nechty mi nenarástli asi od 7 rokov , poznám všetky techniky pukania pahýľov na rukách , denne tých 20 dymovníc príjmem do pľúc , raz za týždeň ( dva ) bašáles t.z KO systém
Niekedy davno som mal problem s obhryzanim nechtov ale to sa vyriesilo nejak samo...
Taky mali problemik mam s vyjadrovanim ... konkretne vulgarizmy...i ked sa snazim ich pouzivat co najmenej tak sa mi to mnohokrat nedari
RAON napísal:mate nejaky,ja som si donedavna hryzol nechty a pukal prsty na rukach ale s tym obhryzanim som to uz vyriesil no tie prsty :?piste iba ti co maju
a si zabudol povedat ze ked rozpravas stale robis rukami
Cigarety su mojim naj zlozvykom, alkohol tak max stredna, vtedy sa chlastalo to hej ale to je už dávno preč, rad mam kavu v robote hodne ale že by to bol zlozvyk to by som nepovedal.
Kibo napísal:ano, tiez tie nestastne nechty. uz odmalicka. ked som sa toho zbavil, par mesiacov bol klud a potom sa nieco dovrzalo a bol som v tom zas. a takto dokola. este si obhryzam vnutorne pery a pukam prstami na rukach, nohach, krkom, chrbtom,... a este by sa ich mozno zopar naslo
edit: a este aj to trasenie nohami, to je pozeram dost popularne
raz si kamos pukal klby na prstoch a ja som sa mu cudoval ze ako mu to ide puknut, mne sa to niekedy velmi pacilo, tak som si doma udieral do prstov aby az upklo, a vtedy sa mi tam asi nieco uvolnilo, a od vtedy si musim kazdu hodinu pukat, inak zosalejem, a ked puknem az sa mi uvolni nna dusi