dufam ze som nikoho neodpaloval ja. bo som isiel z vonkajsej strany do zakruty , proste som bol v idealnej stope a jak som zabacal tak niekto vletel do zakruty po vnutornej strane a som to donho napalil. za to sa ospravedlnujem, ale v tej rychlosti... uz som zabacal a akurat bol niekto vnutri zakruty abo jak by som to povedal
t0m4s3 napísal:Vsak ano Spa je krasna trat, ale skor som tym myslel ze je dlha, takze cas preteku sa bude blizit k 40tim minutam.
do takej jednej hodinky ak bude zapas,tak je to v pohode ale ide tu to to ze po 12 kole ma dnes bolela ruka ako hova*o.A ked som ju aspon na 10sekund vystriedal tak som nabural
poviem len tolko ze som 5x skoncil mimo trate nie mojou vinou (z tohe 2 este pochopim) ... nakoniec z celym cervenym autom a nejaky puk sa mi este potom na chate zasmeje ze aky som bol pomaly (ked ma predtym poslal na mantinel) a spyta sa ci sa uz islo na ostro .... ale uz neriesim
navrhujem UPLNE zrusit damage ... pretoze 90% poskodenia ti zavinia superi .. ked sam spravis jazdecku chybu tak max vyletis na travu/strk alebo osuchas bokom mantinel = min. poskodenie .... ked ta vsak dakto posle vo vracaku do hodin kolmo na mantinel tak si rad ked zavod vobec dojdes cely ....
a zapnut na MAX penalty za corner cutting, wrong way a hlavne CARELESS DRIVING!!!
takto nech rozhodnu jazdecke schopnosti a nie schopnosti ako najviac poskodit supera a sam pri tom ziskat .....
ked pomali vsetkym sa nepacili vysledky, alebo ich niekto nabural a podobne tak som sa spytal ci sa to rata. co je na tom?
gwixt napísal:
btw preco ma sudo body ked bol diskvalifikovany
no to je divne. podla mna by nemal mat, ale v singleplayeri zevraj dostanes aj tak. bo ak nas bude hrat napr. 6 tak mozno hned na zaciatku zavodu dat retire a aj tak budem mat body za 6. miesto.
s tym nesuhlasim,bolo by to dost nerealne a uz by ma to ani moc nebavilo.No a ked sa zrusi damage tak vsetci budu mat vsetkych 20 kol auto ktore im potiahne 260 Km/h.A to budu zavody akoze onicom.Keby ze nie je damage, su-do by bol prvy,ja by som skoncil treti...a tak.
stanlord napísal:ked pomali vsetkym sa nepacili vysledky, alebo ich niekto nabural a podobne tak som sa spytal ci sa to rata. co je na tom?
nemyslim teba ... myslim ineho Blazna ktory sa na konci spytal ci "toto bola ta liga?" a na to ze ma v poslednej zakrute surovo narazil na mantinel sa len zasmeje .... inak to bolo OK
Sajmon napísal:s tym nesuhlasim,bolo by to dost nerealne a uz by ma to ani moc nebavilo.No a ked sa zrusi damage tak vsetci budu mat vsetkych 20 kol auto ktore im potiahne 260 Km/h.A to budu zavody akoze onicom.Keby ze nie je damage, su-do by bol prvy,ja by som skoncil treti...a tak.
mna to zase nebavi s celym cervenym autom ktore si nezavinim sam ...
a bolo by to viac o jazdeckych schopnostiach imho ... ale to bol len navrh ...
gwixt napísal:nemyslim teba ... myslim ineho Blazna ktory sa na konci spytal ci "toto bola ta liga?" a na to ze ma v poslednej zakrute surovo narazil na mantinel sa len zasmeje .... inak to bolo OK
K dlzke zavodu: Ma sa to co najviac podobat na realny zavod, na 20tich kolach nevidim nic zleho a ostatni si tiez nestazuju. Vidim tu iba Hojka a Sajmona.
K damage: Vypnut ani nahodou. Presne z dovodu co spominal Sajmon
K "Blaznom": Ban na hamachi jednemu cloveku neuskodi a dalsim siedmim pomoze
K diskvalifikacii: Mate pravdu asi by to malo byt bez bodov. A nestazujte sa za prisne penalty, kazdemu to pocita rovnako, jazdite po trati a nie mimo.
netusim, vidim tu celkovo styroch ludi. Inak rozmyslam, ze zrusim Corner Cut, dnes som jazdil dlho Trial a naozaj to dava postihy aj ked stratis strasnu kopu casu.