Čítal niekto Krstného otca???

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čítal niekto Krstného otca???

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

prosím vyjedrite sa ako sa vám táto kniha páčila resp. nepáčila.Ja som si ju pred rokom prečítala a môžem povedať že kým som ju neprečítala,tak som žila v ilúziách o tomto svete.....mali ste aj vy takéto pocity??vyjadrite sa pls
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som videl 1. cast 1.filmu na prime,potom som si precital knihu a dopozeral film...celkom fajn...mam rad knihy kde sa vsetko pise na rovinu...mne sa GodFather ako kniha pacil...potom som o nom pisal na anglinu pracu :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ja sa t chystam precitat tak potom napisem co to vo mne zanechalo...
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

Ja mám stiahnutý film, už len rozbaliť. Knihu som nečítal, ale možno budem, ak bude film extrémne dobrý. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

havarka napísal:Ja mám stiahnutý film, už len rozbaliť. Knihu som nečítal, ale možno budem, ak bude film extrémne dobrý. :)
naskor citaj knihu-potom ti pri citani fantazia pracuje menej...a vo filme niesu rozpracovane vsetky sceny z knihy a naopak...ale urob ako chces...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som knihu nečítal, nejak som sa k nej nedostal (v našej mestskej "knižnici" ktorá je na nízkej úrovni ju nemajú) ale mám doma film čo je na 4DVD vraj nejaká úplná verzia čo sťahoval bratranec.. no neviem či je to iné ako ten film čo bol v telke. Ale bavilo ma to. Je to dobré
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jasne ze som cital!! Nevedel osm sa od toho odtrhnut. Film osm nevidel, ale pochybujem ze sa filmarom podari prekonat kuzlo knihy. Kniha bola neuveritelne putava, jednotlive postavy skvele vykreslene (ako to Puzo zvykne:) ) a pribeh je skvele zasadeny do prostredia ameriky a Sicilie.
ODPORUCAM!!!!
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

urcite si tu knihu niekedy precitam a taktiez si rad pozriem film, vsak toto hovori za vsetko http://www.imdb.com/chart/top
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Film bola kvalitka, vidno ze na tom spolupracoval aj Puzo, knihu som necital, ale co sa filmu tyka je to jeden z najlepsich filmov aky som kedy videl a aky kedy vysiel z dielne USA filmarov.
Vitalij
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vitalij »

je to dobra kniha ktora ma aj volne pokracovanie.myslim ze sa to vola Sicilcan ale necital som takze neviem povedat ale ze vraj tiez ujde. je to o michealovi ked bol na sicilii http://www.martinus.sk/?uItem=8957
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ja som to čital pred 2ma rokmi neake to staršie vydanie od otca. som počul že to bolo zakazane čitanie
Ethaniel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ethaniel »

no krstny otec bola aj je super kniha a film je este lepsi. myslim ze vtedy aj mafia bola mozno lepsia(nie dobra), mala iste zasady, kym teraz to je uz ciste obchod, aj ked sa mozno aj vynimky najdu
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

mario puzo napisal aj "Omerta", neviete ci je to volne pokracovanie Kmotra alebo uplne ine postavy?
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Ja som prečítal Krstného otca xkrát, potom som prečítal aj Posledného dona (to je tiež veľmi dobrá kniha). Doma mám ešte aj Omertu a v knižnici je sicílčan.

Na margo tej omerty - je to úplne niečo iné ako godfather, teda nemá s ním nič spoločné, s výnimkou M. Puza a mafie :)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

No z knihy som precital par stran, nechytilo ma to, zo zaciatku o nicom.., ale kukol som film, vsetky 3 casti a bolo to dost dobre... akurat tam boli podla mna niektore sceny zbytocne natiahnute a vsetky tri filmy boli dooost dlhe 8)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ja som cital, super napisana kniha, krasny pribeh, klasika proste.

Na Film ale vdaka jeho dlzke dako nemam chut ...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Od Maria Puza by som dal do popredia este jednu menej znamu knizku Stastna Putnicka. Je to Sicilcanke ktora sa prestahovala do New Yorku a tam sa starala o svojich sedem deti. Dost silny pribeh a ani v nom nechybaju motivy mafie!
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Kniha je super precital som... Filmy mam doma orginal DVD seriu a je to super aj napriek dlzke som videl vela krat vsetky... Napriklad teraz cez vianoce som mal maraton krstneho otca teda vsetky tri diely somkukol za sebou.... Fuuuu parada to bola :)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Samozrejme, ze som cital, fantasticka kniha. Historia mafie ma ako taka dost zaujima. Este mozem odporucit od M.Puza "Sicilcan". Podobne ako Krstny otec, ale z horskeho prostredia Sicilie(+ niektore postavy z Kmotra). :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

No akože ja som si ani pred tím nerobilžiadne ilúzie o svete ale ekdže som dostal krstného otca na vianoce tak som ho začal hltať. Veľmi dobrá knižka. Ja by som ju skôr však nazval návodom na moc. Samozrejme teraz sú už iné časi a ťažko získať moc tím že niekoho beztrestne zabijem. Ale rozhodne zaujímavá knižka. Odporúčam si prečítať je to jedna z tích knižeik kôli ktorým sa viac oplatí čítať než pozerať filmové adaptácie..
Napísať odpoveď