Takze su tu taki co potvrdia tieto skutocnosti na 100 % Co maju v tomto dost velky prehlad
Kardinal Korec ( nie raper ) vraj tvrdi ze Jezis nebol Zid
Je niekolko tisic viac dokazov ze bol Jezis Kristus ako to ze bol Alexander Velky. Hlavne ze seci veria ze Alex bol, ale o Jezisovi pochybuju...E499.3056 napísal:Hovadiny tu riešite... ešte sa nevie, žeby vôbec nejaký "Ježiš" bol...
A toto máš odkiaľ chlapec mój?LumberJack napísal: ale zidia ho nemaju radi
ad INRI ak by to tam dal pre srandu,myslis ze by to bolo dodnes na krestanskych krizoch? napisal to preto,lebo Jezis to o sebe tvrdil a Pilat tomu veril-vid Umucenie Krista by Mel GibsonVitusko napísal:To je take zvlastne... v podstate on sa narodil zidovskej zene, takze mal by byt zid, ako zo zidovskeho naroda... ale ide o to, ze je zid a Zid... ako narod a ako viera... cize, myslim, ze Jezis, "pochadzal" zo zidovskeho naroda, ale vieru mal krestansku... predsa zidia a krestania maju rozlicne viery... k tomu INRI... to dal Pilat pribit na kriz Jezisovi, kvoli posmechu, akoze zidovsky kral... ak sa mylim, opravte ma...
ved to je vtom, ze je to trosku zvlastne, bo INRI znamena zid. kral, ale vtedajsi zidia ho tak urcite nebrali, ani terajsi, cize zidia Jezisa neuznavaju... hej, pise sa, ze Pilat ho nechcel dat zabit, ale zidovsky lud rozhodol... ale to bol jeho udel, aby trpel... na inu temujackb napísal:ad INRI ak by to tam dal pre srandu,myslis ze by to bolo dodnes na krestanskych krizoch? napisal to preto,lebo Jezis to o sebe tvrdil a Pilat tomu veril-vid Umucenie Krista by Mel Gibson
dobre ved, asi teda mal vsetky tie zidovske veci, ved som aj napisal, ze sa narodil v podstate zidovskej rodine, ja myslim, ze bol zid, ale nie vieroujackb napísal:ad Jezisova viera: to si na to ako dosiel ze Jezis mal krestansku vieru?
opravte ma ak sa mylim,ale podla Pisma bol obrezany,obetovany Bohu, ako 12 rocny sa stratil v Chrame pocas Paschy,dodrziaval ju = posledna veceraJezis bol Zid aj zid
toto je take zvlastne, bo Jezis zalozil krestanstvo ? a co Desatoro pre Mojzisa od Boha... fuuha, ale to uz je o inom... a preco by sa modlil k sebe samemu... predsa k Bohu, on je najvyssi... ako dieta mohol byt zid, ale pri ukrizovani urcite veril v krestanstvo... ale vazne neviem, ako to s nim presne bolo... ty veris ???jackb napísal:ako mohol byt krestan ked krestanstvo zalozil? Vitusko toto mi prosim ta objasni...to akoze sa modlil sam k sebe,alebo ako? dako mi to nesedi
Zid=ten co byva v Izraeli,tak isto ako Slovak,Madar,Nemec= narodnostEthaniel napísal:este mam taku mensiu otazky, to zid myslis ako povod alebo vyznanie?
By si sa cudoval o zidoch vedia ludia len velmi malo,maju stary zakon ale PRE nich je biblia talmud a tej knihe by ste sa dozvedeli aky su zidia v skutocnosti,pre zidov sme gojovia cize zvierata pretoze oni su vyvoleny narod a my sa mame stat ich otrokmi....na Jezisa Krista je tato kniha plna urazok na jeho meno,nadavok inych oplzlich slov!Ked vidi zid krestansky kriz tak ma podla talmudu dva-krat odplut si!Dalo by sa to na vela pisat!havarka napísal:A toto máš odkiaľ chlapec mój?