Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ešte raz na základke, v nejakom druhom ročníku: (moc si to nepamätám, ale iba z vyprávania)
boli sme v kine, učka ma chytila za ruku, a zrazu: "kde je michal, de je michal.." tak ma hladala a neuvedomila si že ma drží. Hladal som sám seba
Keď som sa ozval, že koho vlastne hladáme, skoro ju drblo a vraj si potom musela naliať za jeden

boli sme v kine, učka ma chytila za ruku, a zrazu: "kde je michal, de je michal.." tak ma hladala a neuvedomila si že ma drží. Hladal som sám seba
No moja ucitelka , bohuzial si so mnou uzila dost toho , kedze papulu mam riadnu a pitchovat nikdy do seba nenecham .. i ked niekedy postupom casu si uvedomujem , ze som to aj prehanal , niekedy
Takze raz som jej na otazku odpovedal " HOVNO " , par krat som si s nou potikal - samozrejme len z mojej strany
Takze raz som jej na otazku odpovedal " HOVNO " , par krat som si s nou potikal - samozrejme len z mojej strany
Podľa mňa príhody väčšinou nie sú smiešne, keď o nich niekomu rozprávate a dotyčný tam nebol. Ale to je len môj skromný názor.
Na základke sme na začiatku hodiny SJ napísali diktát, učiteľka vložila dikt. zošity do skrinky, odučila hodinu s minimom breptov a s pocitom zadosťučinenia odišla bez zošitov.
Snaď ani nemusím royprávať, čo potom nastalo v triede. Ani som nemusel opravovať lebo dikt. píšem dobre.
Po niekoľkých minútach si na to spomenula a vošla do triedy. Adrenalín vzrástol. Vynadala nám do vychcancov a začala zbierať zošity. Kričala aj na spolužiaka o ktorom si myslela, že tomu mal zabrániť( mimochodom ten nebol cez prestávku v triede) Potom sa spýtala, či všetci už dali zošity. Spolužiak v prvej lavici následne s úsmevom vytiahol svoj zošit z tašky a podal jej ho.
Nebola to bohvie ako srandovná príhoda, ale čo už. Kto chce môže skúsiť stránku s pojmom BUCHTOVINY v názve( na tie srandy okolo si už nespomeniem), ktorá je zameraná na takéto veci.
Na základke sme na začiatku hodiny SJ napísali diktát, učiteľka vložila dikt. zošity do skrinky, odučila hodinu s minimom breptov a s pocitom zadosťučinenia odišla bez zošitov.
Snaď ani nemusím royprávať, čo potom nastalo v triede. Ani som nemusel opravovať lebo dikt. píšem dobre.
Po niekoľkých minútach si na to spomenula a vošla do triedy. Adrenalín vzrástol. Vynadala nám do vychcancov a začala zbierať zošity. Kričala aj na spolužiaka o ktorom si myslela, že tomu mal zabrániť( mimochodom ten nebol cez prestávku v triede) Potom sa spýtala, či všetci už dali zošity. Spolužiak v prvej lavici následne s úsmevom vytiahol svoj zošit z tašky a podal jej ho.
Nebola to bohvie ako srandovná príhoda, ale čo už. Kto chce môže skúsiť stránku s pojmom BUCHTOVINY v názve( na tie srandy okolo si už nespomeniem), ktorá je zameraná na takéto veci.
-
skurud-hay
Expert
Trošku nebezpečné riešenie ale účinné.kinjeril napísal:Vylet v Prahe, zo strednej - profak nas nasral, tak sme rozmyslali, ako sa mu pomstit. Cez ulicku bola lekaren, skocil som kupit flasticku prehanadla. Pri obede sme mu ochutili snim polievocku. Tri dni presral! Skoro si vysral aj vnutornosti, trulo sprosty
taq....no....bolo "krasne"pondelnajsie rano a k nam nastupili 2 alebo 3 nove ucitelky...to som vtedy nestihal do skoly....jedna vyzerrala ako ucitelka..poho..ale druha ako 15 rocna zenska....taq ja rano fakcim do triedy a zrazili sme sa.....a ona taq na mna pozrela..som jej povedal ze nech dava pozor...ona ze...ja som ucitelka...a ja....rob si p*cu z niekoho ineho...mierny trapas......ale sak stava sa.....a odvtedy kamosi..
my máme tak "trochu" teplécho učiteľa chémie...a raz sme robili neaký pokus kde mal dal niečo do vody...<asi sodík> a mali sme pozorovať reakciu....tak mu to tam trochu buchlo....tak sa zĺakol...začal utekať....strakal do žiakov len aby sa schoval.....
