TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Aj ja by som mohol dnes hrat? :P
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

to je totale skur*ena pi*ovina vyj**ana.Ty kokos na starte mi nesloo dat sipku dopredu,proste ked osm dal tak to neslo.Za 5 sekund to islo a islo to 2kola.Potom mi to zasa neslo a ked ma uz o jedno kolo obehli 3. mohol som sa na to akurat tak vyje*at.Nechapem co tomu sibalo.Skusal som NFS a tam to islo normalne
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

super závod páni. :D

warezking: nevem co si tam chcel do mna pi*ov***, ale je*ol si do mna v qualify a aj v zavode, doje*** si mi tlmice a musel som ist skoro do boxov. takze pssst :P
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kurna aj ja chcem hrať, ale nemam hru... :cry:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Branjo napísal:A mohlo by sa dohodnut na tom aby tym co davaju kola by sa davalo prednost aby sa predislo nehodam...tzv. pribrzdenie a uhnutie.
TOTO CHCEM ESTE RAZ PRIPOMENUT!!!!

priznavam ze ste mi strasne lagovali (hlavne prask a ked ma Branjo predbehol tak aj on) a proste som vas ani poriadne nevidel ale keby ze sa prask odprace na kraj cesty a spomali tak ho v pohode trhnem imho ....

takze pls trocha ohladuplnosti a obzerajte sa .... aj ked sam neviem ako zistit, ze ta dava niekto o kolo ..... hmmm

co takto keby niekto co sa uz len pozera (a taki su vzdy :D ) pisal tym co su dobiehani o kolo aby sa uhli ... co vy na to???

az na toto inak paradny zavod :)
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

pocuvaj gwixt ja som bol uz pred tebou nez si dal praskovi kolo tak neviem co mas za problem
gwixt
Addict
Addict

Branjo napísal:pocuvaj gwixt ja som bol uz pred tebou nez si dal praskovi kolo tak neviem co mas za problem
nie je pravda .... si ma predbehol prave ked som si s nim nevedel rady alebo tak nejak ....

kazdopadne by bolo pre teba omnoho tazsie sa dostat predo mna keby tam prask nebol ... ak si to nedokazal za tych 18 kol ... imho jedine mojou chybou .... ale uznavam ze je to zavod ALE .....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sajmon: Stazuj sa svojim mechanikom, ktori ti pripravili auto :lol:

ALL: Vytvorte pls dvojice a napiste mi SS kto s kym, spravime aj poradie timov (jeden tim = dvaja hraci). Ale robte to logicky, nie ze ti najlepsi budu spolu...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

no pozeral som to co sa bude jazdit zajtra a poviem vam, to bude pekne o hubu... :twisted:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

gwixt to ze by si ho obehol. No neviem neviem.

Inak nadherny zavod, napinavy, kto nebol moze lutovat. Vcelku ferova jazda, az na ten jeden incident. Gwixt si zasluzi moju poklonu, celu dobu drzal Branja za sebou na minimalnu vzdialenost. :aasmile1: Pre mna je moralny vitaz on, vysledky su vsak neuprosne a hlavne updatnute ;-)

Zajtra sa ide Oschersleben. Pocet kol bude vyssi, pretoze sa bude jazdit dopredu stanovena dlzka trate ako sa to robi vo formuli a to viac ako 105km. V pripade Oscherslebenu to vychadza na 29kol. Nechcem pocut ziadne pindy ze je to vela, pretoze si myslim, ze tento dnesny zavod vas presvedcil o tom ze pol hodina hrania vela nie je.

http://tomase.org/toca/
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a este nieco vam poviem...startoval som last...a audi je pomalsia nez medak co mal gwixt na rovinkach mi f kuse ubiehal ja som ho zas dobiehal v zakrutach a prebehol som ho ked spravil chybu po cielovej rovinke a az potom tam bol prask BOL SOM PRED NIM...pease a fakt GG hosi :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:nie je pravda .... si ma predbehol prave ked som si s nim nevedel rady alebo tak nejak ....

