suhlasimŠu-Do napísal:nie nech sa ide BRNO
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
takze moje finalne stanovisko ako usporiadatela. Isto vsetci uznaju ze tu nieco nie je v poriadku a vysledky nie su jednoznacne. Preto sa zavod opakuje. 18:00-18:05 bude zalozena hra. Pojde sa ta ista trat. Mozte s tym suhlasit/nesuhlasit, konieckoncov ja som usporiadatel, mam na to pravo a kazdy rozumny clovek uzna, ze je to najlepsie riesenie.mspeedo napísal:Pretoze to je finalny screen, uz v menu po pretekoch. A ja som tiez napisal, ze by sa mali zrusit vysledky, tak ich zruste a mozme sa hadat zase zajtra ked sa to zopakuje
-
t0m4s3
Admin
Vsetci mi zatial suhlasili s tym ze sa to bude opakovat. Co ak? Neriesim. Co ak je aj v inej trati bug? Dopredu nevestim, takze sa nechame prekvapit, ok? Dnesnych 40minut je tiez v <> a co? Casu na zavodenie dost.Sajmon napísal:ale kurna chap,ze sa to moze zopakovat aj zajtra,ze asi je v tej trati bug.....A ak sa to zopakuje aj zajtra,tak ma asi porazi. 40 kol + 2hodiny a prd z toho
ok tak zajtra mozme teda to Brno zapaknut este raz,aj ked som z toho nadseny nie som,ako aj vsetci ostatni.Tomase dnes si nastavoval nieco viac ?? pretoze kazdemu druhemu odpadli alebo praskli (to bol moj pripad ) pneumatiky, co sa mi este nestalo,dokonca sa to nestalo nikomu ani v minulom zavodet0m4s3 napísal:Vsetci mi zatial suhlasili s tym ze sa to bude opakovat. Co ak? Neriesim. Co ak je aj v inej trati bug? Dopredu nevestim, takze sa nechame prekvapit, ok? Dnesnych 40minut je tiez v <> a co? Casu na zavodenie dost.
-
t0m4s3
Admin
Nenastavoval som nic specialne co sa tyka simulacie. Uvedom si ako casto ti pisakli gumy... Skoro stale. Jednoducho narocna trat na gumy. Ja som od 10teho kola mal velky naskok takze som ich setril kde sa dalo, pretoze som chcel dojst bez vymeny. Okolo 15teho kola to uz bolo neunosne a namiesto riskovania som to radsej vymenil asi ako kazdy. Skus si to dat sam na 20kol ze kolko ti vydrziaSajmon napísal:ok tak zajtra mozme teda to Brno zapaknut este raz,aj ked som z toho nadseny nie som,ako aj vsetci ostatni.Tomase dnes si nastavoval nieco viac ?? pretoze kazdemu druhemu odpadli alebo praskli (to bol moj pripad ) pneumatiky, co sa mi este nestalo,dokonca sa to nestalo nikomu ani v minulom zavode
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze tomase by mal skocit na tretiom mieste, tak ako to skoncilo aj v hre, kedze penalty ziadne neboli. Problem je ten, ze sa zrejme stala niekde chyba, ktoru by mozno pomohol vyriesit patch. Ti, ktori hrali museli vidiet, ze tretie miesto ostalo volne a az ked vsetci dokoncili, tak sa hraci posunuli o miesto vyssie a tomaseho to hodilo na posledne miesto medzi ludi, ktori dokoncili. Na poslednom bol uz len hezo, ktory odstupil.
ak boli vypnute tak jakze som ich mal. ved som jazdil tak asi viem. neviem jak vas mam presvedcit. mal som penalty. dokonca stop n go a bol som v boxoch na 10 sekund. jak ti mam napisat ze som mal penalty?hojko napísal:Stanlord: Penalty sa zobrazuju vo vysledkovej listine, vidis tam nieco? Mimochodom, tomase pisal, ze penalty boli vypnute, takze neviem.
ten krek ide aj na opatchovanu verziu...mspeedo napísal:Ale na patch nieje crack pokial viem.
-
hojko
Site Admin
stanlord: Zbytocne to riesis, ak si hral (co si hra), tak si sam videl, ze t0m4s3 dosiel do ciela na tretom mieste a ziadne penalty nemal, jednoducho zblbla Toca. Ak si cital pravidla a informacie, ktore pisal tomase, tak ti je jasne, ze o tom rozhoduje on a v jeho nepritomnost ja. A kedze tu teraz nie je, tak ja rozhodnem fer a skoncil na tretiom mieste, takze vysledky:
1. branjo - 10b
2. su-do - 8b
3. t0m4s3 - 6b
4. stando - 5b
5. hojko - 4b
6. existenz - 3b
7. sajmon - 2b
8. hezo - 0b (dnf)
BODKA
1. branjo - 10b
2. su-do - 8b
3. t0m4s3 - 6b