Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Catch&Run
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Catch&Run »

skenner napísal:su tam vsetko sami obmedzenci ani hovorit poriadne nevedia.. take debilne narecie..
Sorry, ale tymto vyrokom si klesol na Martinovu uroven.

A Martin, uprimne, co si ty v zivote dokazal? BTW, odkial su tvoji rodicia, lebo 99% Petrzalcanov su "pristahovalci" => z su z dedin (ked okrem BA mesta na Slovensku niesu) => su sedlaci => si sedlak v meste
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin44: Zase si len ukazal aky si uboziak, je mi ta uuprimne luto :lol: :lol:
Naozaj prezrad nam kolko ze to mas rokov aby som si ta vedel zaradit...No tak nenapinaj nas uz tvojim vekom....prezrad nam ho....
ShanDo: ee nepovedal kolko ma r. alebo som to este ja nezbadal... ale ekd si precitas tych 15stran tak sa aspon dobre pobavis. Uspech zaruceny :wink:
skenner Martina netreba brat vazne on nema zrejem vsetkych pokope :lol: a zacinas padat len tak mimochodom na jeho uroven ale sak poho
Catch&Run Za Blavaka sa mi dza ze sa povazuje az clovek ktory neviem ci 2 alebo 3 generacie zije v BA
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

to catch and run: to co si ty povedal je zas dost odveci.. asi nebudu vidlaci lebo do tej petrzalky sa stahovali umyselne s nejakym zamerom

ano ja viem ze padam na jeho uroven.. ale keby nebolo stredoslovenciny a ujo ludovit stur si mal vybrat medzi vychodnarcinou a zapadnarcinou tak seci hovorime vyhodnarsky.. tomu ver vyhodnarcina je ovela lubozvucnejsia a zabavnejsia ako zapadoslovencina.. po vyhodnarsky sa daju lepsie vyjadrit pocity a nalady :P este aj basnicky lepsie zneju vo vyhodnarcine :D nahodof znam bo som na hviezdoslavovom kubine recitoval po vyhodnarsky.. :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ded varior a naco ti poviem vek??? ak poviem 15 tak povies ze sa spravam na 13 ak poviem dvadsat tak povies ze sa spravam na 15 tak nebudem ti zbytocne nahravat na tvoje kokodne ftipy...
A CO TY TU VLASTNE STALE OMIELAS??? :lol: :lol: :lol:
Stale len vidim ako som sa znizil na neviem aku uroven abo co ale nic k veci so m od teba nepocul proste series do kola stale tu istu pesnicku a to to ze aky som trapny a neviem co...ale nicccc opakujem nic NORMALNE :oops: Chlapne pockaj az budes vediec co s tym obcanakom co ti vcera dali. :o

Podla mna nie je Blavak ten co tu zije 3 generacie ale ten co sa tak sprava...Mozes tu pre mna za mna zit aj 4 generacie ale ked sa spravas ako kares tak ta mam v rici.
Zato clovek co sa vie prisposobit a vie pracovat a nema kokocke myslienky jak naky sedlos a neni obmedzeny je mi jedno ze je z dzedziny...
Lenze bohuzial si vy na vidieku myslite ze tam u vas je to lepsie,
LENZE CO potom tie dlhodobe prieskumy ze Bratislava Splna podla najnovsieho az 120 percent urovne priemeru EU 15,naopak ostatne kraje ani polovicu??? Teraz sa tu nerozpravame ako k tomu doslo ale ako to je a TO ani za pi-cu materinu nemozete popret ze to je inak :wink:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

skenner napísal:inac moj foter je ucitel na strednej skole a mama v materskej so zameranim na mentalne retardovane deti..
No Martin by mal za nou asi zajst, ale ked citam tvoje prispevky pri tebe skener mama pracuje asi aj doma.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal:No Martin by mal za nou asi zajst, ale ked citam tvoje prispevky pri tebe skener mama pracuje asi aj doma.
to vies niekto by tma mal zajst niekto je aj tak vychovavany ,ze?
Ale vratme sa k predoslemu add... tj tieto dva prispevyk ignorujme a odpovedajme prosim na to co sa pytame :P
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

neviem ako vy ale ja cez weekend spravim zbierku "Najlepsich Martin44ovych prispevkov"

najde sa dobrovolnik ktory mi pomoze?
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

^Nevermind napísal:neviem ako vy ale ja cez weekend spravim zbierku "Najlepsich Martin44ovych prispevkov"
najde sa dobrovolnik ktory mi pomoze?
No to ti nezávidím, už len to hľadanie ti zaberie pekne veľa času, bo Martin44 je známi svojimi príspevkami, vlasne aké príspevky to by som nazval len zhlukom slov ktoré nedávajú zmysel a o ničom nehovoria. Vlasne hovoria, hovoria o jeho úbohosti myslenia a prejavu.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hehe ale sak mam estecez 60 rokov casu :D .. mno ale ja som myslel len keci z tejto temy :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

TO U KNOW WHO:
wow to mam najradsej takych ludi...
vsetko dobre je made in Blava a vsetok odpad je zvysok SVK dediny.
Este povies ze normal ludia ti nevadia aj ked su z dediny, ved ty si series do huby...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Martin44 napísal:nj hlavne ze si si ten svoj prispevok odoslal a blizis sa k dalsiemu ranku...to co si tu zaje*** tak tu povedalo uz xy ludi ale ty musis zase to iste...aha ehm...
radsej sa vyjadruj k teme alebo drz chrapu... :wink:
Tema... a co je vlastne urcenim tejto temy? Ak si to vezmes tak ze BA vs Zvysok ako je nazov temy tak tym ze tu robis zo seba idiota a ja som dokazy tvojej idiocie dal dokopy tak som vlastne dokazal ze BA neni tak uzasna pretoze tam zijes ty ako Blavak. Cize jednoduchou dedukciou som dosiel k tomu ze to bolo k teme :wink: .
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

