KARNEL32 napísal:a to aj pre teba...hral som 3..celkom good az na tu grafiku....potom som sa dostal k 5 a to bol HNUS a kupil som si 4 a to je daco ohromujuce!!
hmm tak nvm no ked vysla 4 hral som chvilku ale vobec ma to nechytilo ako 3 ... 3 bola viacej o taktite a tak ... a co sa tyka toho ze 5 je hnus to akoze ta grafika alebo co ?:D 4 je podla mna najhorsia spomedzi 3,4,5 ...
hypper napísal:hmm tak nvm no ked vysla 4 hral som chvilku ale vobec ma to nechytilo ako 3 ... 3 bola viacej o taktite a tak ... a co sa tyka toho ze 5 je hnus to akoze ta grafika alebo co ?:D 4 je podla mna najhorsia spomedzi 3,4,5 ...
5 je hnus na grafiku...cele sporste 3D....pokazili heroes....HANBA IM
nj karnel, ked na to nemas komp,radsej bud ticho, uz podla screenov je to uplne nadherne a v tomto pripade by ani grafika nemala ubrat na hratelnosti...ale ked ty vravis, ze 4 je naj, tak si jasny...chod radsej spat,to ti prospeje
pr3dator napísal:to co si napisal bo aj tak uplne pixovina sak to uz je 5 heroes a to chces aby to bolo 2-d ty si uz uplny dement a ked uz ta 3-d grafika je super
naxem abi to bolo 2d ale daco podobne homam 4...wed to mas tiez 3d ale nie taq hnusne ako 5
Holubar napísal:nj karnel, ked na to nemas komp,radsej bud ticho, uz podla screenov je to uplne nadherne a v tomto pripade by ani grafika nemala ubrat na hratelnosti...ale ked ty vravis, ze 4 je naj, tak si jasny...chod radsej spat,to ti prospeje
a comp na to pre tvoju informaciu a wi ma uplne nazaujimate...hovorte si co xcete ja si stojim aj si budem stat sa sovim nazorom
KARNEL32 napísal:5 je hnus na grafiku...cele sporste 3D....pokazili heroes....HANBA IM
skor hanba tebe,si kup lepsi komp a potom odpadnes z tej grafiky (btw netreba to hrat na rozliseni 640x480 ,a cakat tyzden kym sa ti renderne stranka )
canopus napísal:skor hanba tebe,si kup lepsi komp a potom odpadnes z tej grafiky (btw netreba to hrat na rozliseni 640x480 ,a cakat tyzden kym sa ti renderne stranka )
nehram to na rozliseni 640 x 480 na ktorom to hras ty a comp mam slusny na gamezy a nabuduce si daco over pred tym ako ides nieco napisat
KARNEL32 napísal:nehram to na rozliseni 640 x 480 na ktorom to hras ty a comp mam slusny na gamezy a nabuduce si daco over pred tym ako ides nieco napisat
takze mas dobry komp hral si 4 aj 5 a stale si myslis ze 5 ma hnusnu grafiku tak uz neviem asi si niaky divny alebo co vysvetli mi pls rozdieli medzi grafikou 4 a 5 a preco sa ti jedna paci a druha ne
pr3dator napísal:takze mas dobry komp hral si 4 aj 5 a stale si myslis ze 5 ma hnusnu grafiku tak uz neviem asi si niaky divny alebo co vysvetli mi pls rozdieli medzi grafikou 4 a 5 a preco sa ti jedna paci a druha ne
nehral som len 4 a 5..hral som aj 3...a preco sa mi jedna lubi a druha ne.....lebo v 4 sa mi lubi jednoduchost tej grafiky ale 5 je NO COMMENT
KARNEL32 keby si mal aspon nejaku inu vyhovorku pre boha ako to ze to ma "hnusnu grafiku" tak to aj pochopim ale taku vyhovorku si strc vies kam ... ma to xxx krat lepsiu grafiku ako 4 a co sa tyka hratelnosti o tom uz ani nehovorim ...
KARNEL32 napísal:nehral som len 4 a 5..hral som aj 3...a preco sa mi jedna lubi a druha ne.....lebo v 4 sa mi lubi jednoduchost tej grafiky ale 5 je NO COMMENT
Nahodou to ma grafiku vinikajucu, neviem ci potrebujes oblivion aby si povedal ze grafika sa da ako-tak zvladnut ... ale hratelnost a moznosti, ktore tam mas, su proste uzasne