Marco Materazzi
Marco Materazzi
tak tento chlapík je riadne psycho Zidane ho mohol trafiť lepšie
Ty vole trapny autorik , ci sa mu vobec chcelo z celej jeho kariery hladat fauly..uz naozaj nevedia co od smutku ..najvacsia psina je ze na niektorych faulov je vidiet iba nohy - samozrejme to bol Materazzi 
Stavime sa ze zo Zidanovej kariery by som vedel spravit este viac brutus video?
Proste Zidane to posral.. choval sa ako Kocot!
Stavime sa ze zo Zidanovej kariery by som vedel spravit este viac brutus video?
Proste Zidane to posral.. choval sa ako Kocot!
ja by som zidana neodsudzoval, nikto nevie co mu povedal, ale kedze sa skryva aj matterazi asi nieje na to velmi hrdy a take hlasky ze profesional by si to mohol odpustit a pod. tiez nemam rad, ked ti niekto povie napr. ze tvoja matka je stara bezzuba stetka, asi by si si tu hlavicku tiez neodpustil nehovoriac o tom, ze nikto nema ani sajnu pod akym tlakom su ti hraci.
A co ze ti hraci hraju pod tlakom? To znamena, ze podobne skraty by sa podla teba nemali trestat? Alebo ako si tieto svoje slova vlastne myslel? Pod tlakom sa predsa hrava futbal odkedy v nom o nieco ide, no su hraci, ktori sa s tlakom vyrovnavaju lepsie a ti co ho nezvladaju a nasledne sa dopustaju skratov aky napr. vcera predviedol Zidane. Aj pre trestanie takychto skratov su tu sankcie vyplyvajuce z pravidiel FIFA. Zidan skratoval, dostal adekvatny trest... neviem co viac tu chces riesit.charon71 napísal:ja by som zidana neodsudzoval, nikto nevie co mu povedal, ale kedze sa skryva aj matterazi asi nieje na to velmi hrdy a take hlasky ze profesional by si to mohol odpustit a pod. tiez nemam rad, ked ti niekto povie napr. ze tvoja matka je stara bezzuba stetka, asi by si si tu hlavicku tiez neodpustil nehovoriac o tom, ze nikto nema ani sajnu pod akym tlakom su ti hraci.
Tomasito napísal:A co ze ti hraci hraju pod tlakom? To znamena, ze podobne skraty by sa podla teba nemali trestat? Alebo ako si tieto svoje slova vlastne myslel? Pod tlakom sa predsa hrava futbal odkedy v nom o nieco ide, no su hraci, ktori sa s tlakom vyrovnavaju lepsie a ti co ho nezvladaju a nasledne sa dopustaju skratov aky napr. vcera predviedol Zidane. Aj pre trestanie takychto skratov su tu sankcie vyplyvajuce z pravidiel FIFA. Zidan skratoval, dostal adekvatny trest... neviem co viac tu chces riesit.
sklidni hormon, nikde som nenapisal ze si nezasluzi trest, zasluzi a aj ho dostal a pravdepodobne aj od FIFA este nejaky dostane, mojim prispevkom som chcel len naznacit ze aj ked je to profesionalny futbalista, stale je to len clovek a ten sa dopusta chyb, netreba ho hned za to odsudzovat ako keby spachal vrazdu, alebo co. inac na nove som pocul ze matterazimu odcitali z pier a ze zizimu 2x povedal ze jeho sestra je kur..
Zidane velmi malo dostaval cervene karty, a v sukromi je to velmi tichi clovek, Materazzi ho musel poriadne urazit ked tak vybehol. A kazdy raz vybuchne tak by ste ho nemuseli az tak zatracovat. Urcite dosiahol viac ako taky Materazzii, ktory sa ukazal ako totalny provakater, stacilo mi toto video, chce te mi niekto povedat ze Zidane mal nejake podobne zakroky.
no jo chcel by som vidiet ten trest od FIFA ked zizu skoncil s futbalomcharon71 napísal:sklidni hormon, nikde som nenapisal ze si nezasluzi trest, zasluzi a aj ho dostal a pravdepodobne aj od FIFA este nejaky dostane, mojim prispevkom som chcel len naznacit ze aj ked je to profesionalny futbalista, stale je to len clovek a ten sa dopusta chyb, netreba ho hned za to odsudzovat ako keby spachal vrazdu, alebo co. inac na nove som pocul ze matterazimu odcitali z pier a ze zizimu 2x povedal ze jeho sestra je kur..
