Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hypper »

KARNEL32 napísal:a to aj pre teba...hral som 3..celkom good az na tu grafiku....potom som sa dostal k 5 a to bol HNUS a kupil som si 4 a to je daco ohromujuce!!
hmm tak nvm no ked vysla 4 hral som chvilku ale vobec ma to nechytilo ako 3 ... 3 bola viacej o taktite a tak ... a co sa tyka toho ze 5 je hnus to akoze ta grafika alebo co ?:D 4 je podla mna najhorsia spomedzi 3,4,5 ...
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Mne sa najviac pacila 2 to ma strasne chytilo aj som ju najviac hraval.
Mizv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mizv »

počujte na lamkách je nejaká čeština. skúšal ju už niekto z vás? lebo ja ju teraz sťahujem tak či to má zmysel sťahovať.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

hypper napísal:hmm tak nvm no ked vysla 4 hral som chvilku ale vobec ma to nechytilo ako 3 ... 3 bola viacej o taktite a tak ... a co sa tyka toho ze 5 je hnus to akoze ta grafika alebo co ?:D 4 je podla mna najhorsia spomedzi 3,4,5 ...
5 je hnus na grafiku...cele sporste 3D....pokazili heroes....HANBA IM
hypper
Darca
Darca

KARNEL32 napísal:5 je hnus na grafiku...cele sporste 3D....pokazili heroes....HANBA IM
hehe tak fajne ... ta grafika no co dodat je krasna ... staci nato akurat dobry comp :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

hypper napísal:hehe tak fajne ... ta grafika no co dodat je krasna ... staci nato akurat dobry comp :)
aky mala zmysel tvoja odpovedat na to co som ja napisal??
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ichliebdich »

Mizv napísal:počujte na lamkách je nejaká čeština. skúšal ju už niekto z vás? lebo ja ju teraz sťahujem tak či to má zmysel sťahovať.

ja ju mam je tam toho dost prelozene ale nie je to este ta prava cestina ale oplati sa stiahnut :)
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

KARNEL32 napísal:aky mala zmysel tvoja odpovedat na to co som ja napisal??
to co si napisal bo aj tak uplne pixovina sak to uz je 5 heroes a to chces aby to bolo 2-d ty si uz uplny dement a ked uz ta 3-d grafika je super
Mizv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mizv »

ichliebdich napísal:ja ju mam je tam toho dost prelozene ale nie je to este ta prava cestina ale oplati sa stiahnut :)
dík za odpoveď
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

nj karnel, ked na to nemas komp,radsej bud ticho, uz podla screenov je to uplne nadherne a v tomto pripade by ani grafika nemala ubrat na hratelnosti...ale ked ty vravis, ze 4 je naj, tak si jasny...chod radsej spat,to ti prospeje
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ichliebdich »

Mizv napísal:dík za odpoveď

neni zac

podla mna je tiez 4 naj, no co uz kazdemu sa paci nieco ine a hral som vsetky casti od zaciatku!!!
mne sa tiez napaci v 5 ta grafika
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

pr3dator napísal:to co si napisal bo aj tak uplne pixovina sak to uz je 5 heroes a to chces aby to bolo 2-d ty si uz uplny dement a ked uz ta 3-d grafika je super
naxem abi to bolo 2d ale daco podobne homam 4...wed to mas tiez 3d ale nie taq hnusne ako 5
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Holubar napísal:nj karnel, ked na to nemas komp,radsej bud ticho, uz podla screenov je to uplne nadherne a v tomto pripade by ani grafika nemala ubrat na hratelnosti...ale ked ty vravis, ze 4 je naj, tak si jasny...chod radsej spat,to ti prospeje
a comp na to pre tvoju informaciu a wi ma uplne nazaujimate...hovorte si co xcete ja si stojim aj si budem stat sa sovim nazorom
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

KARNEL32 napísal:5 je hnus na grafiku...cele sporste 3D....pokazili heroes....HANBA IM
skor hanba tebe,si kup lepsi komp a potom odpadnes z tej grafiky (btw netreba to hrat na rozliseni 640x480 :lol:,a cakat tyzden kym sa ti renderne stranka )
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

canopus napísal:skor hanba tebe,si kup lepsi komp a potom odpadnes z tej grafiky (btw netreba to hrat na rozliseni 640x480 :lol:,a cakat tyzden kym sa ti renderne stranka )
nehram to na rozliseni 640 x 480 na ktorom to hras ty a comp mam slusny na gamezy a nabuduce si daco over pred tym ako ides nieco napisat
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

KARNEL32 napísal:nehram to na rozliseni 640 x 480 na ktorom to hras ty a comp mam slusny na gamezy a nabuduce si daco over pred tym ako ides nieco napisat
takze mas dobry komp hral si 4 aj 5 a stale si myslis ze 5 ma hnusnu grafiku tak uz neviem asi si niaky divny alebo co vysvetli mi pls rozdieli medzi grafikou 4 a 5 a preco sa ti jedna paci a druha ne
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

pr3dator napísal:takze mas dobry komp hral si 4 aj 5 a stale si myslis ze 5 ma hnusnu grafiku tak uz neviem asi si niaky divny alebo co vysvetli mi pls rozdieli medzi grafikou 4 a 5 a preco sa ti jedna paci a druha ne
nehral som len 4 a 5..hral som aj 3...a preco sa mi jedna lubi a druha ne.....lebo v 4 sa mi lubi jednoduchost tej grafiky ale 5 je NO COMMENT
hypper
Darca
Darca

KARNEL32 keby si mal aspon nejaku inu vyhovorku pre boha ako to ze to ma "hnusnu grafiku" tak to aj pochopim ale taku vyhovorku si strc vies kam ... ma to xxx krat lepsiu grafiku ako 4 a co sa tyka hratelnosti o tom uz ani nehovorim ...
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

nahodou to ma grafiku vinikajucu, neviem ci potrebujes oblivion aby si povedal ze grafika sa da ako-tak zvladnut
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

KARNEL32 napísal:nehral som len 4 a 5..hral som aj 3...a preco sa mi jedna lubi a druha ne.....lebo v 4 sa mi lubi jednoduchost tej grafiky ale 5 je NO COMMENT
Nahodou to ma grafiku vinikajucu, neviem ci potrebujes oblivion aby si povedal ze grafika sa da ako-tak zvladnut :? ... ale hratelnost a moznosti, ktore tam mas, su proste uzasne
Napísať odpoveď