Marco Materazzi

O športe...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Marco Materazzi

Príspevok od používateľa Scorpi »

tak tento chlapík je riadne psycho Zidane ho mohol trafiť lepšie :smt071

ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

mohol, taku pecku kebyze nasmeruje do nosa :twisted:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ty vole trapny autorik , ci sa mu vobec chcelo z celej jeho kariery hladat fauly..uz naozaj nevedia co od smutku ..najvacsia psina je ze na niektorych faulov je vidiet iba nohy - samozrejme to bol Materazzi :lol:
Stavime sa ze zo Zidanovej kariery by som vedel spravit este viac brutus video?

Proste Zidane to posral.. choval sa ako Kocot!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ved je trapne cele to video, keby niekto chcel, tak spravi rovnake so Zidanom.

Scorpi: Zidane sa ukazal v pravom svetle, nech mu povedal co chcel, to celo si mohol odpustit.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

hojko napísal:Ved je trapne cele to video, keby niekto chcel, tak spravi rovnake so Zidanom.

Scorpi: Zidane sa ukazal v pravom svetle, nech mu povedal co chcel, to celo si mohol odpustit.
povedal mu ze je terorista
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sajmon napísal:povedal mu ze je terorista
Vies kolko stiplavych veci si pocas zapasu protihraci medzi sebou povedia, o.i.? Zidane sa mal zachovat ako profesional...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Sajmon napísal:povedal mu ze je terorista
Citujem: ,,Francúzska televízna stanica LCI bez udania zdroja uviedla, že Materazzi Zidana označil vo vzájomnej výmene názorov za teroristu. Čo však bolo pravou príčinou konania francúzskeho kapitána, zatiaľ nikto nevie, pretože obaja aktéri stále mlčia."
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Tomasito napísal:Vies kolko stiplavych veci si pocas zapasu protihraci medzi sebou povedia, o.i.? Zidane sa mal zachovat ako profesional...
ano viem a nehovorim, ze Zidane, za to ze mu povedal materaci, ze je terorista mu mal hentak ublizit
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

ja by som zidana neodsudzoval, nikto nevie co mu povedal, ale kedze sa skryva aj matterazi asi nieje na to velmi hrdy a take hlasky ze profesional by si to mohol odpustit a pod. tiez nemam rad, ked ti niekto povie napr. ze tvoja matka je stara bezzuba stetka, asi by si si tu hlavicku tiez neodpustil nehovoriac o tom, ze nikto nema ani sajnu pod akym tlakom su ti hraci.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

jasné, že to bola skratová situácia šak za takú hlavičku by sa nemusel hanbiť ani shaolinský mních :D iba som chcel poukazať, že ten Materazzi tiež nieje anjelik hoc to Zidana neospravedlňuje, ale ajtak to je pre mňa asi najlepší futbalista za posledných 15-20 rokov :aasmile1:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

charon71 napísal:ja by som zidana neodsudzoval, nikto nevie co mu povedal, ale kedze sa skryva aj matterazi asi nieje na to velmi hrdy a take hlasky ze profesional by si to mohol odpustit a pod. tiez nemam rad, ked ti niekto povie napr. ze tvoja matka je stara bezzuba stetka, asi by si si tu hlavicku tiez neodpustil nehovoriac o tom, ze nikto nema ani sajnu pod akym tlakom su ti hraci.
A co ze ti hraci hraju pod tlakom? To znamena, ze podobne skraty by sa podla teba nemali trestat? Alebo ako si tieto svoje slova vlastne myslel? Pod tlakom sa predsa hrava futbal odkedy v nom o nieco ide, no su hraci, ktori sa s tlakom vyrovnavaju lepsie a ti co ho nezvladaju a nasledne sa dopustaju skratov aky napr. vcera predviedol Zidane. Aj pre trestanie takychto skratov su tu sankcie vyplyvajuce z pravidiel FIFA. Zidan skratoval, dostal adekvatny trest... neviem co viac tu chces riesit.
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

Tomasito napísal:A co ze ti hraci hraju pod tlakom? To znamena, ze podobne skraty by sa podla teba nemali trestat? Alebo ako si tieto svoje slova vlastne myslel? Pod tlakom sa predsa hrava futbal odkedy v nom o nieco ide, no su hraci, ktori sa s tlakom vyrovnavaju lepsie a ti co ho nezvladaju a nasledne sa dopustaju skratov aky napr. vcera predviedol Zidane. Aj pre trestanie takychto skratov su tu sankcie vyplyvajuce z pravidiel FIFA. Zidan skratoval, dostal adekvatny trest... neviem co viac tu chces riesit.