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
súhlasím s názorom hojka. podobný skrat mal pred ôsmymi rokmi, keď surovým spôsobom sundal hráča saudskéj arábie.
a z vlastnej skúsenosti viem, že tak ako má váš súper hubu, máte ju aj vy a má ju aj zidane. to čo mi povie, tak hneď s fleku dostane späť takú kontru, že by spadol z nôh aj bez tej čelovky.
a z vlastnej skúsenosti viem, že tak ako má váš súper hubu, máte ju aj vy a má ju aj zidane. to čo mi povie, tak hneď s fleku dostane späť takú kontru, že by spadol z nôh aj bez tej čelovky.
1998
V prvom dueli Francúzov na domácom svetovom šampionáte proti Saudskej Arábii (4:0) stúpil vtedy ešte hráč Juventusu Turín v 70. min na súperovho kapitána Fuada Amina, za čo ho hlavný rozhodca z Mexika Carter vylúčil. Do zostavy "Les Blues" sa vrátil po dvojzápasovom dištanci a nakoniec svoje mužstvo priviedol k zlatým medailám. Vo finálovom zápase proti Brazílii (3:0) dal vtedy "Zizou" dvoma gólmi zabudnúť na svoj prečin z úvodného súboja.
2000
Zidane dostal prvú červenú kartu v Lige majstrov 2000/01 v septembri proti španielskemu Deportivo La Coruňa a po ani nie mesiaci sa mu "červenalo" pred očami po druhý raz. Proti Hamburgu 24. októbra "hlavičkoval" v osobnom súboji o loptu na zemi Kientza a už po 29 minútach sa porúčal z trávnika. Za tento zákrok dostal bývalý najlepší hráč Európy i sveta päťzápasový trest.
2006
Posledný duel kapitána reprezentácie galského kohúta sa dlho vyvíjal podľa jeho predstáv. Už v siedmej minúte premenil pokutový kop po faule na Thierryho Henryho a výborne tak nadväzoval na kvalitné výkony na XVIII. MS v Nemecku. Krásna rozprávka sa však rozplynula v 110. min, keď jeden z najlepších hráčov na turnaji hlavou vrazil do hrude obrancu Talianska Marca Materazziho. Hlavný arbiter Horacio Elizondo v tej chvíli nemal inú možnosť, ako poslať Zidana pod sprchy.
V prvom dueli Francúzov na domácom svetovom šampionáte proti Saudskej Arábii (4:0) stúpil vtedy ešte hráč Juventusu Turín v 70. min na súperovho kapitána Fuada Amina, za čo ho hlavný rozhodca z Mexika Carter vylúčil. Do zostavy "Les Blues" sa vrátil po dvojzápasovom dištanci a nakoniec svoje mužstvo priviedol k zlatým medailám. Vo finálovom zápase proti Brazílii (3:0) dal vtedy "Zizou" dvoma gólmi zabudnúť na svoj prečin z úvodného súboja.
2000
Zidane dostal prvú červenú kartu v Lige majstrov 2000/01 v septembri proti španielskemu Deportivo La Coruňa a po ani nie mesiaci sa mu "červenalo" pred očami po druhý raz. Proti Hamburgu 24. októbra "hlavičkoval" v osobnom súboji o loptu na zemi Kientza a už po 29 minútach sa porúčal z trávnika. Za tento zákrok dostal bývalý najlepší hráč Európy i sveta päťzápasový trest.
2006
Posledný duel kapitána reprezentácie galského kohúta sa dlho vyvíjal podľa jeho predstáv. Už v siedmej minúte premenil pokutový kop po faule na Thierryho Henryho a výborne tak nadväzoval na kvalitné výkony na XVIII. MS v Nemecku. Krásna rozprávka sa však rozplynula v 110. min, keď jeden z najlepších hráčov na turnaji hlavou vrazil do hrude obrancu Talianska Marca Materazziho. Hlavný arbiter Horacio Elizondo v tej chvíli nemal inú možnosť, ako poslať Zidana pod sprchy.
-
m3thod-man
Star