TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

Šu-Do napísal:nie nech sa ide BRNO :evil:
suhlasim
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mspeedo napísal:Pretoze to je finalny screen, uz v menu po pretekoch. A ja som tiez napisal, ze by sa mali zrusit vysledky, tak ich zruste a mozme sa hadat zase zajtra ked sa to zopakuje :)
takze moje finalne stanovisko ako usporiadatela. Isto vsetci uznaju ze tu nieco nie je v poriadku a vysledky nie su jednoznacne. Preto sa zavod opakuje. 18:00-18:05 bude zalozena hra. Pojde sa ta ista trat. Mozte s tym suhlasit/nesuhlasit, konieckoncov ja som usporiadatel, mam na to pravo a kazdy rozumny clovek uzna, ze je to najlepsie riesenie.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

ale kurna chap,ze sa to moze zopakovat aj zajtra,ze asi je v tej trati bug.....A ak sa to zopakuje aj zajtra,tak ma asi porazi. 40 kol + 2hodiny a prd z toho :roll:
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

tak ja so sudom budeme prvy 2 tak ako to bolo a nech si to odjazdia ostatny aby sme nedavali kola navyse
saj
Addict
Addict

Branjo napísal:tak ja so sudom budeme prvy 2 tak ako to bolo a nech si to odjazdia ostatny aby sme nedavali kola navyse
precitaj si post nad tvojim.A zamysli sa.Nech by som bol aj naisto v tom dnesnom kole prvy.Nebol by som za to
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:ale kurna chap,ze sa to moze zopakovat aj zajtra,ze asi je v tej trati bug.....A ak sa to zopakuje aj zajtra,tak ma asi porazi. 40 kol + 2hodiny a prd z toho :roll:
Vsetci mi zatial suhlasili s tym ze sa to bude opakovat. Co ak? Neriesim. Co ak je aj v inej trati bug? Dopredu nevestim, takze sa nechame prekvapit, ok? Dnesnych 40minut je tiez v <> a co? Casu na zavodenie dost.
saj
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Vsetci mi zatial suhlasili s tym ze sa to bude opakovat. Co ak? Neriesim. Co ak je aj v inej trati bug? Dopredu nevestim, takze sa nechame prekvapit, ok? Dnesnych 40minut je tiez v <> a co? Casu na zavodenie dost.
ok tak zajtra mozme teda to Brno zapaknut este raz,aj ked som z toho nadseny nie som,ako aj vsetci ostatni.Tomase dnes si nastavoval nieco viac ?? pretoze kazdemu druhemu odpadli alebo praskli (to bol moj pripad ) pneumatiky, co sa mi este nestalo,dokonca sa to nestalo nikomu ani v minulom zavode
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tomase.... to je v poho ze sa zajtra ide ten zavod znova.. ale nenastavuj nic Pro Sim... ak tak iba Sim... a co sa Sajmonovi praskly pneumatiky... v ktorom kole to bolo Sajmon???? :?:
saj
Addict
Addict

Šu-Do napísal:tomase.... to je v poho ze sa zajtra ide ten zavod znova.. ale nenastavuj nic Pro Sim... ak tak iba Sim... a co sa Sajmonovi praskly pneumatiky... v ktorom kole to bolo Sajmon???? :?:
v trinastom,preco sa pytas ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:ok tak zajtra mozme teda to Brno zapaknut este raz,aj ked som z toho nadseny nie som,ako aj vsetci ostatni.Tomase dnes si nastavoval nieco viac ?? pretoze kazdemu druhemu odpadli alebo praskli (to bol moj pripad ) pneumatiky, co sa mi este nestalo,dokonca sa to nestalo nikomu ani v minulom zavode
Nenastavoval som nic specialne co sa tyka simulacie. Uvedom si ako casto ti pisakli gumy... Skoro stale. Jednoducho narocna trat na gumy. Ja som od 10teho kola mal velky naskok takze som ich setril kde sa dalo, pretoze som chcel dojst bez vymeny. Okolo 15teho kola to uz bolo neunosne a namiesto riskovania som to radsej vymenil asi ako kazdy. Skus si to dat sam na 20kol ze kolko ti vydrzia ;-)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

JAJ chalani ako ste ma potesili :D

dakujem dakujem ze o nic nepridem :) .... len dufam ze sa zajtra pripojim .... 8)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

O 22 00 SA HRA PRIPOJTESA CAKAM VAS 8) 22 00 DNES
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

tak nedas tomase na gravel traps na "pro sim"? ved to myslim ze je spomalenie v piesku alebo strku ale nejsom isty. bo ked vyletim tak mimo trate to ide jak na trati. aspon v DTM
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze tomase by mal skocit na tretiom mieste, tak ako to skoncilo aj v hre, kedze penalty ziadne neboli. Problem je ten, ze sa zrejme stala niekde chyba, ktoru by mozno pomohol vyriesit patch. Ti, ktori hrali museli vidiet, ze tretie miesto ostalo volne a az ked vsetci dokoncili, tak sa hraci posunuli o miesto vyssie a tomaseho to hodilo na posledne miesto medzi ludi, ktori dokoncili. Na poslednom bol uz len hezo, ktory odstupil.
Stando
Star
Star

hojko napísal:kedze penalty ziadne neboli.
Problem je ten, ze sa zrejme stala niekde chyba, ktoru by mozno pomohol vyriesit patch.
!!!penalty som mal ja! ved som bol aj v boxoch kvoli stop n go!!!

mohli by sme si vsetci dat patch, a ten by tie problemy mohol vyriesit
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ale na patch nieje crack pokial viem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Stanlord: Penalty sa zobrazuju vo vysledkovej listine, vidis tam nieco? Mimochodom, tomase pisal, ze penalty boli vypnute, takze neviem.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

tomase urob ako uznas za vhodne, si seriozna osoba, tak rieš 8)
Stando
Star
Star

hojko napísal:Stanlord: Penalty sa zobrazuju vo vysledkovej listine, vidis tam nieco? Mimochodom, tomase pisal, ze penalty boli vypnute, takze neviem.
ak boli vypnute tak jakze som ich mal. ved som jazdil tak asi viem. neviem jak vas mam presvedcit. mal som penalty. dokonca stop n go a bol som v boxoch na 10 sekund. jak ti mam napisat ze som mal penalty?
mspeedo napísal:Ale na patch nieje crack pokial viem.
ten krek ide aj na opatchovanu verziu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

stanlord: Zbytocne to riesis, ak si hral (co si hra), tak si sam videl, ze t0m4s3 dosiel do ciela na tretom mieste a ziadne penalty nemal, jednoducho zblbla Toca. Ak si cital pravidla a informacie, ktore pisal tomase, tak ti je jasne, ze o tom rozhoduje on a v jeho nepritomnost ja. A kedze tu teraz nie je, tak ja rozhodnem fer a skoncil na tretiom mieste, takze vysledky:
1. branjo - 10b
2. su-do - 8b
3. t0m4s3 - 6b
4. stando - 5b
5. hojko - 4b
6. existenz - 3b
7. sajmon - 2b
8. hezo - 0b (dnf)

BODKA
Napísať odpoveď