kazdopadne by bolo pre teba omnoho tazsie sa dostat predo mna keby tam prask nebol ... ak si to nedokazal za tych 18 kol ... imho jedine mojou chybou .... ale uznavam ze je to zavod ALE .....
mozem ti nieco pripomenut? ;-) (Podla odbornikov najlepsi predbiehaci manever v historii F1)

http://rapidshare.de/files/27232085/hakkinen.mpg [2,43MB]

Sajmon > podla mna ti uz dosluhuje klavesncia, myslim to vazne
Branjo > este v polke prveho kola si bol treti a este v tom istom kole som ta pustal, takze si ho cely cas nahanal.
gwixt
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:gwixt to ze by si ho obehol. No neviem neviem.
preco nie??
>tomase : v tom najslavnejsom manevri ich on pustal :wink: (btw vtedy som to videl nazivo .. paradny manever)

btw viem na 101% ze som dal 1kolo aj eXitenzovi .. nejake divne su tie vysledky ale su imho OK co sa poradia tyka ...

>Branjo ... predbehol si ma preto ze som nabral Praska ... ja som ho totizto ani poriadne nevidel .. strasne mi lagoval takze som sa mu nedokazal vyhnut a nabral som ho ... preto si ma predbehol ... a potom ja jeho .. takze mas de facto pravdu ale keby tam nebol alebo keby sa uhol tak ma nepredbehnes a za to kludne vlozim aj tomaseho ruku do ohna :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

za aky cas sa vam podarilo Oschersleben ? mne za 1:8:85
ako som na tom ?
tomase: klavesnica nemoye dosluhovat,nema ani 4mesiace.a ked som hral ten Oschersleben tak vsetko islo celzch 5kol.Aj na NFS som skusal a islo to pekne :cry:
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a BTW do praska som aj ja musel zo zadu napalit aby sa konecne uhol....
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:preco nie??
>tomase : v tom najslavnejsom manevri ich on pustal :wink: (btw vtedy som to videl nazivo .. paradny manever)

btw viem na 101% ze som dal 1kolo aj eXitenzovi .. nejake divne su tie vysledky ale su imho OK co sa poradia tyka ...

>Branjo ... predbehol si ma preto ze som nabral Praska ... ja som ho totizto ani poriadne nevidel .. strasne mi lagoval takze som sa mu nedokazal vyhnut a nabral som ho ... preto si ma predbehol ... a potom ja jeho .. takze mas de facto pravdu ale keby tam nebol alebo keby sa uhol tak ma nepredbehnes a za to kludne vlozim aj tomase ruku do ohna :D
JA SOM BOL UZ PRED TEBOU KU*** co tu splietas?
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

nj ja som bol od 12. kola maximalne zmeteny a vobec som nevedel ake je poradie. mohla by tam byt nato nejaka klavesa. ale myslim ze nikoho som nepripravil o poziciu ani nic podobne.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:za aky cas sa vam podarilo Oschersleben ? mne za 1:8:85
ako som na tom ?
tomase: klavesnica nemoye dosluhovat,nema ani 4mesiace.a ked som hral ten Oschersleben tak vsetko islo celzch 5kol.Aj na NFS som skusal a islo to pekne :cry:
1:08:85 je imho priemerny cas. Na top3 to nebude stacit ani nahodou.

edit: gwixt k tym vysledkom, exitenzovi si imho kolo nedal, treba sa spytat Branja ci ho predbiehal :-)
edit2: Timove farby "Kkti z Hrochoti" haji administratorska dvojica Hojko & t0m4s3 (snaz sa omg, 3body to je bieda :-D )
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a nekcel by si byt GWIXT so mnou f tyme?
gwixt
Addict
Addict

Branjo napísal:JA SOM BOL UZ PRED TEBOU KU*** co tu splietas?
sakra klud .... bol si predo mno lebo som do praska nabural a spomalil .... chapes??? po tom ako som ho nabral si predbehol mna .. potom jeho a nakoniec som ho dal aj ja .... keby sa uhol, tak nenaburam a ty ma nepredbehnes ... OK? takze tvoje predbehnutie urcite nejde na vrub tvojej rychlosti alebo mojej chyby ... neriesme uz

>branjo .. v teame kludne budme 8)

>tomase .. ja som eX-a predbiehal ked vychadzal z boxov (cca 14 kolo) .. a kedze bol branjo max 2sec za mnou tak on urcite tiez ...
Napísať odpoveď