Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

marosko1991 napísal:ako pozeram, je sranda jako stupli hlasy Taliansku ( v tejto ankete). Ja som pysny ze som za nich hlasoval este pred sampionatom (boli tam vtedy 3 hlasy :) ). ITALIA GO GO GO !!! :smt112
darmo im viac ludi veri, ale nad francuzmi nevyhraju, zidane sa rozluci vo velkom style, ziskom titulu majstra sveta.
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

v poslednom zapase francuzi hrali cistu takticku hru, ktora nemoze ulahodit oku ziadneho divaka. Portugalci a niektori ich hraci sa aspon snazia hrat FUTBAL, ale Zizu a spol len branili a branili a este raz branili. Ak ma vyhrat ten kto vie lepsie branit, tak prosim. Ale nehovorte potom ze su to nejaky futbalisti :!:
Osobne som fandil Portugalcom, ako uz aj niekto spominal tak hraci ako C. Ronaldo, Ricardo, Costihna atd. fakt vydali zo seba maximum, ale co uz :cry: Francuzov nemam velmi v laske a tak dufam ze Taliani vyhraju finale :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sparrow napísal:v poslednom zapase francuzi hrali cistu takticku hru, ktora nemoze ulahodit oku ziadneho divaka. Portugalci a niektori ich hraci sa aspon snazia hrat FUTBAL, ale Zizu a spol len branili a branili a este raz branili. Ak ma vyhrat ten kto vie lepsie branit, tak prosim. Ale nehovorte potom ze su to nejaky futbalisti :!:
Osobne som fandil Portugalcom, ako uz aj niekto spominal tak hraci ako C. Ronaldo, Ricardo, Costihna atd. fakt vydali zo seba maximum, ale co uz :cry: Francuzov nemam velmi v laske a tak dufam ze Taliani vyhraju finale :wink:
A co by podla teba robili Portugalci keby dali gol?
Francuzi si postup viac zasluzili, boli nebezpecnejsi hlavne v prvom polcase. Portugalci akurat drzali loptu a ziaden pohyb (vsak aj gresko hovoril ze su nejaky unaveny), nemali vylozenu sancu, akurat streli z dialky a trapne vystupvanie Bartheza im davalo ako take sance, keby tam bol Caupet tak by take problemi nemali. A Portugalci vo vyradovacej casti turanja dali len jeden ubohy gol, tak uz len kvoli tomuto si postup nezasluzia.
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

ten moj prispevok prameni z toho ze vobec ale vobec nemam rad Francuzky narodny team :x
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

skoda ze nepiskal vcera tento rozhodca,mozno by inak posudil ten henryho herecky vykon
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

m3thod-man napísal:skoda ze nepiskal vcera tento rozhodca,mozno by inak posudil ten henryho herecky vykon
A herecky vykon Figa, C. Ronalda a zbytku tymu Portugalska. Chvala Bohu, ze nie su vo finale!
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:A herecky vykon Figa, C. Ronalda a zbytku tymu Portugalska. Chvala Bohu, ze nie su vo finale!
to je pravda,aj oni filmovali ale neovplyvnilo to tak vyrazne zapas.Inak FIFA by mohla aj dodatocne trestat hracov za filmovanie.Neake finacne tresty alebo inak...Sak dokazat by to slo..Sak taketo filmovanie kazi cely zapas aj tomu rozhodcovy za to zle posudzuje v zapale hry.

Inak ty portugalci ties riadne padali.Hlavne ta jedna situacia v zavere.Ked nacentroval portugalec do 16nastky a boli tam dalsi 2ja a nechytil ani jeden loptu ale ked preslo kolo nich tak aspon teatralne spadly na zem :lol:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

chlapci a pani ja vam poviem fakty !! ked uz vypadli portugalci tak FINALE vyhraju FRANCUZI ! bohizial je to tak .. lebo ZIDANE sa ide lucit a ten ked hra tak je ako mali BOH ... cize taliani na neho nemaju ani ked si ho budu drzat traja hraci ! aj tak im spravi klucku a prihra na GOL.... tak to je a atk to aj bude :)
ved sa nechajte prekvapit... :aasmile3:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

m3thod-man napísal:skoda ze nepiskal vcera tento rozhodca,mozno by inak posudil ten henryho herecky vykon
Henryho? Dufam, ze nemyslis to podkopnutie v 16tke. Naproti tomu krasne "rybicky" portugalcov (napr. Ronaldo) ostali nepotrestane.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hej myslel som tu v 16ke..v spomalenom zabere to bolo krasne vidiet,jak si zrazu spomenul ze treba padnut.Portugalcov som komentoval o pripsevok vyssie.Ja len ze takto by sa nemali vyhravat zapasy.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

si troska mimo,asi si vtedy nebol pri telke,jasna 11-ska :P
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

canopus napísal:no ludkovia ja som nemohol,ked po Figovej strele vyletela Barthezovi lopta a moderator,ze co tu robi ten SASO na majstrovstvach sveta v brane :lol: :lol:
ja to tak vidím, že finále im práve on pokazí. Ten brankár si už užil futbalovú slávu a už nechytá ako kedysi. :?
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

hh, tak to bolo dobre....potom že "tak to vyzerá, že Francúzsko si postup už nenechá újsť aj s tým klaunom" :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

m3thod-man napísal:hej myslel som tu v 16ke..v spomalenom zabere to bolo krasne vidiet,jak si zrazu spomenul ze treba padnut.Portugalcov som komentoval o pripsevok vyssie.Ja len ze takto by sa nemali vyhravat zapasy.
Nemas ty nahodou predpisanu bielu palicku, cierne okuliare a psika?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Nemas ty nahodou predpisanu bielu palicku, cierne okuliare a psika?
hej doktor mi nieco take dal...ale ubezpecil ma ze nie som natom tak zle ako t0m4s3,ked vyprava take bludy..sak ja ties fandim francuzom ale ved ked to ukazovali s spomalenom bolo jasne vidiet,ze ten sa ho len trocha dotkol.A ten portugalec pritom lezal na zemi.A henry spadol jak keby zrazila kosacka...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

m3thod-man napísal:hej doktor mi nieco take dal...ale ubezpecil ma ze nie som natom tak zle ako t0m4s3,ked vyprava take bludy..sak ja ties fandim francuzom ale ved ked to ukazovali s spomalenom bolo jasne vidiet,ze ten sa ho len trocha dotkol.A ten portugalec pritom lezal na zemi.A henry spadol jak keby zrazila kosacka...
henry bol mierne podkopnuty , ale strasne to prifilmoval , nechcel si to takto napisat ?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chcem proste povedat ze takto by sa nemali vyhravat zapasy...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ach jaj njn ani jeden moj tip mi nevysiel na finale :cry: :lol: njn dufam ze Francuzi vyhraju. Francia rullz :smt023 ....Taliansko :smt006
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

henrymu sa to veľmi podarilo. portugalci sa ešte musia toho veľa priučiť. :lol:
triplexXx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triplexXx »

A to Henryho filmovanie v zapase so Spanielskom??....keby to ten filmarik co sa nazyva futbalista neprifilmoval, mozno by tu francuzi ani neboli....nehnevajte sa, ale takto jeden z najlepsich hracov sveta nema hrat..
Napísať odpoveď