darmo im viac ludi veri, ale nad francuzmi nevyhraju, zidane sa rozluci vo velkom style, ziskom titulu majstra sveta.marosko1991 napísal:ako pozeram, je sranda jako stupli hlasy Taliansku ( v tejto ankete). Ja som pysny ze som za nich hlasoval este pred sampionatom (boli tam vtedy 3 hlasy). ITALIA GO GO GO !!!
Futbal: MS 2006 v Nemecku
v poslednom zapase francuzi hrali cistu takticku hru, ktora nemoze ulahodit oku ziadneho divaka. Portugalci a niektori ich hraci sa aspon snazia hrat FUTBAL, ale Zizu a spol len branili a branili a este raz branili. Ak ma vyhrat ten kto vie lepsie branit, tak prosim. Ale nehovorte potom ze su to nejaky futbalisti
Osobne som fandil Portugalcom, ako uz aj niekto spominal tak hraci ako C. Ronaldo, Ricardo, Costihna atd. fakt vydali zo seba maximum, ale co uz
Francuzov nemam velmi v laske a tak dufam ze Taliani vyhraju finale 
Osobne som fandil Portugalcom, ako uz aj niekto spominal tak hraci ako C. Ronaldo, Ricardo, Costihna atd. fakt vydali zo seba maximum, ale co uz
A co by podla teba robili Portugalci keby dali gol?Sparrow napísal:v poslednom zapase francuzi hrali cistu takticku hru, ktora nemoze ulahodit oku ziadneho divaka. Portugalci a niektori ich hraci sa aspon snazia hrat FUTBAL, ale Zizu a spol len branili a branili a este raz branili. Ak ma vyhrat ten kto vie lepsie branit, tak prosim. Ale nehovorte potom ze su to nejaky futbalisti![]()
Osobne som fandil Portugalcom, ako uz aj niekto spominal tak hraci ako C. Ronaldo, Ricardo, Costihna atd. fakt vydali zo seba maximum, ale co uzFrancuzov nemam velmi v laske a tak dufam ze Taliani vyhraju finale
Francuzi si postup viac zasluzili, boli nebezpecnejsi hlavne v prvom polcase. Portugalci akurat drzali loptu a ziaden pohyb (vsak aj gresko hovoril ze su nejaky unaveny), nemali vylozenu sancu, akurat streli z dialky a trapne vystupvanie Bartheza im davalo ako take sance, keby tam bol Caupet tak by take problemi nemali. A Portugalci vo vyradovacej casti turanja dali len jeden ubohy gol, tak uz len kvoli tomuto si postup nezasluzia.
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
skoda ze nepiskal vcera tento rozhodca,mozno by inak posudil ten henryho herecky vykon
-
m3thod-man
Star
to je pravda,aj oni filmovali ale neovplyvnilo to tak vyrazne zapas.Inak FIFA by mohla aj dodatocne trestat hracov za filmovanie.Neake finacne tresty alebo inak...Sak dokazat by to slo..Sak taketo filmovanie kazi cely zapas aj tomu rozhodcovy za to zle posudzuje v zapale hry.kinjeril napísal:A herecky vykon Figa, C. Ronalda a zbytku tymu Portugalska. Chvala Bohu, ze nie su vo finale!
Inak ty portugalci ties riadne padali.Hlavne ta jedna situacia v zavere.Ked nacentroval portugalec do 16nastky a boli tam dalsi 2ja a nechytil ani jeden loptu ale ked preslo kolo nich tak aspon teatralne spadly na zem
-
R1k1nko
Darca
chlapci a pani ja vam poviem fakty !! ked uz vypadli portugalci tak FINALE vyhraju FRANCUZI ! bohizial je to tak .. lebo ZIDANE sa ide lucit a ten ked hra tak je ako mali BOH ... cize taliani na neho nemaju ani ked si ho budu drzat traja hraci ! aj tak im spravi klucku a prihra na GOL.... tak to je a atk to aj bude
ved sa nechajte prekvapit...
ved sa nechajte prekvapit...
-
t0m4s3
Admin
Henryho? Dufam, ze nemyslis to podkopnutie v 16tke. Naproti tomu krasne "rybicky" portugalcov (napr. Ronaldo) ostali nepotrestane.m3thod-man napísal:skoda ze nepiskal vcera tento rozhodca,mozno by inak posudil ten henryho herecky vykon
-
m3thod-man
Star
-
audiotrack
VIP
-
m3thod-man
Star
hej doktor mi nieco take dal...ale ubezpecil ma ze nie som natom tak zle ako t0m4s3,ked vyprava take bludy..sak ja ties fandim francuzom ale ved ked to ukazovali s spomalenom bolo jasne vidiet,ze ten sa ho len trocha dotkol.A ten portugalec pritom lezal na zemi.A henry spadol jak keby zrazila kosacka...t0m4s3 napísal:Nemas ty nahodou predpisanu bielu palicku, cierne okuliare a psika?
henry bol mierne podkopnuty , ale strasne to prifilmoval , nechcel si to takto napisat ?m3thod-man napísal:hej doktor mi nieco take dal...ale ubezpecil ma ze nie som natom tak zle ako t0m4s3,ked vyprava take bludy..sak ja ties fandim francuzom ale ved ked to ukazovali s spomalenom bolo jasne vidiet,ze ten sa ho len trocha dotkol.A ten portugalec pritom lezal na zemi.A henry spadol jak keby zrazila kosacka...
-
m3thod-man
Star
-
Dead_Warrior
Professional