Tak to všetci čo sa obliekajú ako rockeri su kkti a ty si lietadlo ?nordkapp_pb napísal:... schvalne hophopere .. daj sem vsetky linky odkazujuce na moje odpovede v temach tykajucich sa hop-hopu alebo rapu ...
... btw.: ... metal pocuvam skor okrajovo .. som na hard rock, ale nevidim dovod preco by som sa mal oblekat v style hudby ktoru pocuvam .. hudba ktoru pocuvam je soundtrackom mojho zivota a nosim ju v srdci nie na tricku alebo inde...
Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
...a coskoro sa k nim pridam aj ja tak sa testem3thod-man napísal:nordkapp_pb a Lamor dvaja trapkovia co musia spamovat v kazdej teme co sa tyka hip-hopu.Myslim ze kazdy na tomto fore uz vie aky mate nazor...takze naco??Ja ties nechodim spamovat do vasich metalovych tem aku pocuvate strasnu hudbu,ako sa strasne obliekate a ako strasne vyzerate...yo?
-
erytrocyt
VIP
Tak tak...ťažkí gangstas, ktorí majú rozkrok medzi kolenami, napoly holú riť, pod nimi nejaké gangstas slipy, košeľu veľkú jak celta na embéčku, zafúka vietor a vejú podľa počasia... Šiltovka dohora a na stranu, poprípade dozadu. Rytmus v sluchátkach a švet gombička
Šnúrkami čo majú v topánkach by sa mohli ťahať vlaky, a jazyk čím väčší tým lepší.
Aha, joj, kultúra, asi jej nerozumiem.
Ja sa obliekam ako normálny človek, proste športová elegancia. Nepotrebujem na seba upozorňovať.
Šnúrkami čo majú v topánkach by sa mohli ťahať vlaky, a jazyk čím väčší tým lepší.
Ja sa obliekam ako normálny človek, proste športová elegancia. Nepotrebujem na seba upozorňovať.
-
kukiak
Addict
Suhlas..to ke vidim takeho gangstera, neviem ci sa mam smiat alebo plakat..zajeba**** tvar, gate na kolenach, siltovka a ideme..jo...a este milujem takych ze ja si zijem stylom rap a pocuvam hip hop..tak vtedy uz len lol..eritrocit napísal:Tak tak...ťažkí gangstas, ktorí majú rozkrok medzi kolenami, napoly holú riť, pod nimi nejaké gangstas slipy, košeľu veľkú jak celta na embéčku, zafúka vietor a vejú podľa počasia... Šiltovka dohora a na stranu, poprípade dozadu. Rytmus v sluchátkach a švet gombička![]()