Slovenská ľudová strana

Diskusie na politické témy...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

heker napísal:taka trapne strana ze sa az volit neda, zbytocne tych par stoviek hlasov, ktore dostanu ubudne inym stranam, ktorym to mozno bude neskor chybat. ich program a aj ludia na kandidatke su primitivny/i!
citujes druhych ludi, nemas co povedat, nemas svoj nazor?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dufam ze im prepadne kaucia ktoru museli zaplatit, lebo budu mat malo volicov, hadam si to buduce volby rozmyslia a nebudu nas oblazovat ich nazormi
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ludova ? Preto ze je tam pospolitost, co by sa uz zmenilo ?

Velke h-vno! Seriem na cele volby

Zaujimave ale pozerat na t0m4s3 .... co ty mas s tym SDKU ?

Miki Ta uchvatil ci co ?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

lol ja z teba nemozem. co keby si si kupil niekde lano a urobil slucku? ved aj tak to bude na hovno vsetko a aj tak nekoniec vsetci umrieme. lool
schw33k
Guru
Guru

Ach dilit.........ani sa mi s tebou nechce bavit - pAN VELKY MODERATOR...

Tie trapne reci so sluckou si strc do pi*e ,

DEbilô
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

LumberJack napísal:Ludova ? Preto ze je tam pospolitost, co by sa uz zmenilo ?

Velke h-vno! Seriem na cele volby

Zaujimave ale pozerat na t0m4s3 .... co ty mas s tym SDKU ?

Miki Ta uchvatil ci co ?
ano predstav si uchvatil ma. Ja sa uz ani nepozastavujem nad naturou Slovakou, ze treba ofrflat vsetko co je zle, ale na dobre si nespomenie nic. Za Meciara tu bolo vsetkym tak dobre, tak neviem naco pred 8mimi rokmi volili Mikiho..
mastermind
VIP
VIP

LumberJack napísal:Ach dilit.........ani sa mi s tebou nechce bavit - pAN VELKY MODERATOR...

Tie trapne reci so sluckou si strc do pi*e ,

DEbilô
nemusis ma oslovovat pan velky moderator, ale ked sa ti to tak paci :)
ide o to, ze vsetko ofrfles, ku vsetkemu sa stavias maximalne pesimisticky, vsetko skritizujes. Je nieco take proti comu nie si?
schw33k
Guru
Guru

Ja nefrflem ja len hovorim NACO VOLIT - ZIADNA ZMENA (k lepsiemu) a neni som sam s takymto nazorom, vsak uvidis ucast ...
Mozno tebe je ok ak si Blavak ... ale ja v strede SVK to veru neni bohvieco ,

Ale zas ti beriem nazor, vsak si blby ako tago . nie? :)
schw33k
Guru
Guru

Tak ver tomu ze som az privelky optimista v zivote... Som vystudovany chemik , bohuzial NEJAKO nieje prace v mojom okoli , tak treba aj trochu do hor ist pracovat .. A ani to ma nevytaca , co uz ,,, Dalej sa tesim , mam kocku, rodinu , som zdravy , ale politicka scena veru to ano som pesimista UPLNY!!!
mastermind
VIP
VIP

LumberJack napísal:Ja nefrflem ja len hovorim NACO VOLIT - ZIADNA ZMENA (k lepsiemu) a neni som sam s takymto nazorom, vsak uvidis ucast ...
nie som z BA. som z KE. No uvedomujem si jednu vec a to, ze zmena nemoze prist naraz, je to strasne dlhodoby proces. A ked vidim, ze sa to pomaly startuje a rozbieha, nemozem sa k tomu postavit pasivne a nechat za mna rozhodnut inych, ktori to nevidia.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hej.. ten proces je tak dlhodoby ze ho niektori ani nepreziju.. :roll: zaujimave najldlhsie su tieto procesy na Slovensku :-)

inak tema je SĽS :wink:

Keby nebol Slota taky magor a niektore veci radsej povedal svojej sekretarke z Afriky, tak by som mozno volil SNS.. a to co ma na plagate alebo letaku "Som rovnaky patriot ako George Bush" .. no koniec.. takto dam hlas radsej SĽS aj ked je sanca na uspech mensia..
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

sundevil napísal:dufam ze im prepadne kaucia ktoru museli zaplatit, lebo budu mat malo volicov, hadam si to buduce volby rozmyslia a nebudu nas oblazovat ich nazormi
to ze ta komunisti obtazuju svojimi nazormi, to ti nevadi?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

hezo napísal:to ze ta komunisti obtazuju svojimi nazormi, to ti nevadi?
vadi mi to
lebo prvy krok co mal nasledovat po r. 1989 malo byt postavenie komunistickej strany mimo zakon
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Je to obdoba slovenskej pospolitosti a taketo strany vratane KSS by mali zakazat. (Neviem sice aky maju program, len som si vsimol, ze je tam Kotleba)
A ak by sa niekto OPAT pytal ze preco, tak uz len preto, ze je to protiustavne. Pretoze Ustava jasne hovori, ze su zakazane vsetky protidemokraticke spolky...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

will.i.am napísal:Je to obdoba slovenskej pospolitosti a taketo strany vratane KSS by mali zakazat. (Neviem sice aky maju program, len som si vsimol, ze je tam Kotleba)
A ak by sa niekto OPAT pytal ze preco, tak uz len preto, ze je to protiustavne. Pretoze Ustava jasne hovori, ze su zakazane vsetky protidemokraticke spolky...
Prvomrade si precitaj program a potom mudruj. Chcel by som vediet co vsetkym tym odporcom SP na nich vadi. A zopakujem sa ze kde je tam v ich programe nieco proti ustavne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

LumberJack napísal:Ja nefrflem ja len hovorim NACO VOLIT - ZIADNA ZMENA (k lepsiemu) a neni som sam s takymto nazorom, vsak uvidis ucast ...

Ale zas ti beriem nazor, vsak si blby ako tago . nie? :)
Toto je ukazka skoro kazdeho slovaka. Vacsina slovakov len pi*uje ako je tu zle a ze nebude lepsie atd sa proste sa furt stazuju. Ale co robia preto aby bolo lepsie? Absolutne nic. Dnesny slovak sa vie len stazovat a ine nic (sem tam si pozrie vyvolenych alebo inu ko*otinu). Ked HSLS bola pri moci tak nas narod prosperoval, a myslim ze tomu tak bude ked aj teraz ak by boli pri moci. Lenze hrstka sionistov v komercnych TV je proti a nadalej vymivaju mozgy so zavadzajucimi informaciam.
schw33k
Guru
Guru

Pocuj nepatrim medzi krcmovych kocotov ktori mudruju , vedia na vsetko riesenie, tak mi tu aspon netaraj kocotiny ako keby si ma poznal, lebo Nepoznas!

Budem rad ked mi napises navod ,ako teda MY (nie TY) obycajni ludia mozu prispiet k tomu aby bolo lepsie ...

Uznavam , kebyze som politik tak sa nahrabem ako aj iny.. Tie majetky im nezazlievam , ale zakon , napr.zeny do dochodku v 62 rokoch to ma vie vytocit ..

kur*a matka mi robi tazku manualnu pracu tak moze ist rovno z prace do hrobu , nie pipky v kancelariach , ale ludia co nemali detstvo lahke, museli makat , nemohli sa venovat skole...

Tak toto ma napr. na politike je*e

// Volby mi pripominaju taky kolotoc...
Odvolite lebo chcete aby bolo lepsie, 4 roky nadavate na politikov , potom zas idete volit , lebo dufate ze bude lepsie , zas 4 roky nadavate , a takto sa tocite v jednom kruhu ... :lol:

lolovia
Dual Mind
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dual Mind »

SĽS ... hehe ... vtipná strana, tu teraz urcite potrebujeme. Ta to tu vsetko vyriesi... ooo prichádza spasitel, náš vODCA ... :lol:
Ok, dobry vtip, ale nech si voli kazdy co uzna za vhodne ... treba to vyuzit pokial tu mame demokraciu, lebo SĽS, SNS a im podobné "strany" demokraciu nepoznaju. Mozte si podat ruku s KSS, aj ked sa to nezda, mate velmi podobnu politiku. Spaja vas totiz extrém. Vela stastia.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Stastie ze ich voli tak malo ludi , nikto tu nechce nacisticko-rasistický štát !
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

V prip. tejto a podobnych stran sa jedna o utopiu (nic viac, nic menej). Akurat sa mi nepaci, ze zneuzivaju a tak znevazuju uz aj tak komunistami dost znevazene meno jedneho z najvacsich politokov v historii Slovenskeho naroda- meno Andreja Hlinku...
Napísať odpoveď