sklidni hormon, nikde som nenapisal ze si nezasluzi trest, zasluzi a aj ho dostal a pravdepodobne aj od FIFA este nejaky dostane, mojim prispevkom som chcel len naznacit ze aj ked je to profesionalny futbalista, stale je to len clovek a ten sa dopusta chyb, netreba ho hned za to odsudzovat ako keby spachal vrazdu, alebo co. inac na nove som pocul ze matterazimu odcitali z pier a ze zizimu 2x povedal ze jeho sestra je kur..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zidane velmi malo dostaval cervene karty, a v sukromi je to velmi tichi clovek, Materazzi ho musel poriadne urazit ked tak vybehol. A kazdy raz vybuchne tak by ste ho nemuseli az tak zatracovat. Urcite dosiahol viac ako taky Materazzii, ktory sa ukazal ako totalny provakater, stacilo mi toto video, chce te mi niekto povedat ze Zidane mal nejake podobne zakroky.
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

charon71 napísal:sklidni hormon, nikde som nenapisal ze si nezasluzi trest, zasluzi a aj ho dostal a pravdepodobne aj od FIFA este nejaky dostane, mojim prispevkom som chcel len naznacit ze aj ked je to profesionalny futbalista, stale je to len clovek a ten sa dopusta chyb, netreba ho hned za to odsudzovat ako keby spachal vrazdu, alebo co. inac na nove som pocul ze matterazimu odcitali z pier a ze zizimu 2x povedal ze jeho sestra je kur..
no jo chcel by som vidiet ten trest od FIFA ked zizu skoncil s futbalom :lol: co bude mat zakaz pristupu na stadion? :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

kali520: Ty si dalsi clovek co si da natlacit cudzi nazor do hlavy, konkretne nazor komentatora na STV, ktory povedal, ze Zidane je tichy clovek. Toto nebol jediny Zidanov skrat, takze neviem preco sa ho zastavas. Dal mu celo, ktore si mal odpustit aj keby mu bol Mat. vynadal, ze je Madar :D
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

No zidan je povodom alzircan,teda arab.Takze mozno preto...ale aj tak to neospravedlnuje.

A inak mne sa to videjko paci velmi,mat. je pekne prasa...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

súhlasím s názorom hojka. podobný skrat mal pred ôsmymi rokmi, keď surovým spôsobom sundal hráča saudskéj arábie.

a z vlastnej skúsenosti viem, že tak ako má váš súper hubu, máte ju aj vy a má ju aj zidane. to čo mi povie, tak hneď s fleku dostane späť takú kontru, že by spadol z nôh aj bez tej čelovky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

krija: Navyse toto nebola jedina hlavicka co dal, jednu uz ma za sebou, dalej je to skocenie do rozkroku, slapak rovno na koleho (takmer az ku stehnu) atd... Vsak pockajme par dni a mozno sa podobne video ako o M. objavi aj o Zidanovi.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

1998

V prvom dueli Francúzov na domácom svetovom šampionáte proti Saudskej Arábii (4:0) stúpil vtedy ešte hráč Juventusu Turín v 70. min na súperovho kapitána Fuada Amina, za čo ho hlavný rozhodca z Mexika Carter vylúčil. Do zostavy "Les Blues" sa vrátil po dvojzápasovom dištanci a nakoniec svoje mužstvo priviedol k zlatým medailám. Vo finálovom zápase proti Brazílii (3:0) dal vtedy "Zizou" dvoma gólmi zabudnúť na svoj prečin z úvodného súboja.

2000

Zidane dostal prvú červenú kartu v Lige majstrov 2000/01 v septembri proti španielskemu Deportivo La Coruňa a po ani nie mesiaci sa mu "červenalo" pred očami po druhý raz. Proti Hamburgu 24. októbra "hlavičkoval" v osobnom súboji o loptu na zemi Kientza a už po 29 minútach sa porúčal z trávnika. Za tento zákrok dostal bývalý najlepší hráč Európy i sveta päťzápasový trest.

2006

Posledný duel kapitána reprezentácie galského kohúta sa dlho vyvíjal podľa jeho predstáv. Už v siedmej minúte premenil pokutový kop po faule na Thierryho Henryho a výborne tak nadväzoval na kvalitné výkony na XVIII. MS v Nemecku. Krásna rozprávka sa však rozplynula v 110. min, keď jeden z najlepších hráčov na turnaji hlavou vrazil do hrude obrancu Talianska Marca Materazziho. Hlavný arbiter Horacio Elizondo v tej chvíli nemal inú možnosť, ako poslať Zidana pod sprchy.
Napísať odpoveď