Mas zas*aty windows no... Pretoze superPI program ma prioritu normal vo Windoze, takze ak ti tam bezia nejake programy, kludne "zozeru" svoj potrebny cas CPU miesto pocitania PI cisla. Ja to pri testovani robim tak, ze pozatvaram vsetko co sa da, nechavam bezat len SuperPI, zatvaram vratane explorera a pod. Vtedy su aj tak najlepsie vysledky
Ten screen napravo mas na chu*a. Pri pocitani PI sa procak prepol na full mod > plnu frekvenciu 1.73GHz, hentam na screene mas len 800MHz, bo si neni v zatazi. To len aby si nemysleli podaktori, ze 800MHz za 35s
misokgb napísal:Ten screen napravo mas na chu*a. Pri pocitani PI sa procak prepol na full mod > plnu frekvenciu 1.73GHz, hentam na screene mas len 800MHz, bo si neni v zatazi. To len aby si nemysleli podaktori, ze 800MHz za 35s
spravne, spravne, dik, ale pacilo by sa mi, keby pri 800 siel hentak
to hitman: asi ze fakt je to hodne, ak ide v tomto teste iba o hruby výkon procesora, tak by si mal mať určite o mnoho lepši vysledok
moj Sempron 2200+,2041 Mhz:
OMG? Preco by mal mat lepsi vysledok, ten vysledok +/- sedi, pretoze Celer NW je jeden z najhorsich CPU vobec - co sa tyka hrubeho vykonu. Vhodne do kanclu inak sux
Nevravim, že by mal mať 30sek či minutu,ale pri takte jeho procesora by sa aspon mohol približiť k aspon akemu takemu priemeru, ale hadať sa nebudem určite, lebo by som pohorel, a tiež viem že pri procesore nejde len o takt. Ale sa mi to zdalo fakt hodne...
misokgb napísal:OMG? Preco by mal mat lepsi vysledok, ten vysledok +/- sedi, pretoze Celer NW je jeden z najhorsich CPU vobec - co sa tyka hrubeho vykonu. Vhodne do kanclu inak sux
heh to mas pravdu a preto ho mam doma iba na net nic ine
Na zaciatku som mal omylom RAM na 320MHz.. a vtedy mi hadzalo o 1s horsi cas. Ked 13MHz = 1s, tak keby som mal 400MHz RAM, mozno by som mohol dosiahnut o cca 5s lepsi cas..