^Nevermind poomohol by som ti ale uz mam program an vikend mal si napisat dopredu ci by som nemal zaujem :oops: nezabudni kam to mas potom dat sekcia :arrow: vtipy
--------------------------------------------------------------------
Ach Martinko dietatko moje nestastne....ty asi ked si bol maly tak si zrejem dostaval v skolke od starsich a silnejsich cez ustocka ze? A teraz si riesis svoje komplexy z detstva na ostatnych ktori nie su z Blavy lebo tvoj chytry mozocek sa dozvedel ze tie deti boli z Hornej dolnej, nemam pravdu mojko?
Ale vratim sa k tvojmu prispevku kedy sa uz konecne naucis ze ja niesom ded varior ale Dead_Warrior? o ti mam dookalo opakovat? Chod radsej na niaky kurz anglictiny lebo dlho nepochodis v Blave ta vyhodia lebo neovladas anglicky jazyk...ja som tvoj vek chcel vediet len koli tomu aby som vedel do akeho okruhu ludi s IQ si ta mam zaradit ale netreba tvoje prispevky mi pomohli za teba teda vysledok Martinovo IQ -100 az 0 kto suhlasi nech zdvihne ruku :smt023
To s tymi generaciami som myslel smrtelne vazne skus sa spytat dakeho normanlne zvyslajuceho cloveka a odpovie ti to co ja. Pod pojmom normalny myslim clovek ktory sa nesprava ako ty napr skus sa spytat dakeho psychologa....Ale takeho ktory sa narodil v BA....a nie je pristahovalec resp jeho rodicia a jeho predkovia z Dolnej hornej ako tvoji.
By ma tak zaujimalo ci sa tvoji fotrovci narodili v BA :wink:
Lebo ak nie tak potom pal do pi*e s tym ze si Blavak.
Inaksie vies o tom ze si genialne protirecis? Na jednej strane hustit do vsetkych ktori nebyvaju v BA a na starne druhej ti nevadi ked daky sedlos pride do BA a prisposobi sa. Martinko je mi z teba uprimne na smiech este ze ta mam, lebo inaksie by som sa stale nudil. A pocuj teda tvoji fotrovci boli z dakej dediny ze? Ta urobili niekde v niakej mastali medzi zvieratkami....
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hh ded varior presne vsetko co si povedal som uz davno predvidal a tak je vlastne zbytocne ti nieco vysvetlovat lebo uz aj tak viem co na to tvoj zhluk buniek v hlave odpovie :P
Reci o rieseni komplexov a podobne kokocinky su reci nejakeho chudaka co nevie uz co napisat tak sa vyjadruj k teme a netrep pixoviny... :cry:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:hh ded varior presne vsetko co si povedal som uz davno predvidal a tak je vlastne zbytocne ti nieco vysvetlovat lebo uz aj tak viem co na to tvoj zhluk buniek v hlave odpovie :P
Reci o rieseni komplexov a podobne kokocinky su reci nejakeho chudaka co nevie uz co napisat tak sa vyjadruj k teme a netrep pixoviny... :cry:
mas maximalne 12 a gramatikou si ako deti v 3. triede :) .. vid ded varior ... BTW x/ch
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:mas maximalne 12 a gramatikou si ako deti v 3. triede :) .. vid ded varior ... BTW x/ch
OOOoo stefan pocuvaj :lol: Som nevedel ze gramatika je zla ked sa zamerne pise ded :cry: :roll:
A ked uz obcas sa seknem a napisem namiesto ch x tak to nie je o gramatike ale o zvyku. Zato ty mas reci jak posledny zumpak z hornej drotovne :lol:
Tato tema by sa mala skor ze volat Martin44 vs Deti 8)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

No ja by som povedal ze tema by sa mala skor volat Šašo a zvyšok.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:No ja by som povedal ze tema by sa mala skor volat Šašo a zvyšok.
upresnim Saso a jeho konecnik(tym konecnikom myslim teba)
Ale vratme sa k teme.Nebudem vypisovat to co pred par prispevkami tka si to laskavo precitajte kto ma este zaujem diskutovat. :roll:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Martin44 napísal:upresnim Saso a jeho konecnik(tym konecnikom myslim teba)
Ale vratme sa k teme.Nebudem vypisovat to co pred par prispevkami tka si to laskavo precitajte kto ma este zaujem diskutovat. :roll:
tak ked uz si zacal s tym upresnovanim nazvat ta sasom to by bola urazka sasov ale ty si skor ten produkt vychadzajuci z konecnika :lol: a to myslim s tym suhlasi vecsina tu zde pritomnych :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:tak ked uz si zacal s tym upresnovanim nazvat ta sasom to by bola urazka sasov ale ty si skor ten produkt vychadzajuci z konecnika :lol: a to myslim s tym suhlasi vecsina tu zde pritomnych :D
vecsina - vacsina
zde - tu
ale dobre :lol: nazvat ta sasom je tak akurat :cry: :oops:
Este nieco k teme???
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Tato tema by sa mala skor ze volat Martin44 vs Deti 8)
by som jej dal nazov Martin44 & deti vs. Ludia
Zamknuté