a pritom kričal jajaaj.....
a potom raz keď sa zohol <ten učiteľ chémie> a v jeho super kožených nohaviciach mu bolo vidieť tangá....
ps: pri oboch prípadoch som bol...
a potom raz keď sa zohol <ten učiteľ chémie> a v jeho super kožených nohaviciach mu bolo vidieť tangá....
tak to uz je husteLord_3D napísal:my máme tak "trochu" teplécho učiteľa chémie...a raz sme robili neaký pokus kde mal dal niečo do vody...<asi sodík> a mali sme pozorovať reakciu....tak mu to tam trochu buchlo....tak sa zĺakol...začal utekať....strakal do žiakov len aby sa schoval.....![]()
a pritom kričal jajaaj.....
-
Colortraincleaner
Medium Star
ked som sa s ucitelkami na skolnom vylete dohadoval ci dokazem podpalit cigom smeti v kosi ... ja som to nechcel urobit, pretoze som si myslel ze by to naozaj zacalo horiet, ale ucitelky ma tak dlho nabadali nech to zrobim, ze som nakonec zkusil ... nastastie nezacalo ... a tiez z toho boly riadne zklamane ...

boze ked si na to spomeniem normalne mam zimomriavky....bola treskuca zima,vecer prsalo do rana boli vsetky chodniky namrznute,kracam do skoly a vsade okolo mna padaju ludia na xodnikoch,ziadna hanba,nic....ja som spadla iba 3 krat...uz som sa blizila ku skole ked tu zrazu vidim ze nieco predomnou padlo na zem a lezi to tam....A TO MOJA ANGLICTINARKA SA POSMYKLA A PADLA ZO SCHODOU NA CHODNIK!!!horko tazko som ju zdvihla ale samozrejme okolo nas sla polovica gympla a setci to videli,ona mi vravi:"chyt ma za ruku,pojdeme spolu a budeme si doverovat,ked spadnem ja tak spadnes aj ty a ked spadnej ty tak spadnem aj ja"a zacala sa smiat ako debilna.tak som sa s nou zvvysnu cestu do skoly drzala za ruku ..bolo to takeee trapneee
boze strasne neco.....a musim podotknut ze to je dobra 50-tnicka...viete si predstavit ake reci isli o mne v skole...
Akurat predvcerom sme si mrte vystrelili z profaka z fyziky. Mal som na mobile nahranu taku dychovku (horkyzakov-zuzu). Pychol som to do okna a nechal hrat na plne gule. On si to asi 2 minuty nevsimol, iba sa tak senylne parkrat kukol do okna
Potom ked uz konecne nieco doriesil, tak zacal behat po triede, ze kde je to radio
Nakoniec sa zastavil pri mojej lavici a kukal von z okna, ze to ide odtial a ukazoval prstom na otvorene okno v budove oproti skoly
Spokojne si sadol a skusal spoluziacku
Potom ked uz konecne nieco doriesil, tak zacal behat po triede, ze kde je to radio
Nakoniec sa zastavil pri mojej lavici a kukal von z okna, ze to ide odtial a ukazoval prstom na otvorene okno v budove oproti skoly
Spokojne si sadol a skusal spoluziacku
-
Colortraincleaner
Medium Star
Riuška:-) napísal:boze ked si na to spomeniem normalne mam zimomriavky....bola treskuca zima,vecer prsalo do rana boli vsetky chodniky namrznute,kracam do skoly a vsade okolo mna padaju ludia na xodnikoch,ziadna hanba,nic....ja som spadla iba 3 krat...uz som sa blizila ku skole ked tu zrazu vidim ze nieco predomnou padlo na zem a lezi to tam....A TO MOJA ANGLICTINARKA SA POSMYKLA A PADLA ZO SCHODOU NA CHODNIK!!!horko tazko som ju zdvihla ale samozrejme okolo nas sla polovica gympla a setci to videli,ona mi vravi:"chyt ma za ruku,pojdeme spolu a budeme si doverovat,ked spadnem ja tak spadnes aj ty a ked spadnej ty tak spadnem aj ja"a zacala sa smiat ako debilna.tak som sa s nou zvvysnu cestu do skoly drzala za ruku ..bolo to takeee trapneeeboze strasne neco.....a musim podotknut ze to je dobra 50-tnicka...viete si predstavit ake reci isli o mne v skole...
nasa ucitelka raz ked bola zmrznta silnica zastavila az ked sa autom oprela kolami o schod u dveri do budovy skoly ... ale za par minut ju dajaky chalani odsuply aj s autom zpet kde nedobrovolne zaparkovala ...
nic extra ale bolo to tiez usmevne ...
