SNS.. a to co ma na plagate alebo letaku "Som rovnaky patriot ako George Bush" .. no koniec.. takto dam hlas radsej SĽS aj ked je sanca na uspech mensia..
inak tema je SĽS
Keby nebol Slota taky magor a niektore veci radsej povedal svojej sekretarke z Afriky, tak by som mozno volil SNS.. a to co ma na plagate alebo letaku "Som rovnaky patriot ako George Bush" .. no koniec.. takto dam hlas radsej SĽS aj ked je sanca na uspech mensia..
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Je to obdoba slovenskej pospolitosti a taketo strany vratane KSS by mali zakazat. (Neviem sice aky maju program, len som si vsimol, ze je tam Kotleba)
A ak by sa niekto OPAT pytal ze preco, tak uz len preto, ze je to protiustavne. Pretoze Ustava jasne hovori, ze su zakazane vsetky protidemokraticke spolky...
A ak by sa niekto OPAT pytal ze preco, tak uz len preto, ze je to protiustavne. Pretoze Ustava jasne hovori, ze su zakazane vsetky protidemokraticke spolky...
Prvomrade si precitaj program a potom mudruj. Chcel by som vediet co vsetkym tym odporcom SP na nich vadi. A zopakujem sa ze kde je tam v ich programe nieco proti ustavne.will.i.am napísal:Je to obdoba slovenskej pospolitosti a taketo strany vratane KSS by mali zakazat. (Neviem sice aky maju program, len som si vsimol, ze je tam Kotleba)
Toto je ukazka skoro kazdeho slovaka. Vacsina slovakov len pi*uje ako je tu zle a ze nebude lepsie atd sa proste sa furt stazuju. Ale co robia preto aby bolo lepsie? Absolutne nic. Dnesny slovak sa vie len stazovat a ine nic (sem tam si pozrie vyvolenych alebo inu ko*otinu). Ked HSLS bola pri moci tak nas narod prosperoval, a myslim ze tomu tak bude ked aj teraz ak by boli pri moci. Lenze hrstka sionistov v komercnych TV je proti a nadalej vymivaju mozgy so zavadzajucimi informaciam.LumberJack napísal:Ja nefrflem ja len hovorim NACO VOLIT - ZIADNA ZMENA (k lepsiemu) a neni som sam s takymto nazorom, vsak uvidis ucast ...
Mozno tebe je ok ak si Blavak ... ale ja v strede SVK to veru neni bohvieco ,
Ale zas ti beriem nazor, vsak si blby ako tago . nie?
Pocuj nepatrim medzi krcmovych kocotov ktori mudruju , vedia na vsetko riesenie, tak mi tu aspon netaraj kocotiny ako keby si ma poznal, lebo Nepoznas!
Budem rad ked mi napises navod ,ako teda MY (nie TY) obycajni ludia mozu prispiet k tomu aby bolo lepsie ...
Uznavam , kebyze som politik tak sa nahrabem ako aj iny.. Tie majetky im nezazlievam , ale zakon , napr.zeny do dochodku v 62 rokoch to ma vie vytocit ..
kur*a matka mi robi tazku manualnu pracu tak moze ist rovno z prace do hrobu , nie pipky v kancelariach , ale ludia co nemali detstvo lahke, museli makat , nemohli sa venovat skole...
Tak toto ma napr. na politike je*e
// Volby mi pripominaju taky kolotoc...
Odvolite lebo chcete aby bolo lepsie, 4 roky nadavate na politikov , potom zas idete volit , lebo dufate ze bude lepsie , zas 4 roky nadavate , a takto sa tocite v jednom kruhu ...
lolovia
Budem rad ked mi napises navod ,ako teda MY (nie TY) obycajni ludia mozu prispiet k tomu aby bolo lepsie ...
Uznavam , kebyze som politik tak sa nahrabem ako aj iny.. Tie majetky im nezazlievam , ale zakon , napr.zeny do dochodku v 62 rokoch to ma vie vytocit ..
kur*a matka mi robi tazku manualnu pracu tak moze ist rovno z prace do hrobu , nie pipky v kancelariach , ale ludia co nemali detstvo lahke, museli makat , nemohli sa venovat skole...
Tak toto ma napr. na politike je*e
// Volby mi pripominaju taky kolotoc...
Odvolite lebo chcete aby bolo lepsie, 4 roky nadavate na politikov , potom zas idete volit , lebo dufate ze bude lepsie , zas 4 roky nadavate , a takto sa tocite v jednom kruhu ...
lolovia
SĽS ... hehe ... vtipná strana, tu teraz urcite potrebujeme. Ta to tu vsetko vyriesi... ooo prichádza spasitel, náš vODCA ...
Ok, dobry vtip, ale nech si voli kazdy co uzna za vhodne ... treba to vyuzit pokial tu mame demokraciu, lebo SĽS, SNS a im podobné "strany" demokraciu nepoznaju. Mozte si podat ruku s KSS, aj ked sa to nezda, mate velmi podobnu politiku. Spaja vas totiz extrém. Vela stastia.
Ok, dobry vtip, ale nech si voli kazdy co uzna za vhodne ... treba to vyuzit pokial tu mame demokraciu, lebo SĽS, SNS a im podobné "strany" demokraciu nepoznaju. Mozte si podat ruku s KSS, aj ked sa to nezda, mate velmi podobnu politiku. Spaja vas totiz extrém. Vela stastia.