ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

táto koalícia vyzerá zatiaľ najpravdepodobnejšie, súhlasim, že najdôležitejšie reformy by preši a hlavne keby Slota zmizol z politiky tak by to bolo veľmi dobré pre Slovensko.
Tie jeho opilecké reči prestanú byť veľmi rýchlo zábavne.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Ony boli niekedy zabavne? Ved robi len hanbu slovakom.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

POiNTER napísal:...ale hlavne zbytocna :)
Nie nebola zbytocna! Pokial kvoli nasej kampani Fico prisiel co i len o jeden hlas, tak mala vyznam :!:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

jin153 napísal:Nie nebola zbytocna! Pokial kvoli nasej kampani Fico prisiel co i len o jeden hlas, tak mala vyznam :!:
Ja si skor myslim ze takato kampan mu skor hlasili pridala ako ubrala (negativna reklama je niekedy este lepsia ako pozitivna)...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ale neboj poznam par kedysismerakov ktori nemaju uz radi Fica :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

o stránke antifico si tiež myslím že útočiť na niekoho, koho poznáte len z médií == skreslené informácie, nemáte v ruke žiadne hmatateľné dôkazy o niečom zlom, čo by spravil (opakujem - média nie sú relevantné informácie), a hlavne - nikto z vás nebol v paralelnom vesmíre, kde bol vo vláde smer - čiže nemôžete vedieť, čo zlé/dobré by vykonal

ja nie som zástanca fica, ale ani dzurindu - s tým školstvom - ak v prvom stupni zš je v triede 32 žiakov - plná trieda - je to niečo nanajvýš choré - vtedy sa formujú sociálne vzťahy dietaťa, dieťa zo sveta hier vstupuje do sveta tvrdej práce - a keď je tam 32 žiakov, tak to nie je v poriadku - maximálne 20 by bolo v poriadku

ja konkrétne by som chcel vládu, kde by bol smer, ale aj smk alebo kdh - totiž smer+hzds+sns by bola pohroma, tak isto menšina z sdku+kdh+smk+pár kúpených poslanov by bola ešte väčšia pohroma

najlepšie by bolo smer+sns+smk (to je ale nereálne), čiže skôr smer+hzds+smk alebo smer+hzds+kdh
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Linkman napísal:ale neboj poznam par kedysismerakov ktori nemaju uz radi Fica :)
Ja som SMER volil v roku 2002...ale teraz mi uz vadi...ale urcite nie kvoli antifico kampani...ta kampan bola taka plytka, ze na mna vplyvala skor tak, ze som stal na strane Fica...aj ked som ho nevolil. Nabuduce do nej skuste vlozit trochu viac inteligencie a faktov...
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

artabanes napísal:...kde bol vo vláde smer - čiže nemôžete vedieť, čo zlé/dobré by vykonal
Pytam sa podla coho hodnotis politikov? Lebo ja ich hodnotim podla skutkov a podla ich vyjadreni a vystupeni v TV, novinach a rozhlase. Napr. ked bol Fico v SITE(alebo v STV "O 5 minut 12") nie je mozne, aby Markiza/STV nejako skreslila jeho slova.

Fico povedal dost klamstiev a hluposti. Napr. vyhlasil, ze ak nezostavi vladu vo volbach 2002 odstupi z postu predsedu, dalej jeho idei o zvyseni dani(milionari), znizeni DPH a sposoboch kde sa najdu peniaze na fungovanie statu boli mimoriadne amaterske a nikdy(prakticky) neuviedol konkretne hodnoty a spoboby riesenia (dane, reformy).

Cela predvolebna kampan SMERU(volby 2006) bola vyrazne populisticka a vsadila na ludsku zavist - zoberme milionarom ich peniaze ved oni ich nepotrebuju).
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

klamstvo a hlúposť - budeme mať dvojnásobné platy - platy sa síce trošku dvihli, ale ceny ešte viac, v konečnom dôsledku v pomere k cenám platy klesli
vojnový zločin - vojaci v Iraku
atď...

ani v jednom nemá prsty Fico

každý má svoje klamstvá, ale tie bývalej vlády mali bohužial dopad na nás všetkých - tie Ficove ešte nikomu neublížili
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:klamstvo a hlúposť - budeme mať dvojnásobné platy - platy sa síce trošku dvihli, ale ceny ešte viac, v konečnom dôsledku v pomere k cenám platy klesli
vojnový zločin - vojaci v Iraku
atď...

ani v jednom nemá prsty Fico

každý má svoje klamstvá, ale tie bývalej vlády mali bohužial dopad na nás všetkých - tie Ficove ešte nikomu neublížili
Bavime sa o Ficovi. Statisticky urad uviedol ze realne mzdy stupli viac nez ceny.
Esteze Saddam Husajn nie je zlocinec.
Kazdy politik robi chyby, ale Meciar a aj Fico su hviezdy.