-
Andi_Cibula
Addict
No toto asi nie je môj najsrandovnejší zážitok s učiteľkou, ale vtipný je:
Naša učitelka mala kedysi na mobile Twisted Nerve (Také zlovestné pískanie, bolo to v Kill Bill 1) a jej takmer každú hodinu telefonoval jej syn a tak som si aj ja dal do mobilu Twisted Nerve a raz cez hodinu som to pustil a ona sa len čudovala "Šak mi nikto nevolá!!!", no po pár sekundách si uvedomila, že to zvoní niekomu v triede.
No čo. Sranda bola. 
Alebo sme ešte spravili srandu na našu matikárku, naprosto unikátny človek, matiku vie učiť, ale je úplná sranda sa na ňu pozerať, ona totiž pri výklade vždy používa svoje "frázy", ale to tak, že vždy každé slovo povie s robotickou presnosťou, tie isté slová znejú ÚPLNE rovnako. Napr. keď máme ísť počítať nejaký príklad tak povie:
Teraz vypočítame takéto.
Poď vypočítať takéto.
Skús, či vyriešiš takéto.
Alebo ďalšie jej frázy sú:
Ty o tom nemáš ani šajnu.
Ja som strašne zvedavá, čo ty na tom MONITORE dokážeš. (Pred 7. februárom)
No utekaj! (Keď sa niekto pýta na WC)
Ale prosím ťa! (Keď niekto trepne nejakú kravinu)
To je špatné!!!
Už to máš????
Ideme počítať lomené výrazy.
Strašne ste mrchaví!
Hneď ti to skontrolujem!!!
Áno ty !!!
Ty si pomalý jak parný válec !
Ty si taký maďar !
Šmochtoš!
No a ide o to, že sme si od jedného spolužiaka "požičali" mobil a ukryli do učitelského stola a cez hodinu sme prezváňali a učitelka povedala svoju naj hlášku : Ja ti to vyšmarím von oknom!!! Lenže nevedala, odkial to prichádza, vedela len, že to niekto robí naschvala a takto sme mobil prezváňali celú hodinu a zvyšok dňa sme sa rehotali na hláške Ja ti to vyšmarím von oknom!!!
Jaj
Úžasná učitelka, škoda že ma nebude učiť na gympli,
nie kôli takým žartom, ale ona proste vie učiť a tie jej hlášky!!! 
Naša učitelka mala kedysi na mobile Twisted Nerve (Také zlovestné pískanie, bolo to v Kill Bill 1) a jej takmer každú hodinu telefonoval jej syn a tak som si aj ja dal do mobilu Twisted Nerve a raz cez hodinu som to pustil a ona sa len čudovala "Šak mi nikto nevolá!!!", no po pár sekundách si uvedomila, že to zvoní niekomu v triede.
Alebo sme ešte spravili srandu na našu matikárku, naprosto unikátny človek, matiku vie učiť, ale je úplná sranda sa na ňu pozerať, ona totiž pri výklade vždy používa svoje "frázy", ale to tak, že vždy každé slovo povie s robotickou presnosťou, tie isté slová znejú ÚPLNE rovnako. Napr. keď máme ísť počítať nejaký príklad tak povie:
Teraz vypočítame takéto.
Poď vypočítať takéto.
Skús, či vyriešiš takéto.
Alebo ďalšie jej frázy sú:
Ty o tom nemáš ani šajnu.
To je špatné!!!
Už to máš????
Strašne ste mrchaví!
Áno ty !!!
Ty si pomalý jak parný válec !
Ty si taký maďar !
Šmochtoš!
No a ide o to, že sme si od jedného spolužiaka "požičali" mobil a ukryli do učitelského stola a cez hodinu sme prezváňali a učitelka povedala svoju naj hlášku : Ja ti to vyšmarím von oknom!!! Lenže nevedala, odkial to prichádza, vedela len, že to niekto robí naschvala a takto sme mobil prezváňali celú hodinu a zvyšok dňa sme sa rehotali na hláške Ja ti to vyšmarím von oknom!!!
Jaj
-
Colortraincleaner
Medium Star
mozno som natvrdly, ale vobec neviem co je na tom take specialne ...Racius napísal: Ty o tom nemáš ani šajnu.
To je špatné!!!
Už to máš????
Strašne ste mrchaví!