Bavme sa k teme.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

"Strana SMER už pred parlamentnými voľbami v roku 2002 upozorňovala na nepripravenosť Dzurindovej vlády na vstup Slovenska do EÚ a na negatívne dôsledky, ktoré sa prejavia aj v ťažko zvládnuteľnom náraste cien tovarov bežnej spotreby."... "Nespochybniteľnou realitou posledných týždňov je to, že sa podstatne zvyšujú ceny základných potravín a niektoré dokonca na našom trhu chýbajú."

Tlačová správa strany Smer, 14. júla 2004

Realita:
Už sme v EÚ viac ako rok, ceny potravín a spotrebného tovaru zostali na tej istej úrovni, v niektorých mesiacoch dokonca mierne poklesli.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

cert - svoje bušovské výplody si prosím nechaj, ja hovorím o čistých faktoch - ak ti to niečo hovorí - to že bush, blair, aj každý jeden človek zodpovedný za vojakov v iraku je vojnový zločinec je čistý fakt
ty si vravel o nejakých ficových klamstvách - to akože sdkú má monopol na klamanie? akože oni môžu, a modré hlavy im to odpustia, ale u hocikoho iného je to niečo otrasné
prečítaj si program sdkú z 98 a 02 rokov a uvedom si, že každá nesplnená vec je KLAMSTVO
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Napisal som argumenty k Tvojmu vyroku:
artabanes napísal:...kde bol vo vláde smer - čiže nemôžete vedieť, čo zlé/dobré by vykonal
A Ty tu zacnes pliest Irak, SDKU namiesto toho aby si reagoval na to co povedal Fico pred volbami.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

cert, ty si napisal !Fico povedal dost klamstiev a hluposti.!
ale na to, ze sdku klame daleko viac si nepovedal ani jedno slovo

ale s tou populistickou kampanou s tebou suhlasim - fico si pravdepodobne vždy pozrel čo chce väčšina ľudí v nejakom prieskume, a to začal vravieť že to spraví - napríklad témy ako spoplatnenie štúdia, dane atď... vždy to, čo chce väčšina ľudí, tak to on hlása, bez ohľadu nato, aká je to blbosť :D
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:cert, ty si napisal !Fico povedal dost klamstiev a hluposti.!
ale na to, ze sdku klame daleko viac si nepovedal ani jedno slovo

ale s tou populistickou kampanou s tebou suhlasim - fico si pravdepodobne vždy pozrel čo chce väčšina ľudí v nejakom prieskume, a to začal vravieť že to spraví - napríklad témy ako spoplatnenie štúdia, dane atď... vždy to, čo chce väčšina ľudí, tak to on hlása, bez ohľadu nato, aká je to blbosť :D
Reagoval som na tvoj vyrok. SDKU sposobila zopar nechutnych kauz, ale pre SR spravila vela dobreho a ma aj velmi slusnych odbornikov.
Oproti tomu SMER nema okrem Sulaja(ekonom) ziadneho odbornika lebo inak by ho SMER prezentoval. A Fico robil velmi agresivnu vyhradne populisticku kampan zalozenu na polopravdach a klamstvach - To stihol uz predtym nez ma zodpovednost za SR. Co bude asi robit vo vlade??

Nemyslis si, ze ak Fico robi populisticku kampan vlastne kasle na ludi a skutocne problemy statu a da(slubi) obcanom len to co chcu?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

presne to si myslím, on je ukážka politika typu - sľúbim čo ľudia chcú, a budú ma mať radi a voliť- ešteže je veľa ľudí dostatočne inteligentných nato, aby ho prekukli
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

presne,

Ficova strategia je ta, mat na svojej strane ukrivdenych zavistlivych ludi a naslubovat im hory doly, aj ked vie ze to nie je realizovatelne halvne dlhodobo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

uz je dohodnuty s meciarom a teraz uz aj so slotom, cize je to v p...
http://www.bleskovky.sk/cl/10/116953/Fi ... erom-a-SNS
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

najhoršia možná koalícia - posledný pri odchode na západ zhasína v tejto krajine
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lol asi tazko ked takuto koaliciu ludia najviac chceli :wink:
Napísať odpoveď